Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi 15.000 lira bütçe ile hangi tv

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ss190303
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Ss190303

Yeni Üye
Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba kısmetse seneye evleneceğim. Tabi bazı şeyleri şimdiden almaya başladık. Sırada tv almayı düşünüyoruz. Aradığım özellikler ise;

- Min 55” olması
- Netflix, Disney gibi platformlardan mümkün olan en iyi görüntü
- 60 hz uygundur
- Görüş açılarından ötürü IPS düşünüyorum. Ama çaprazdan bakınca çok renk kaybı olmuyor ise VA panelde olabilir.
- Samsung veya LG olmayacaksa Android tv olması (smart değil yani)
- Birde evdeki tvden ötürü amblight seviyorum panel kalitesinde çok fark olmaz ise Philips tercihimdir.

Kafamdaki modeller;
55PUS7906 (bütçeme en uygun ama listedeki en düşük model)

50PUS8506 (MVA olması görüş açısını biraz kurtarabilir diye düşündüm eğer değerse 50” olabilir)

58PUS8507. Bu tv bütçemi baya bi zorluyor. Zaten VA olması düşündürüyor. Birde aynı panel Toshibanın bir modelinde çok daha uygundu.

Şimdiden teşekkürler herkese.

60BU8000 kesinlikle. Öğrenci indirimi ile o fiyata alabilirsiniz.
Bu tvnin genelde önerildiğini gördüm aslında dostum. Nette en ucuz fiyatı yaklaşık olarak 17.000 lira. Samsung'un kendi sitesinde ise 19500 lira. Evde de öğrenci olan biri yok açıkçası indirim nasıl yapılıyor onu da bilmiyorum :) Bu model dışında önerebileceğin bir tv var mı ?

Bu tvnin genelde önerildiğini gördüm aslında dostum. Nette en ucuz fiyatı yaklaşık olarak 17.000 lira. Samsung'un kendi sitesinde ise 19500 lira. Evde de öğrenci olan biri yok açıkçası indirim nasıl yapılıyor onu da bilmiyorum :) Bu model dışında önerebileceğin bir tv var mı ?
@edu.tr uzantılı bir maille samsungun internet sitesinden alınıyor. Evinizde öğrenci olmaması işi bozuyor maalesef. Başka bir öneri için @Adem Helvacı yardımcı olur.

@Adem Helvacı abi ssh konusunu bir kenara bırakırsak 15.000 lira civarında önerebileceğiniz bir model var mı ? Tercihen 55 ama 50 veya 58-60" de olabilir. Önceliğim görüntü kalitesinin iyi olması.

Şimdi bir incelemenize denk geldim. Vestel 50QA9700 modeli için genelde olumlu bir yazı yazmışsınız. Sizce tercih edilebilir mi yoksa daha iyi görüntü kalitesine sahip bir model var mı acaba ? Birde 55" olan modeline baktım ama paneller baya farklı sanırım.

Son düzenleme:
@Adem Helvacı abi ssh konusunu bir kenara bırakırsak 15.000 lira civarında önerebileceğiniz bir model var mı ? Tercihen 55 ama 50 veya 58-60" de olabilir. Önceliğim görüntü kalitesinin iyi olması.

Şimdi bir incelemenize denk geldim. Vestel 50QA9700 modeli için genelde olumlu bir yazı yazmışsınız. Sizce tercih edilebilir mi yoksa daha iyi görüntü kalitesine sahip bir model var mı acaba ? Birde 55" olan modeline baktım ama paneller baya farklı sanırım.
Görsel açıdan da, teknolojik olarak da 55C725 iş görür ürün.
SSh önemli değil dediğiniz için de 50PUS8507

Abi C725 2 gb ram görünüyor. Bu sistemde takılmalara neden olur mu? Oyun vs oynanmayacak ama sallıyorum netflixe girerken youtube girerken vs
İmkanınız varsa 50pus8507 modelini mağazada görüp YouTube üzerinden 1080p Türk dizisi testi yapın ben görüntülerde baya bozulma görmüştüm. Tabi ayarlarıyla çok oynamadım belki ayar yapınca düzeliyordur.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri