Merhaba arkadaşlar, 8 yıldır kullandığım lg marka televizyonum arızalanmaya başladığı için değiştirme kararı aldım. Şuanda kullandığım televizyonum 50 inç boyutunda, izleme mesafem ise 5 metre. Boyut olarak artık yıllarında verdiği göz aşinalığından dolayımıdır bilemiyeceğim ama küçük gelmeye başladı. bu nedenle yeni almayı düşündüğüm televizyonun izleme mesafesinin de uzak olduğundan dolayı minimum 55 inç olması gerektiğine karar verdim. Sizlerden ricam bana maksimum 30 K ya kadar bir televizyon tavsiye etmeniz . televizyon kullanım alışkanlıklarım ise. Ekseriyetle Netfilx , youtube , ps3, yerel kanalları fazla izlemiyorum. Görüntü kalitesini iyi yansıtıcak ve ileridede ps5 alma durumum olabilir bu nedenle en az 120 hz bir televizyon tavsiye etmeniz, ben 1 haftadır araştırıyorum kafayı yemek üzereyim
Bugün Medimarkt daki personel Philips 55 pml 9008 serisini tavsiye etti 26 küsüre kadar inmiş mini led teknolojisi var ancak araştırdığım kadarıyla çift çekirdek ram bilgisine ulaşamadım daha önce kullanan arkadaş varmı tavsiye edermi yada yukarıda anlattığım niteliklerde bir televizyon tavsiyesinde bulunursanız sevinirim teşekkürler.

Bugün Medimarkt daki personel Philips 55 pml 9008 serisini tavsiye etti 26 küsüre kadar inmiş mini led teknolojisi var ancak araştırdığım kadarıyla çift çekirdek ram bilgisine ulaşamadım daha önce kullanan arkadaş varmı tavsiye edermi yada yukarıda anlattığım niteliklerde bir televizyon tavsiyesinde bulunursanız sevinirim teşekkürler.