32 inç HD Tv ortalama 2800 santimetrekare, 1049088 pikselden oluşuyor. Piksel/cm2 oranı 374, PPI oranı 49
43 inç FHD TV ise ortalama 5280 santimetrekare, 2073600 pikselden oluşuyor. Piksel/cm2 oranı, 392, PPI oranı 51
Yani pikseller sayılacak derecede değil, aralarında çok da bir fark yok. Ayrıca zaten bu dibinden izlenmeyecek.
herkesin ihtiyacı, bütçesi ve beklentisine göre ürünler mevcut. Mutfakta günlük 1-2 saat ya da yayla-bağ evinde kullanmak için de o kadar detaylı bir ürün almaya gerek yok. Max 4500 bütçeye daha iyi ne vardı da tavsiye etmedik? Tabi insanların mümkün olan en iyisine sahip olmasını isteriz, fakat bazen beklentiler bunu gerektirmez. Diğer yandan Türkiye'deki yayınların kaç tanesi zaten o kalitede, çoğunluk 720p, bazıları 576'dan bozma 720.
Google TV ya da Android olayı sorunu sonradan çözülür tabi ama, nasıl? ilave masrafla, tvbox alarak. E zaten bütçe 4500'dü. Noldu hem bütçeyi almış olduk, hem de alınan tv tek başına çözünürlük ne olursa olsun işe yaramadı, box gerekti. E onun yerine 32 inç HD bir Google ya da L1 TV çok rahat iş görecekti. Hem de bütçe sınırları içinde olacaktı. O nedenle isteğe göre öneri en mantıklısı. Daha iki hafta önce iş yerinden bir abimiz sordu, A101'de Toshibalar var, uygun fiyatlı benim de bütçem bu, çocuklar YouTube'a Netflix'e girsin yeter dedi. Ben bu adama kalkıp da karma panelden falan mı bahsedeyim? Elindeki parayı iki katına çıkarıp TCL ya da Samsung mü önereyim? Abi dedim androidi de var onların smartı da var, farkları şu. Gitmiş 7000TL diye 43 inç almış, o da hatta tek kaldığı için indirime girmiş 5000 TL'ye. Bu adam Hi-Level fiyatına Toshiba almış, kötüleyeyim mi?