Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi 18.000 btu mu 12.000 btu mu

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

sbrerl

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
42000
Marka Model Bilgisi
Viessmann Vitoclima 050-S/HE Pro+ 18.000 btu
Merhabalar. Btu seçimi konusunda desteğinize ihtiyacım var. Aydın Sökede 1+1 bir evde yaşamaktayım. Yatak odası ve salon dış cephe duvarları hemen hemen boydan boya tam camdan oluşuyor. Salon ve mutfak alanım(açık mutfak) 25 metrekare. Banyo ve yatak odaları kapılarına doğrudan salondan erişiliyor(herhangi bir hol yok) yatak odası 12,5 metrekare ve banyo 6 metrekare olmak üzere 18,5 metrekare. odaların kapılarını açık bırakmak suretiyle salondaki kilima ile bu odaları da soğutmak istiyorum. Yani toplamda 44-45 metrekare dairem. 18.000 btu mu uygun olur 12.000 btu mu karar veremiyorum. İleride daha büyük bir daireye taşınma olasılığından dolayı 18.000 btu alsam satın alma maliyeti dışında herhangi bir dezavantajım olur mu? Airfel 18000 btu yu 38.500 liraya viesmann Vitoclima 050-S/HE Pro+ Serisi 18000btuyu 42000 gibi bir fiyata alabiliyorum. Elektrik tüketimi ve dış ünitenin çok yakına takılacak olması sebebiyle SESSİZLİĞİ önemli olacak. Btu ve marka tercihi için tavsiyenizi rica ediyorum. İyi çalısmalar diliyor, başarılarınızın devamını diliyorum.

Merhabalar. Btu seçimi konusunda desteğinize ihtiyacım var. Aydın Sökede 1+1 bir evde yaşamaktayım. Yatak odası ve salon dış cephe duvarları hemen hemen boydan boya tam camdan oluşuyor. Salon ve mutfak alanım(açık mutfak) 25 metrekare. Banyo ve yatak odaları kapılarına doğrudan salondan erişiliyor(herhangi bir hol yok) yatak odası 12,5 metrekare ve banyo 6 metrekare olmak üzere 18,5 metrekare. odaların kapılarını açık bırakmak suretiyle salondaki kilima ile bu odaları da soğutmak istiyorum. Yani toplamda 44-45 metrekare dairem. 18.000 btu mu uygun olur 12.000 btu mu karar veremiyorum. İleride daha büyük bir daireye taşınma olasılığından dolayı 18.000 btu alsam satın alma maliyeti dışında herhangi bir dezavantajım olur mu? Airfel 18000 btu yu 38.500 liraya viesmann Vitoclima 050-S/HE Pro+ Serisi 18000btuyu 42000 gibi bir fiyata alabiliyorum. Elektrik tüketimi ve dış ünitenin çok yakına takılacak olması sebebiyle SESSİZLİĞİ önemli olacak. Btu ve marka tercihi için tavsiyenizi rica ediyorum. İyi çalısmalar diliyor, başarılarınızın devamını diliyorum.

Ekli dosyalar

• 1000077698.webp
    1000077698.webp
    47.5 KB · Görüntüleme: 17
Cevabınız ve öneriniz için teşekkürler. Boschun 3000i modelini inceledim. Viessmannın teknik verileri ve özellikleri daha iyi görünüyor. Ne dersiniz?
Ekli dosyayı görüntüle 25316Ekli dosyayı görüntüle 25317
Evet viessmann nın katalog verilerine güzel

@M.Faraday viessman ısınma üretimi kimdi ? Gree mi

@sbrerl eğer üreticiye bu üründe iki kat ıstmada fatura ödersiniz sadece soğutmada kullanıcaksanız alınabilirliği var

Evet viessmann nın katalog verilerine güzel

@M.Faraday viessman ısınma üretimi kimdi ? Gree mi

@sbrerl eğer üreticiye bu üründe iki kat ıstmada fatura ödersiniz sadece soğutmada kullanıcaksanız alınabilirliği var
- Viessmann Vitoclima 200-S/HE Trend Serisi'nin üreticisi Haier,

- Viessmann Vitoclima 050-S/HE Pro+ Serisi'nin üreticisi Midea Grup,

- Viessmann Vitoclima 230-S/HE High Seasonal Serisi'nin üreticisi ise Gree'dir.

- Viessmann Vitoclima 200-S/HE Trend Serisi'nin üreticisi Haier,

- Viessmann Vitoclima 050-S/HE Pro+ Serisi'nin üreticisi Midea Grup,

- Viessmann Vitoclima 230-S/HE High Seasonal Serisi'nin üreticisi ise Gree'dir.
Viessmann Vitoclima 050-she Pro+ modelinin bir süre Lansman fiyatı olarak 42 000 TLdan satılacağı bilgisini vermişti bayi. Teknik verilerini ve özelliklerini beğenmiştim. Bayi ile anlaştık ama üretici kısmı en büyük soru işaretiydi benim için. Model özelinde hiç bir yorum yada inceleme yok nette. Verdiğiniz bilgi çok değerli. Midea üretimi olduğunu ögrenince almaya karar verdim. Teşekkürler.

Viessmann Vitoclima 050-she Pro+ modelinin bir süre Lansman fiyatı olarak 42 000 TLdan satılacağı bilgisini vermişti bayi. Teknik verilerini ve özelliklerini beğenmiştim. Bayi ile anlaştık ama üretici kısmı en büyük soru işaretiydi benim için. Model özelinde hiç bir yorum yada inceleme yok nette. Verdiğiniz bilgi çok değerli. Midea üretimi olduğunu ögrenince almaya karar verdim. Teşekkürler.
Bence almak mantıklı olmuyabilir midea prime tabanlı bi klima

Midea prime modeli iyi bir modeldi diye biliyorum ama hatta prime tabanlı olması tercih sebebi bile olabilirdi benim için. Çok fazla bilgim yok açıkçası. Siz niye mantıklı olmayacağını düşünüyorsunuz?
Çünkü burda konuşulan klimalara göre daha düşük performansı var ve bu modelini alacağıma airfeli alırım galiba Viessmann Vitoclima 050-she Pro+ airfelle göre daha pahalı sanki çünkü ikiside aynı klima

Çünkü burda konuşulan klimalara göre daha düşük performansı var ve bu modelini alacağıma airfeli alırım galiba Viessmann Vitoclima 050-she Pro+ airfelle göre daha pahalı sanki çünkü ikiside aynı klima
18000 btu için 42000 e anlaştım. Airfelde bulunmayan bazı özellikleri var
( Kendi kendini temizleme, flapların 3d kumandadan kontrolü vb.)
Şu linkten inceleyebilirsiniz:

18000 btu için 42000 e anlaştım. Airfelde bulunmayan bazı özellikleri var
( Kendi kendini temizleme, flapların 3d kumandadan kontrolü vb.)
Şu linkten inceleyebilirsiniz:
Kötü ürün değil btu suna göre fiyatı iyi bile denilebilir

Önce bayi ile anlaşıp sonra foruma yazmissiniz galiba. sıkışık bir zaman araligi olmuş.
Söke de yaşadım. Yaz sicagini bilirim ancak 1+1 de 12000 btu bence yeterli. Diger odalar buz kesmez tabi ama klima oda amaclidir bana gore. Efektif kullanimlarda diger odalari 1 derece asagi yapsa tatmin eder. Fazlasi hasta ediyor. Diger odalari sogutacam derken ana odada tutulursunuz:) Bir de klima odadaki havayi kullanir, gece klimada yatayim veya cam acmadan kullanayim derseniz bogaz kurulugu ya da enfeksiyonu oluyor sonuc. En guzeli Yenikent e tasinip camlari iki tarafli acmak aksamlari esiyor:)))

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri