Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi 49 INÇ HI LEVEL TV PANELİ ARIZALANDI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mahçup
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

mahçup

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
duruma göre değişir 5000-15000
Marka Model Bilgisi
fark etmez
Merhaba 49 inç hı level tv paneli yarısı açık gri gösteriyor biraz seyredince kendiliğinden düzeliyor servis geldi baktı panel değişecek dedi panel vestelde yokmuş bana regal marka 50R 754UR regal tv 5000 tl ye teklif ettiler panel fiyatına
bende birkaç model daha kendilerine söyledim 55qa9700 ve65qa9700 fiyat istedim 55qa9700 14900 tl fiyat verdiler diğeri stoklarında yokmuş
15000 tl çok para
regalde sizin tavsiye edeceğiniz daha uygun sesi ve görüntüsü iyi model varmı
siz nedersiniz

Merhaba 49 inç hı level tv paneli yarısı açık gri gösteriyor biraz seyredince kendiliğinden düzeliyor servis geldi baktı panel değişecek dedi panel vestelde yokmuş bana regal marka 50R 754UR regal tv 5000 tl ye teklif ettiler panel fiyatına
bende birkaç model daha kendilerine söyledim 55qa9700 ve65qa9700 fiyat istedim 55qa9700 14900 tl fiyat verdiler diğeri stoklarında yokmuş
15000 tl çok para
regalde sizin tavsiye edeceğiniz daha uygun sesi ve görüntüsü iyi model varmı
siz nedersiniz
merhaba 50 55 65 ınç regal tavsiye android düşünüyorum tam fiyat performans olsun
sanki lokantada yemek sipariş ediyorum gibi oldu
05442375778

Ücretli değişim prosedürü ile Hukuki yükümlülüklerini müşteri memnuniyeti adı altına yerine getirip aslında size yeniden mal satıyorlar fakat yapacak bir şey yok. Devletin Yasa ve Yönetmelikleri bu anlamda vatandaşı korumuyor.

Önünde Regal de yazsa o alacağınız ürün malum vstel olacak, bu anlamda Regal yerine Toshiba tercih etmeniz özellikle ses desteği konusunda daha iyi sonuçlar sunabilir size.

Forumda telefon numarası paylaşmak yasaktır diye bir kural yok elbette. Ancak foruma üye olan ya da olmayan herkes tarafından google aramasıyla bile konu bulunabileceği için, gizlilik ve güvenlik açısından paylaşılmamasını daha doğru buluyoruz.

Suistimal edilmeye açık bir durum. İstek üzerine kaldırılabilir

abi bana 10000 tl yi geçmeyecek ürün tavsiye edermisin 50 550 65 vestel merkezden özel fiyat talep edecem
aslında haklısın 2 kere ürün satıyorlar cinlik burada
benim cihaz ne bozulaydı nede ben yeni cihaz alaydım
aslında böylece ucuz mal pahalıya geliyor
21-04-2020 tarihinde 1750 tl ye almıştom hı level tv yi şimdi ortalama 9000 tl civarında ama vestel panel fiyatı olan 5000 tl ye 50r754ur modelini öneriyor bende 5000 tl vermişken kiii durup durduğu yerde bir masraf biraz daha büyük olsun diye düşündüm

abi bana 10000 tl yi geçmeyecek ürün tavsiye edermisin 50 550 65 vestel merkezden özel fiyat talep edecem
21-04-2020 tarihinde 1750 tl ye almıştom hı level tv yi şimdi ortalama 9000 tl civarında ama vestel panel fiyatı olan 5000 tl ye 50r754ur modelini öneriyor bende 5000 tl vermişken kiii durup durduğu yerde bir masraf biraz daha büyük olsun diye düşündüm
ben donanım haber dede genelde klima beyaz eşya bölümünde yazı yazardım tlf numaramıda bırakırdım insanlara yardımcı oluyordum şükür şimdiye kadar aksi durum olmadı uyarın için tşkk ler

adem abi ben emekli adamım bu paralar kolay kazanılmıyor ama bu ürün de 1 defa alınıyor bari almışken hem uygun fiyatlı olsun hem 55 inç olsun yada üzeri hem iyi göstersin hem sorunsuz olsun imkansızı istiyorum sizden ama hem ucuz olsun hem iyi olsun
abi sen anladın işte

55UA9090'ı dedim ya hocam dün. Vestel'de alabileceğin en iyi televizyonlardan biri senin bütçede.

15000 tl ler verdikten sonra başka daha iyi alternatifler de olabilir diye düşündüm vestel gurubu olması şart değil birde vestelde android tv tavsiye etmiyorlar smart tavsiye ediyorlar android tv ler hem kanal geçişlerde hem diğer kullanımda donma ve kasma yapıyormuş alternatif iyi görüntü önemli

15000 tl ler verdikten sonra başka daha iyi alternatifler de olabilir diye düşündüm vestel gurubu olması şart değil birde vestelde android tv tavsiye etmiyorlar smart tavsiye ediyorlar android tv ler hem kanal geçişlerde hem diğer kullanımda donma ve kasma yapıyormuş alternatif iyi görüntü önemli
Bence 58P635 değerlendirilebilir.

Bizdeki televizyonun test süresi bitti, göndereceğime üzüldüğüm bir model mesela 58P635.

Neyse ki 735 gelecek de onu kurcalarken unuturuz üzüntümüzü :)

Bence 58P635 değerlendirilebilir.

Bizdeki televizyonun test süresi bitti, göndereceğime üzüldüğüm bir model mesela 58P635.

Neyse ki 735 gelecek de onu kurcalarken unuturuz üzüntümüzü :)
ADEM ABİ MERHABA EN SON VESTEL MERKEZ İLE GÖRÜŞTÜM REGAL 55R857UQR QLED TV Yİ PEŞİN 8800TL YE ALDIM 4 TAKSİTTE 9200 TL DEDİ UMARIM SİZDE ONAYLAMIŞSINIZDIR HAYIRLISI OLSUN AMA SEN NEDERSEN 55 İNÇ QLED 8800 TL BENCE MANTIKLI TABİİ SİZ BU İŞİN İÇNİNDEN BİRİSİ OLARAK SİZ DAHA İYİ BİLİRSİNİZ VAZGEÇEBİLİRMDE
50R754UR MODELİN DE YANİ LED OLADINI 5014 TLYE BIRAKMIŞLARDI

ADEM ABİ MERHABA EN SON VESTEL MERKEZ İLE GÖRÜŞTÜM REGAL 55R857UQR QLED TV Yİ PEŞİN 8800TL YE ALDIM 4 TAKSİTTE 9200 TL DEDİ UMARIM SİZDE ONAYLAMIŞSINIZDIR HAYIRLISI OLSUN AMA SEN NEDERSEN 55 İNÇ QLED 8800 TL BENCE MANTIKLI TABİİ SİZ BU İŞİN İÇNİNDEN BİRİSİ OLARAK SİZ DAHA İYİ BİLİRSİNİZ VAZGEÇEBİLİRMDE
50R754UR MODELİN DE YANİ LED OLADINI 5014 TLYE BIRAKMIŞLARDI
sonda R harfi olsa da ürün ve üzerinde kullanılan LG panelin tüm detaylarını blog bölümümüzde yayınlamıştım.

Güzel günlerde kullanmanı dilerim.

TOSHIBA ÖNERİYORSUNDA MODEL SÖYLESEN ONUN ÜZERİNDEN YOL ALIRDIM
BENİM KISITLI KIT AKLIMLA VE BÜTÇEM İLE REGAL QLED 55 İNÇ 8,820 TL DİYİNCE OK TMM DEDİM
BENİM İÇİN GÖRÜNTÜ NETLİĞİ ÖNEMLİ SES İÇİN 2 Lİ KOLON HOPERLÖRLERİM VAR KULAKLIK BÖLÜMÜNE TAKIYORUM
SESİ ORADAN ALIYORUM BÜYÜK KOLONLAR TV NİN SAĞINDA VE SOLUNDA DURUYORLAR 10 YILDIR KULLANIYORUM ŞÜKÜR CANAVAR GİBİ
DEDİĞİM GİBİ GÖRÜNTÜDE OKEY DERSEN BENDEN KRALI YOK AMA TAVSİYEN VARSA TAVSİYE ETTİĞİN MODEL İÇİNDE FİYAT ALIRIM
AYRICA SERVİSTEKİ ELEMANLAR YANİ ÇALIŞANLARI ANDROİD TAVSİYE ETMİYORLAR SİZ NE DİYORSUNUZ BU KONUDA ABİMM
YORUMLARIN BENİM İÇİN ELMAS PIRLANTA KADAR DEĞERLİ USTA DEMEK EMEK DEMEK BİLGİ DEMEK DENEYİM DEMEK USTAM
SAYGILAR SUNAR KIYMETLİ ELLERİNİZDEN ÖPERİM

TOSHIBA ÖNERİYORSUNDA MODEL SÖYLESEN ONUN ÜZERİNDEN YOL ALIRDIM
BENİM KISITLI KIT AKLIMLA VE BÜTÇEM İLE REGAL QLED 55 İNÇ 8,820 TL DİYİNCE OK TMM DEDİM
BENİM İÇİN GÖRÜNTÜ NETLİĞİ ÖNEMLİ SES İÇİN 2 Lİ KOLON HOPERLÖRLERİM VAR KULAKLIK BÖLÜMÜNE TAKIYORUM
SESİ ORADAN ALIYORUM BÜYÜK KOLONLAR TV NİN SAĞINDA VE SOLUNDA DURUYORLAR 10 YILDIR KULLANIYORUM ŞÜKÜR CANAVAR GİBİ
DEDİĞİM GİBİ GÖRÜNTÜDE OKEY DERSEN BENDEN KRALI YOK AMA TAVSİYEN VARSA TAVSİYE ETTİĞİN MODEL İÇİNDE FİYAT ALIRIM
AYRICA SERVİSTEKİ ELEMANLAR YANİ ÇALIŞANLARI ANDROİD TAVSİYE ETMİYORLAR SİZ NE DİYORSUNUZ BU KONUDA ABİMM
YORUMLARIN BENİM İÇİN ELMAS PIRLANTA KADAR DEĞERLİ USTA DEMEK EMEK DEMEK BİLGİ DEMEK DENEYİM DEMEK USTAM
SAYGILAR SUNAR KIYMETLİ ELLERİNİZDEN ÖPERİM
Android tv ye uzun yıllar hep mesafeli durdum fakat Google TV den sonra bakış açım değişti. Daha pozitifim artık. Özellikle kişiselleştirme konusuna ağırlık verilmiş olması, işletim sisteminin artık telefon değil de televizyonda kurulu olduğunun anlaşılır hale gelmesi önemli etkenler tabi ki.

Yine de normal bir smart tv yani Tizen gibi Webos gibi ben daha çok tercih edebilirim fakat bu durum kullanıcıdan kullanıcıya ciddi değişiklik gösterir.

Bütün gününü uydu kanallarında geçiren birisi ne yapsın ki mesel android tv yi. ?

abi cevabın benim içn önemli
1685714565689.jpeg

tv ye yorum yazmadın yorum istiyorum
ayrıca vestelin teklifi ekte okey dersen parayı yatıracam
yok dersen
sizin önereceğin,z başka bir 55 qled bakacam
ne dersen

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri