Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi 15.000 - 18.000 TL'ye kadar TV önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MTBC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

MTBC

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
20000
Marka Model Bilgisi
TCL-LG-PHILIPS-GRUNDIG-
Selam arkadaşlar.

TV izleme amacıyla bir televizyon bakıyorum görüntü kalitesi güzel olsun istiyorum bütçem 15 Bin ile 18 Bin arası ancak değecek televizyon olursa 20 Bine kadar bütçemi zorlayabilirim.

Oyun oynanmayacak yeni evleneceğim için televizyon bakıyorum kendime. Bu nedenle 60 Hz olsa benim için yeterli olur kendim birkaç TV karşılaştırması yaptım onu link olarak atıyorum şimdi. Grundig'in 65" TV'si şu an 13.5 K o da mantıklı geliyor ama panel bilgim yok.

Önerilerinize açığım arkadaşlar.

Listenizdeki en sakıncalı ürün 58PUS8507 desem pek de abartmış olmam. karma panel ve BOE nin 6 COF paneli bu üretimde kullanıldı o nedenle sıkıntılı bir seri.

Kaldı ki genel anlamda Philips çok da önerdiğim marka değildir, yine de listenizdeki 8807 ye hayır demem.

8807 olmasaydı öncelikli önerim C735 olurdu, bu koşullarda önce 8807 sonra C735 derim, gerisini tamamen silin kafanızdan.

Listenizdeki en sakıncalı ürün 58PUS8507 desem pek de abartmış olmam. karma panel ve BOE nin 6 COF paneli bu üretimde kullanıldı o nedenle sıkıntılı bir seri.

Kaldı ki genel anlamda Philips çok da önerdiğim marka değildir, yine de listenizdeki 8807 ye hayır demem.

8807 olmasaydı öncelikli önerim C735 olurdu, bu koşullarda önce 8807 sonra C735 derim, gerisini tamamen silin kafanızdan.
8807 Geçenlerde güzel indirime girmişti 17 Bin bandına. O fiyatlardan alma niyetim vardı ama fiyatı yükseldiği için tamamen görüntü kalitesine odaklandım şu anda indirim beklemeye başladım. Aslına bakarsanız bu televizyonu PS4-5 kullanıcılarına çok öneriyorlar o yüzden ben biraz daha uygun yollu kanal izleme amacıyla TV baktım ne kadar kısabilirsem o kadar iyi mantığı var şu anda kafamda benim. Dediğim gibi 20'ye kadar zorlayabilirim ancak daha düşük bütçede olursa biraz işime de gelmez değil Adem bey :)

Amaç sadece tv izlemek ve izlerken de keyif alabilmekse bütçeyi zorlamanıza bana göre gerek yk. TCL 58P635 sınıfında alabileceğiniz en ideal üründür.

Amaç sadece tv izlemek ve izlerken de keyif alabilmekse bütçeyi zorlamanıza bana göre gerek yk. TCL 58P635 sınıfında alabileceğiniz en ideal üründür.
Amaç TV izlemek Adem bey, oyunlar ile aram çok yok ben de görüntü kalitesi keskin olsun, renkler güzel olsun diye bakıyorum bana bunları önerince insanlar buraya da yazmam hasıl oldu. Netflix izleyelim kalitesi güzel olsun başka bir düşüncem yok :)

Amaç TV izlemek Adem bey, oyunlar ile aram çok yok ben de görüntü kalitesi keskin olsun, renkler güzel olsun diye bakıyorum bana bunları önerince insanlar buraya da yazmam hasıl oldu. Netflix izleyelim kalitesi güzel olsun başka bir düşüncem yok :)
Yani beklentiler önemli elbette, mümkünü varsa mutlaka burada adı geçen modelleri gözünüzle görüp o şekilde karar verin.
Kandela değeri çok yüksek olmasa da ev tipi kullanım için ben önermekte sakınca görmedim.

Az önce kıymetli bir avukat dostum aradı salonuna tv almak için, 58P635 ile yola çıktık, kullanım koşullarını değerlendirince kendisine ''İyi de o halde neden Vestel 75U9520 almıyorsun ki?'' dedim ve finali Vestel 75U9520 ile yaptık. Yanına bir de stcik satın alınca oldu size 21.000tl ye 75'' android UHD televizyon, bir de CSOT panel denk gelirse o da piyangosu olur :)

Yani beklentiler önemli elbette, mümkünü varsa mutlaka burada adı geçen modelleri gözünüzle görüp o şekilde karar verin.
Kandela değeri çok yüksek olmasa da ev tipi kullanım için ben önermekte sakınca görmedim.

Az önce kıymetli bir avukat dostum aradı salonuna tv almak için, 58P635 ile yola çıktık, kullanım koşullarını değerlendirince kendisine ''İyi de o halde neden Vestel 75U9520 almıyorsun ki?'' dedim ve finali Vestel 75U9520 ile yaptık. Yanına bir de stcik satın alınca oldu size 21.000tl ye 75'' android UHD televizyon, bir de CSOT panel denk gelirse o da piyangosu olur :)
Vay be hocam :)

Ben de az önce P635 aldım 13.3 e. On beş dakika içinde üç dört mağaza ödeme yerlerini kapattı stokları kapattı zorla buldum. 13 Binden alamadım bir 300 tl zarar oldu ama yapacak bir şey yok :(
Umarım hoşuma gider 2024 civarında kuruluma çağıracağım. Nasıl oluyor kurulum işi peki bilginiz var mı?

120 hz üstelik 55 inç bu TV o fiyata düştüyse anlık düşmüş ve geri çıkmıştır çünkü bu ekonomide mükemmel fiyatmis
Anlık değildi aslında akşam 22:00'dan sabah 07:30'a kadar devam etti. MediaMarkt uygulamasını indirip akşam 10'dan sonra kontrol edin. Ara sıra oluyor böyle indirimler.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri