Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi 32" dünyasında Android tabanlı cihaz önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KorkutSA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

KorkutSA

Meraklı
Meraklı
Merhaba,

Forumda fazlaca 32" incelemesi göremediğim için bir soru yazma ihtiyacı hissettim. Takılacak yer kısıtlı olduğu için 32" büyüklükte bir cihaz bakıyorum. Benklentilerim çok yüksek değil. Fakat ayrıca bir mi box almak satın almak istemediğimden maliyet açısından içerisinde android işletim sistemi olup netflix, youtube, amazon prime, disney gibi platformlara wi-fi üzerinden bağlansın istiyorum.

Sitedeki birkaç incelemede gördüğüm kadarıyla tek COFlu olan model tv'ler bile piyasada mevcut maalesef. COF sayısı yüksek olan, smart özellikli 32" tv önerilerinizi alabilir miyim? (Panel önemli değil. Göstersin yeter modundayım.)

Haa 32" smart olmayan önereceğiniz tv Mi Box'ın parasını da çıkaracak şekilde ucuz ise illa Smart olmasa da olur. Yanında Mi Box alıp akıllandırırım onu kurtarıyorsa maliyet.
Bütçe: 4b₺ diyeyim. Ama değecekse yukarı aşağı biraz oynatabiliriz.

Merhaba,

Forumda fazlaca 32" incelemesi göremediğim için bir soru yazma ihtiyacı hissettim. Takılacak yer kısıtlı olduğu için 32" büyüklükte bir cihaz bakıyorum. Benklentilerim çok yüksek değil. Fakat ayrıca bir mi box almak satın almak istemediğimden maliyet açısından içerisinde android işletim sistemi olup netflix, youtube, amazon prime, disney gibi platformlara wi-fi üzerinden bağlansın istiyorum.

Sitedeki birkaç incelemede gördüğüm kadarıyla tek COFlu olan model tv'ler bile piyasada mevcut maalesef. COF sayısı yüksek olan, smart özellikli 32" tv önerilerinizi alabilir miyim? (Panel önemli değil. Göstersin yeter modundayım.)
FHD olması şart mı abi?

Onvonun 32F700 modeli L1 lisanslı android ürün, hem estetik, hem android hem de lisanslı ancak 1366x768 ürün, Bütçen dahilinde alınır diye düşündüm fakat arz edersen Vestel üretimlerine de bakabilriiz :ok

Cevap için teşekkür ederim. FHD olmasın, fiyat yükselmesin. Onvo 32F700 de single COF olduğundan bahsediyordunuz bir videonuzda. Bu biraz korkutuyor beni.
Görüş açısı önemli. Zira ürünü koyacağım yer tavana yakın olacak. Alttan acıyla bakıldığında fazla bozulma olmaması için hangi panel tiplerine bakalım? Onvo nun bu modeli bu konuda iyi midir?

Merhaba,

Size tavsiyem 32 inç az coflu tvye para vermek yerine yakınında ki bir A101 den Onvo 42250 alman.

O olmaz diyorsan 2.300 civarı bir 32 inç alıp yanına Next 4K Stick veya Realme Stick gibi bir cihaz alman. (Mi Box eski bir cihaz bilgin olsun.)

Not: Hepsiburada alışverişlerini Nays kartla yaparsan %10 indirim alırsın.

32FA9500 pahalı mı olur acaba?
Böyle 5bine geliyor fiyat. Acaba aklı Mi box ya da sektörde yeni çıkan sticklerden biriyle mi koysak içine? Akılsız daha güzel seçenekler önerebileceksin gibi hissediyorum. :)
Sana zahmet olmayacaksa bir de akılsız 32" önerisi alsam. TV tavana sıfır yukarıda duracak. Alt açısı geniş olmalı.

Böyle 5bine geliyor fiyat. Acaba aklı Mi box ya da sektörde yeni çıkan sticklerden biriyle mi koysak içine? Akılsız daha güzel seçenekler önerebileceksin gibi hissediyorum. :)
Sana zahmet olmayacaksa bir de akılsız 32" önerisi alsam. TV tavana sıfır yukarıda duracak. Alt açısı geniş olmalı.
Haaa bak o zaman git gözünü kapat bir tane ONVO al ona itirazım yok.
Ben F serileri dışındaki ONVO ürünleri L3 lisanslı olmaları nedeniyle sevmiyorum.
Ben bile evimde smart olmasına rağmen Vestel televizyonun aklını kullanacağıma RealMe Stick kullanıyorum :D

20 Nisan A101

Ekli dosyalar

• IMG_20230414_210022.jpg
    IMG_20230414_210022.jpg
    57.4 KB · Görüntüleme: 113
32FA9500 pahalı mı olur acaba?
Peki hocam hangi panel kullanılmış bunlarda? Şimdi fark ettiğim bir ihtiyaç daha olacak. Bluetooth kulaklık kullanılabilmeli alacağım tv'de. Bu cihaz bunu destekleyecek. Smart olmayan modellere kulaklık bağlayabiliyor muyum?
Vestel in önerdiğin modelinde sorun olmayacak gibi duruyor.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri