Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

2023 ÜRETİMİ VESTEL 43UA9630

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Vedat demir

Yeni Üye
Yeni Üye
1 ayda yaşadığım 2 sorunlu TV durumundan yukarda bahsetmiştim. 2. İadem gerceklesti şimdi butcemi bir tık daha yükselttim iki model arasında kararsız kaldım panel anlamında da özellikle sizelerin yorumlari benim için önemli vesteloji, adem bey ve İlter bey,
Seri no alamadım vermiyor mağaza yetkilileri fakat modeller şunlar VESTEL 43UA9630 ve PHİLİPS 43PUS8007 fiyatları aynı teknoloji mağazalarında sanırım Vestel 2023 üretimi ama ikisininde ram konusunda bir bilgiye ulaşamadım hiçbir yerde yardımlarınız rica ederim 2 kez mağdur olan bir tüketici olarak.

1 ayda yaşadığım 2 sorunlu TV durumundan yukarda bahsetmiştim. 2. İadem gerceklesti şimdi butcemi bir tık daha yükselttim iki model arasında kararsız kaldım panel anlamında da özellikle sizelerin yorumlari benim için önemli vesteloji, adem bey ve İlter bey,
Seri no alamadım vermiyor mağaza yetkilileri fakat modeller şunlar VESTEL 43UA9630 ve PHİLİPS 43PUS8007 fiyatları aynı teknoloji mağazalarında sanırım Vestel 2023 üretimi ama ikisininde ram konusunda bir bilgiye ulaşamadım hiçbir yerde yardımlarınız rica ederim 2 kez mağdur olan bir tüketici olarak.
9630 MB185_G32 anakart yani 1,5gb ram
43PUS8007 teknik verileri elimizde var ancak ram bilgisi paylaşılmamış.

Sizlerden dönüş beklediğim için satın almayı yarına bıraktım dönüşünüz için teşekkürler öncelikle Adem bey.
Teknosa da Philips ürüne ulaştım dahili hafıza 16 GB dendi ram konusunda net bilgi veremediler. Ama sizin yeni bir içeriğinize de ulaştım sonunda 62 var ise sunny fabrikalarında üretilir 12 varsa ithal diye çok çok faydali oldu çünkü tamamı 62 kodlu bu sebeple de ekran sorunu yaşamak istemiyorum açıkçası bende. Bu anlamda elinizdeki teknik bilgilere ve verilere ve kullanıcı deneyimlerine dayanarak benim bu fiyat skalasında Vestel tercihi yapmam sanırım daha doğru olur değil mi? Yeni bir ürün olduğu için vesteloji kanalının sadece üst model videosunu izleyebildim. Ordada boe panel olduğu bilgini paylasti kendisi. Arçelik'in bir modelide kafama girmişti fakat sanırım bu anlamda bir başka yazınızda yorum olarak neden Arçelik demişsiniz soran birisine :) vardır bir bildiğiniz diye direk çıkardım kafamdan.
Son görüşünüzü rica ediyorum.
Saygılar

Sizlerden dönüş beklediğim için satın almayı yarına bıraktım dönüşünüz için teşekkürler öncelikle Adem bey.
Teknosa da Philips ürüne ulaştım dahili hafıza 16 GB dendi ram konusunda net bilgi veremediler. Ama sizin yeni bir içeriğinize de ulaştım sonunda 62 var ise sunny fabrikalarında üretilir 12 varsa ithal diye çok çok faydali oldu çünkü tamamı 62 kodlu bu sebeple de ekran sorunu yaşamak istemiyorum açıkçası bende. Bu anlamda elinizdeki teknik bilgilere ve verilere ve kullanıcı deneyimlerine dayanarak benim bu fiyat skalasında Vestel tercihi yapmam sanırım daha doğru olur değil mi? Yeni bir ürün olduğu için vesteloji kanalının sadece üst model videosunu izleyebildim. Ordada boe panel olduğu bilgini paylasti kendisi. Arçelik'in bir modelide kafama girmişti fakat sanırım bu anlamda bir başka yazınızda yorum olarak neden Arçelik demişsiniz soran birisine :) vardır bir bildiğiniz diye direk çıkardım kafamdan.
Son görüşünüzü rica ediyorum.
Saygılar
Arçelik çok saygı duyduğum bir markadır, ancak TV konusund adefalarca iletişim kurmamıza rağmen panel bilgisi paylaşmaları taleplerimize cevap dahi vermiyorlar.

Biz de içeriğinin ne olduğunu bilmediğimiz ürünleri önermek istemiyoruz çünkü zaten insnaların ekonomik durumları belli, bizim bir hatalı yönlendirmemiz ile kimsenin canının yanmasını istemeyiz, bu durumda bilmediğimiz ürün olan arçelik üretimlerini nasıl önerelim?

Philips konusunda demek aklıselim davranmayı uygun gördünüz ki tebrik ediyorum sizi. İnanın bana birçok modeli özelinde Philips artıkmarkadan ibaret. Vestel bu konuda ciddi bir kurtarıcı bizler adına.

G31 uzantılı bir vestel çok daha makul bir tercih olur :ok

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri