Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi 12000Tl ye kadar Tv önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Leclerc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Leclerc

Meraklı
Yeni Üye
Merhaba forumdaki ilk konumu açtım yeni Tv alıcağım bimde Lg55up77 modelini gördüm ama 6 cof olması panelin yan açılardan renk karışması olması sihirli kumanda olmaması beni rahatsız ediyor sizin önerileriniz nedir

kafam çok karıştı diyebilirim yani 12bin tl fiyat bandında olan bir Tv nasıl olabilir de paneli ve cof değeri kötü olabilir 800 tl daha vererek lg son modelini 50UQ81 var ondada hangi kötü yani var bilemiyorum incelemeyi gördükçe tvlerden soğuyorum gerçekten hiç mi güzel bir Tv yok 10-12 bin bandında ayrıca TCL 55p615 9500 tl o da takip ettiklerim arasında fiyatı uygun diye

kafam çok karıştı diyebilirim yani 12bin tl fiyat bandında olan bir Tv nasıl olabilir de paneli ve cof değeri kötü olabilir 800 tl daha vererek lg son modelini 50UQ81 var ondada hangi kötü yani var bilemiyorum incelemeyi gördükçe tvlerden soğuyorum gerçekten hiç mi güzel bir Tv yok 10-12 bin bandında ayrıca TCL 55p615 9500 tl o da takip ettiklerim arasında fiyatı uygun diye
Ben aklımdakileri yazayım da düşüncelerime göre öneri de bulunmanız daha kolay olur 50-55 inç boyutlarında arayüzü tasarımı ve arayüz performansı güzel yan açılardan bakılınca renk karmaşası olmayan ayrıca fason üretim olmayan bir model arıyorum da galiba zor bulacağım

Hoşgeldiniz :)

Arkadaşlarımın da belirttiği üzere bizim için aslında ayırdığımız zamana çok acıdığımız saçma bir iş ile uğraşmak zorunda kaldık cevaplar gecikti kusura bakmayınız.
Mesajınız üzerine düşünüp görüşlerimi yazayım birazdan :ok

@Adem Helvacı abi buraya bir öneri alırsak senden iyi olur. :)

Unutulmasın diye tekrardan bir hatırlatma yaptım.
Tam konuya girmiştim sen de hatırlatmışsın valla çok teşekkür ederim iyi düşünmüşsün, geciktiğimiz mesajlar için tersten başlamam lazım cevaplamaya, en üstten başlayınca ilk yazan ilk son cevap almış oluyor buna dikkat edeyim mutlaka :ok

Sevgili @Leclerc aslında sadece 6 Cof olan bu model değil, LG ve Samsung söz konusu olduğunda 50'' ler, 7 serileri vs gibi insanların bilmediği ancak markaların üzerinde oyunlar oynadığı modeller var ve bu konuda insanları biz uyarıyoruz. Hiç kimseye ''Şunu almayın'' demek istemiyoruz ancak neyi satınaldıklarını bilmelerini istiyoruz.

Mesela biz açıklamasak siz bu modelin 6 COF ile üretildiğini ve bunun sakıncalı bir şey olduğunu bilmeyecektiniz. Biz burada kahramanı oynayan taraf olmak derdinde değiliz, sadece meydanı boş bulan markaların ayaklarını denk alması adına gereken bütün adımları atan tarafız.

Bakın birkaç aydır şu bilgiyi paylaşıyor ve diyorum ki ''Firmalar 50'' üretimleri gözden çıkarmak üzere''

Ne demek bu?

Artık kaliteli üretim panelleri daha üst segment ve ekranlara kullanıyorlar demek.

Mesela Sasmung markasının QUANTUMDOT diye sattığı 50A60 modeli evet doğru quantum ama gelin görün ki panel üreticisi PANDA. Bunları açıklıyoruz ki neye para verdiğinizi bilin.

Şimdi sizin konuya dönecek olursak, size ne lazım olduğunu anlamamız için size ne lazım olduğu önce sizden öğrenip uygun yapıda tv yi bulmamzı lazım. dolayısı ile bana oturma düzeniniz, evin ışık alma durumu ve bütçeniz ile ilgili bilgi vermenizi rica ederim.

Sevgili @Leclerc aslında sadece 6 Cof olan bu model değil, LG ve Samsung söz konusu olduğunda 50'' ler, 7 serileri vs gibi insanların bilmediği ancak markaların üzerinde oyunlar oynadığı modeller var ve bu konuda insanları biz uyarıyoruz. Hiç kimseye ''Şunu almayın'' demek istemiyoruz ancak neyi satınaldıklarını bilmelerini istiyoruz.

Mesela biz açıklamasak siz bu modelin 6 COF ile üretildiğini ve bunun sakıncalı bir şey olduğunu bilmeyecektiniz. Biz burada kahramanı oynayan taraf olmak derdinde değiliz, sadece meydanı boş bulan markaların ayaklarını denk alması adına gereken bütün adımları atan tarafız.

Bakın birkaç aydır şu bilgiyi paylaşıyor ve diyorum ki ''Firmalar 50'' üretimleri gözden çıkarmak üzere''

Ne demek bu?

Artık kaliteli üretim panelleri daha üst segment ve ekranlara kullanıyorlar demek.

Mesela Sasmung markasının QUANTUMDOT diye sattığı 50A60 modeli evet doğru quantum ama gelin görün ki panel üreticisi PANDA. Bunları açıklıyoruz ki neye para verdiğinizi bilin.

Şimdi sizin konuya dönecek olursak, size ne lazım olduğunu anlamamız için size ne lazım olduğu önce sizden öğrenip uygun yapıda tv yi bulmamzı lazım. dolayısı ile bana oturma düzeniniz, evin ışık alma durumu ve bütçeniz ile ilgili bilgi vermenizi rica ederim.
Evet siz cof dan bahsetmedikçe bundan haberim yoktu daha basitçe düşünüyor insan detaylarını öğrendikçe kafası karışıyor şimdi benim istediğim Tv ye göre bizim ev az ışık alır oturma düzeni Tv nin karşısı diyebiliriz bütçem kalitesine göre zorlarsam 13bin diyebilirim yani 55up77 gibi uzak durmam gereken modele 12bin lira vermek istemem fiyat performans alabileceğim önem gösterdiğim özellikler Tv arayüz performansında uygulamaların yavaş açılmaması ve panelin ben kötüyüm dememesi şuan Lg kullanıyorum ama sonuçta eski model tek renk olan sahnelerde LED’ler yuvarlak biçimde gözüküyor bu da rahatsız ediyor ? yani özet olarak ben 10bin tl üzeri verdiğim bir Tv den beni hayal kırıklığına uğratmasını istemem 4k görünümlü HD ekranı izlemek kim ister ki

Evet siz cof dan bahsetmedikçe bundan haberim yoktu daha basitçe düşünüyor insan detaylarını öğrendikçe kafası karışıyor şimdi benim istediğim Tv ye göre bizim ev az ışık alır oturma düzeni Tv nin karşısı diyebiliriz bütçem kalitesine göre zorlarsam 13bin diyebilirim yani 55up77 gibi uzak durmam gereken modele 12bin lira vermek istemem fiyat performans alabileceğim önem gösterdiğim özellikler Tv arayüz performansında uygulamaların yavaş açılmaması ve panelin ben kötüyüm dememesi şuan Lg kullanıyorum ama sonuçta eski model tek renk olan sahnelerde LED’ler yuvarlak biçimde gözüküyor bu da rahatsız ediyor ? yani özet olarak ben 10bin tl üzeri verdiğim bir Tv den beni hayal kırıklığına uğratmasını istemem 4k görünümlü HD ekranı izlemek kim ister ki
kardeşim keşke istediğin özellikteki tv lere o fiyatlarda ulaşmak zor. minimum 15 bin bandına çıkmalısın 55" için maalesef .

Üzülerek belirtmek isterim ki beklentiler ile bütçe birbiri ile örtüşmüyor.
Tamam bir tv elbette bulunur ancak, ''Ancak'' kısmının altında çok şey yatar.

Ekran boyut düşürmeyi düşünür müsün peki?

55inç olması gerekmiyor gerçekten çok fazla özellik istemiyorum arayüzü çok donmasın ve ekranı fiyatına göre iyi dursun isterim elbette daha iyi paneller daha yüksek fiyatta ama fiyat performans olarak göstebileceğiniz bir modele bakmak isterim bazı şeylerden feragat edebiliriz 55 inç yerine 50 inç olabilir

Yani TV hiç kasmasın tarayıcıda film bakacam diyorsanız 18 bin TL lere çıkmanız gerek yok o kadar çıkamam derseniz TV nin dondugu yerde TV box'da alınabilir...

Bakalım, Adem abi bı kontrol etsin bulur belki.
Düşünceleriniz için çok teşekkür ederim konuyu güncel tutmamda yardımcı oluyorsunuz tarayıcı dan film izlemeyi düşünmüyorum zaten Tvlerin tarayıcısı hep yavaş oluyor konuyu da çok uzatmak sizi yormak istemem tecrübenize göre ideal bir Tv almak isterim ama düşüncem 50UQ81006LB modeline benzer bişey isterim

neden Lg düşünüyorum en azından bazı özelliklerden çalsalarda marka adına göre piyasanın en iyisi diyebilirim fiyatı 13000 tl mağazalarda 14700tl ben almadıkça bekledikçe artıyor mağazada geçen 13600 tl idi

Son düzenleme:
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri