- Bütçe
- 20000-25000
- Marka Model Bilgisi
- Altus ALK 2440 - TCL Elite TAC-24CHSD/XA51I
Herkese merhabalar;
Aklımda ki soru şu aslında. Altusta soğutma değerleri çok iyi gibi geliyor ama bakır kullanılmıyor olması kafamı karıştırdı. TCL'de kullanılan malzemelerin bakır olması benim dikkatimi çekti. Adem HELVACI hocamın anasayfa da ürün incelemesinde beni düşündüren bir yan olmadı. Gönlüm TCL'den yana gibi. Elektrik tüketimi verimlilik odaklı hangisi tercih edilmeli. Bakır olmayan ürünler kasayı çatlatıyor gibi şeyler duyuyorum. Uzun ömürlülük adına bir etkisi var mı? Altusta lg kompresör var olması iyi bir durum mu? altus mu? tcl mi?
bulunduğum şehir Osmaniye, Adana sıcakları buraya hakim biliyorsunuzdur. Buna göre yorumlarsanız sevinirim
TCL Elite TAC-24CHSD/XA51I
Altus ALK 2440
Airfel LTXM71N 24btu
Bu üç marka model arasında kaldım. TCL 20.200 TL fiyata geliyor. Altus ve Airfel 23.500tl.Aklımda ki soru şu aslında. Altusta soğutma değerleri çok iyi gibi geliyor ama bakır kullanılmıyor olması kafamı karıştırdı. TCL'de kullanılan malzemelerin bakır olması benim dikkatimi çekti. Adem HELVACI hocamın anasayfa da ürün incelemesinde beni düşündüren bir yan olmadı. Gönlüm TCL'den yana gibi. Elektrik tüketimi verimlilik odaklı hangisi tercih edilmeli. Bakır olmayan ürünler kasayı çatlatıyor gibi şeyler duyuyorum. Uzun ömürlülük adına bir etkisi var mı? Altusta lg kompresör var olması iyi bir durum mu? altus mu? tcl mi?
bulunduğum şehir Osmaniye, Adana sıcakları buraya hakim biliyorsunuzdur. Buna göre yorumlarsanız sevinirim