Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi 15-25 Bin bandında 50'' tv önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kenan65
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

kenan65

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
15-25
Marka Model Bilgisi
farkemez
Arkadaşlar 50 inç bir tv alacağım. 60 hertz yeterli olacaktır. Tv ve film için kullacağım. Sanki qled daha mantıklı olacaktır.

Forumda tcl 635 sık tavsiye edilmiş. Sitesinden bakınca 645 serisinde de 50'' inç ekran var. Aradaki farkı bilmiyorum.

Lg'ninde o fiyat aralığında ips panel tvleri var.

Ayrıca önereceğiniz başka marka model varsa sevinirim.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar başka başlık açmayayım diye buraya yazıyorum.

Benim aradığım tv 50 inç boyutunda android veya google tv, oturma düzenimiz sebebiyle karşıdan ve yandan izlenebilecek. Youtube netflix vs içerikleri izlenebilecek lisans sorunları olmayan bir tv almak istiyorum. Ama gerçekten modeller arasında kaldım. Kafam da karıştı açıkçası. Kullanıcı profilimi az çok yazmaya çalıştım. Bütçe sınırı 20bin diyebilirim. Rica etsem kaliteli yapıya sahip bir veya birkaç tv önerebilir misiniz?

Bildiğim kadarıyla tcl P serisi normal tv izleyicisine hitap ediyor C serisi oyun severler için 120/144 hz vrr sunuyor ekstra görüntü iyileştirme ve ses olayı var.VA panel kullanıyorlar.İPS panel cihazlar için bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olucaklardır.LG Samsung fiyat olarak biraz üstte Teknik özellik olarak TCL şu an için ideal gözüküyor.Benim aklım hep 55c728 kalmıştır...

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri