Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi 12000 BTU Airfel mi Kaira klima mı? Yardım lütfen

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

efes09

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
25000
Marka Model Bilgisi
Airfel Kaira
Merhaba 2 adet 12000 btu klima alacağım. Forumda da onerilen airfel LTXM35N ve Kaira DTXR35E klima arasında kaldım. Önemli olan soğutma. Bu iki klimadan hangisini önerirsiniz ve neden. Kaira modelinde ileride parça sıkıntısı yaşar mıyız. Şimdiden teşekkürler. Not hepsiburada üzerinden alacağım 9 taksitle link de paylaşıyorum.

Satın Alma Önerisi 12000 BTU Airfel mi Kaira klima mı? Yardım lütfen

Cevabiniz icin teşekkür ederim. Trendyol üzerinden kontrol ettiğimde kaira plus modelini goruntuleyemiyorum. Bu arada ofisimdeki 2 klimada bozuldu tedarik önemli hb airfel hepsijetle hızlı teslimat veriyor birini airfel diğerini kaira alsam nasıl olur
Rica ederim, ben de şu anda görüntüleyemiyorum. Sanırım geçici süreyle satıştan kaldırdılar. Yakın zamanda tekrar eklenecektir. Söylediğiniz gibi de yapabilirsiniz ama Airfel'in fiyatı daha yüksek olduğu için mantıklı bir tercih olmayacaktır. Sonuçta birebir aynı cihazlar ve Kaira'nın Wi-Fi ekstrası var. Wi-Fi ihtiyacınız olmasa bile modüllerini söküp en kötü ihtimalle tanesi 1000 TL'den satabilirsiniz. Böylece iki klimadan da 2000 TL tasarruf edebilirsiniz. Yine de son karar sizin...
Merhaba 2 adet 12000 btu klima alacağım. Forumda da onerilen airfel LTXM35N ve Kaira DTXR35E klima arasında kaldım. Önemli olan soğutma. Bu iki klimadan hangisini önerirsiniz ve neden. Kaira modelinde ileride parça sıkıntısı yaşar mıyız. Şimdiden teşekkürler. Not hepsiburada üzerinden alacağım 9 taksitle link de paylaşıyorum.
Merhabalar, iki cihaz da birebir aynı altyapıya sahiptir ve iki cihazın da üreticisi Midea'dır. İki marka için de Daikin servislerinden hizmet alırsınız. Airfel'in fiyat avantajı olmadığı sürece Kaira'yı tercih etmek daha mantıklıdır. Çünkü, Kaira'nın Wi-Fi ekstrası vardır.

Size bir alternatif daha sunabilirim. Eğer Hepsiburada üzerinden almanız şart değilse Trendyol üzerinden, hemen hemen aynı fiyata Kaira Plus modelini almanızı tavsiye ederim. Bu cihazın düz modele göre 3D hava üfleme, iyonizer ve daha fonksiyonel kumanda gibi artıları vardır. Altyapıda ise herhangi bir farklılıkları bulunmamaktadır.

Merhabalar, iki cihaz da birebir aynı altyapıya sahiptir ve iki cihazın da üreticisi Midea'dır. İki marka için de Daikin servislerinden hizmet alırsınız. Airfel'in fiyat avantajı olmadığı sürece Kaira'yı tercih etmek daha mantıklıdır. Çünkü, Kaira'nın Wi-Fi ekstrası vardır.

Size bir alternatif daha sunabilirim. Eğer Hepsiburada üzerinden almanız şart değilse Trendyol üzerinden, hemen hemen aynı fiyata Kaira Plus modelini almanızı tavsiye ederim. Bu cihazın düz modele göre 3D hava üfleme, iyonizer ve daha fonksiyonel kumanda gibi artıları vardır. Altyapıda ise herhangi bir farklılıkları bulunmamaktadır.
Cevabiniz icin teşekkür ederim. Trendyol üzerinden kontrol ettiğimde kaira plus modelini goruntuleyemiyorum. Bu arada ofisimdeki 2 klimada bozuldu tedarik önemli hb airfel hepsijetle hızlı teslimat veriyor birini airfel diğerini kaira alsam nasıl olur

Rica ederim, ben de şu anda görüntüleyemiyorum. Sanırım geçici süreyle satıştan kaldırdılar. Yakın zamanda tekrar eklenecektir. Söylediğiniz gibi de yapabilirsiniz ama Airfel'in fiyatı daha yüksek olduğu için mantıklı bir tercih olmayacaktır. Sonuçta birebir aynı cihazlar ve Kaira'nın Wi-Fi ekstrası var. Wi-Fi ihtiyacınız olmasa bile modüllerini söküp en kötü ihtimalle tanesi 1000 TL'den satabilirsiniz. Böylece iki klimadan da 2000 TL tasarruf edebilirsiniz. Yine de son karar sizin tabii. Benimkisi sadece bir öneri.

Çözüm
Rica ederim, ben de şu anda görüntüleyemiyorum. Sanırım geçici süreyle satıştan kaldırdılar. Yakın zamanda tekrar eklenecektir. Söylediğiniz gibi de yapabilirsiniz ama Airfel'in fiyatı daha yüksek olduğu için mantıklı bir tercih olmayacaktır. Sonuçta birebir aynı cihazlar ve Kaira'nın Wi-Fi ekstrası var. Wi-Fi ihtiyacınız olmasa bile modüllerini söküp en kötü ihtimalle tanesi 1000 TL'den satabilirsiniz. Böylece iki klimadan da 2000 TL tasarruf edebilirsiniz. Yine de son karar sizin tabii. Benimkisi sadece bir öneri.
Tamamdair çok teşekkürler:)

Tekrar merhaba, airfel için wifi dongle nereden temin edebilirim ve fiyati nedir biliyor musunuz. Adem hocam mail atanlara donus yapmış ama benim acileyetim var maalesef:(

Kafayı yiyeceğim gerçekten, urun hb üzerinde 9 taksit diye gittim hb kart çıkarttım finansbanktan, şimdi dediğiniz plus model 24490 tl ye trendyolda stoklara girdi daha hızlı teslimat ile ne yapayım bilemedim. Plus modelinin ne gibi artısı var normal modele göre.

Kafayı yiyeceğim gerçekten, urun hb üzerinde 9 taksit diye gittim hb kart çıkarttım finansbanktan, şimdi dediğiniz plus model 24490 tl ye trendyolda stoklara girdi daha hızlı teslimat ile ne yapayım bilemedim. Plus modelinin ne gibi artısı var normal modele göre.
3D hava üfleme, iyonizer ve daha fonksiyonel kumanda gibi artıları var. Fiyatlar da birbirine çok yakın olduğu için Plus modelini tercih etmek çok daha mantıklı.

Sayenizde diğer siparisleri iptal edip bir sekilde plus modelini trendyol üzerinden ayni fiyata aldım. Çok sağol ;)

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri