Merhabalar, bütçem max 20.000 tl ve bir televizyona ihtiyacım var.
65 inç olmasını istediğim için boyut yükseldikçe fiyatların da arttığının farkındayım ancak Adem hocam başta olmak üzere en çok sizlere güvenebilirim bu konularda.
Ben ufak bir araştırmada üç adet televizyon buldum. (kendimce tabi)
TCL
Samsung
Philips
---
Model olarak şöyleler;
TCL 65P735
Samsung 65AU7200 ve 7000 (niye farklılar onu bile bilmiyorum her şeyi aynı yazıyor özelliklerde. Galiba birinde PC olayı var.)
Philips 65PUS8007
*Eğer ben yanlış anlamadıysam Adem hoca Youtube üzerinde birkaç yerde Samsung'un şu 7000 serisinin kötü olduğunu dile getiriyor.
Yanlış anladıysam lütfen düzeltin.
Eğer öyleyse Samsung'u direkt olarak eleyeceğim çünkü.
Malumunuz, bu imkanlarımız çok elimize geçmiyor ve haliyle 1 atış hakkı olunca insanın biraz fazla araştırıyor.
Görüntü netliği ve renk doğruluğu konusunda biraz titizim.
Ekran büyük alıp da çamur görüntüm olsun istemiyorum.
Dediğim gibi bunlar benim öyle kendimce* bulduğum modeller.
Lütfen benim isteklerime uygun, daha kaliteli ürünler varsa bu fiyat bandında bana söyleyin.
Çoğunlukla sinema keyfi yapmak istediğim, belki ileride bir oyun konsolu bağlayacabileceğim Youtube, Netflix, Disney+, Prime platformlarında ağırlıklı duracağım için izlediğim görüntünün netlik ve kalitesi, renk doğruluğu benim için en önemlisi.
Bluetooth bir ses sistemi kullanabilirim, bu yüzden bluetooth 5.0 tercihimdir.
Optik ses çıkışı herhalde hepsinde vardır diye düşünüyorum, kablolu kullanırsam.
Yani ne benim için en doğrusu olacaktır?
Sizin tavsiyeleriniz ve yorumlarınız neler?
Bu televizyonlar hakkında ben çok bir video bulamadım bana yardımcı olacak.
Belki vardır, bilmiyorum ama en doğru bilgiyi sizden alacağımı düşündüğüm için buradayım.
Sevgiler saygılar
65 inç olmasını istediğim için boyut yükseldikçe fiyatların da arttığının farkındayım ancak Adem hocam başta olmak üzere en çok sizlere güvenebilirim bu konularda.
Ben ufak bir araştırmada üç adet televizyon buldum. (kendimce tabi)
TCL
Samsung
Philips
---
Model olarak şöyleler;
TCL 65P735
Samsung 65AU7200 ve 7000 (niye farklılar onu bile bilmiyorum her şeyi aynı yazıyor özelliklerde. Galiba birinde PC olayı var.)
Philips 65PUS8007
*Eğer ben yanlış anlamadıysam Adem hoca Youtube üzerinde birkaç yerde Samsung'un şu 7000 serisinin kötü olduğunu dile getiriyor.
Yanlış anladıysam lütfen düzeltin.
Eğer öyleyse Samsung'u direkt olarak eleyeceğim çünkü.
Malumunuz, bu imkanlarımız çok elimize geçmiyor ve haliyle 1 atış hakkı olunca insanın biraz fazla araştırıyor.
Görüntü netliği ve renk doğruluğu konusunda biraz titizim.
Ekran büyük alıp da çamur görüntüm olsun istemiyorum.
Dediğim gibi bunlar benim öyle kendimce* bulduğum modeller.
Lütfen benim isteklerime uygun, daha kaliteli ürünler varsa bu fiyat bandında bana söyleyin.
Çoğunlukla sinema keyfi yapmak istediğim, belki ileride bir oyun konsolu bağlayacabileceğim Youtube, Netflix, Disney+, Prime platformlarında ağırlıklı duracağım için izlediğim görüntünün netlik ve kalitesi, renk doğruluğu benim için en önemlisi.
Bluetooth bir ses sistemi kullanabilirim, bu yüzden bluetooth 5.0 tercihimdir.
Optik ses çıkışı herhalde hepsinde vardır diye düşünüyorum, kablolu kullanırsam.
Yani ne benim için en doğrusu olacaktır?
Sizin tavsiyeleriniz ve yorumlarınız neler?
Bu televizyonlar hakkında ben çok bir video bulamadım bana yardımcı olacak.
Belki vardır, bilmiyorum ama en doğru bilgiyi sizden alacağımı düşündüğüm için buradayım.
Sevgiler saygılar