Arkadaşlar merhaba kısmetse seneye evleneceğim. Tabi bazı şeyleri şimdiden almaya başladık. Sırada tv almayı düşünüyoruz. Aradığım özellikler ise;
- Min 55” olması
- Netflix, Disney gibi platformlardan mümkün olan en iyi görüntü
- 60 hz uygundur
- Görüş açılarından ötürü IPS düşünüyorum. Ama çaprazdan bakınca çok renk kaybı olmuyor ise VA panelde olabilir.
- Samsung veya LG olmayacaksa Android tv olması (smart değil yani)
- Birde evdeki tvden ötürü amblight seviyorum panel kalitesinde çok fark olmaz ise Philips tercihimdir.
Kafamdaki modeller;
55PUS7906 (bütçeme en uygun ama listedeki en düşük model)
50PUS8506 (MVA olması görüş açısını biraz kurtarabilir diye düşündüm eğer değerse 50” olabilir)
58PUS8507. Bu tv bütçemi baya bi zorluyor. Zaten VA olması düşündürüyor. Birde aynı panel Toshibanın bir modelinde çok daha uygundu.
Şimdiden teşekkürler herkese.
- Min 55” olması
- Netflix, Disney gibi platformlardan mümkün olan en iyi görüntü
- 60 hz uygundur
- Görüş açılarından ötürü IPS düşünüyorum. Ama çaprazdan bakınca çok renk kaybı olmuyor ise VA panelde olabilir.
- Samsung veya LG olmayacaksa Android tv olması (smart değil yani)
- Birde evdeki tvden ötürü amblight seviyorum panel kalitesinde çok fark olmaz ise Philips tercihimdir.
Kafamdaki modeller;
55PUS7906 (bütçeme en uygun ama listedeki en düşük model)
50PUS8506 (MVA olması görüş açısını biraz kurtarabilir diye düşündüm eğer değerse 50” olabilir)
58PUS8507. Bu tv bütçemi baya bi zorluyor. Zaten VA olması düşündürüyor. Birde aynı panel Toshibanın bir modelinde çok daha uygundu.
Şimdiden teşekkürler herkese.