Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

35k TL'ye kadar 65'' TV önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Abe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Abe

Yeni Üye
Yeni Üye
Selamlar.

Uzun zamandır @Adem Helvacı takipçisi olarak foruma yeni katılmış bulunmaktayım.

35k TL'ye kadar 65'' bir TV almayı düşünüyorum.

Oyun oynanMAyacak. Genellikle TV kanalları, YouTube, Netflix vb. platformlarda zaman geçirilecek. Yılda bir maç izlenir. :)

TV'ye olan mesafe 3-6 metre aralığında olacak. 3 metre olan uzaklıktan max. 30 derece açı ile izlenecek. 6 metre olan kısım direkt olarak TV karşısında. 30 derecenin direkt IPS ekran tercihi için gerekli olmadığını düşünmekteyim. O sebeple TN ekrana sıcak bakıyorum.

Takibime aldığım bazı ürünler;

Yukarıda verdiğim bilgileri kısıtlı bilgime dayanarak yorumlamaya çalıştım. Forum içerisinde kullanıcı profilime uygun bir cihazı bulacağıma ve yeni bilgilerle zihnimin canlanacağına eminim. Öneri ve tavsiyelerinizi heyecanla beklemekteyim.

İyi forumlar.

6 metre için 65 küçük gelir 75 bakmalısın en az

• Beğen
Tepkiler: Abe
Keşke. Ancak bütçem 65'' için yeterli. Ayrıca sorun olacağını sanmıyorum. Mutlu eder. :)
Şöyle söyleyeyim ben de senin gibi düşünüyordum 3 metreye 55 yeter diye aldım şimdi keşke 65 alsaydım diyorum. Göz alıştıktan sonra 65 küçük gelecektir. Seçim senin tabiki

Şöyle söyleyeyim ben de senin gibi düşünüyordum 3 metreye 55 yeter diye aldım şimdi keşke 65 alsaydım diyorum. Göz alıştıktan sonra 65 küçük gelecektir. Seçim senin tabiki
Muhakkak öyledir. Ancak 65 için kararlıyım. Teşekkürler ederim.

C635 ve C735 daha bulamazsınız piaysada. Satılanların revizyonlu ya da teşhir gibi ürünler olma ihtimalleri yüksek. Oyun oynamayacaksanız 65C645 alabilirsiniz.

• Beğen
PS, XBOX bağlamayacaksanız gereksiz bir yatırım olabilir bence. Cihaz güzel ama ona lafım yok.
Konsol ile işim pek yok. Ancak +5k bütçem dahilinde olduğundan ekstra özellikleri varsa alabilirim. @Murat ALA aslında arada 8k kadar fark var. Merak ediyorum ikisi arasında ki parlaklık değeri çok farkeder mi? Bahsettiğiniz cihaz Trendyol'da 27k gibi gayet makul bir fiyatta.

Son düzenleme:
Konsol ile işim pek yok. Ancak +5k bütçem dahilinde olduğundan ekstra özellikleri varsa alabilirim. @Murat ALA aslında arada 8k kadar fark var. Merak ediyorum ikisi arasında ki parlaklık değeri çok farkeder mi? Bahsettiğiniz cihaz Trendyol'da 27k gibi gayet makul bir fiyatta.
Parayı verecek olan sizlersiniz. C645 te iyi bir televizyon, C745'te. Seçim sizin.

• Beğen
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri