Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi 4K TV Önerisi - 6500 civarı

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

redfriday1

Yeni Üye
Yeni Üye
@Adem Helvacı abi ve diğer herkese selamlar
Uzun süredir tv araştırıyorum bir türlü istediğim gibi tv bulamadım
Önce Full hd aldım sonra dedim 1000 tl daha koyayım üzerinde 4k alayım. 5400 Tl' ye Next YE-43020FS2 aldım ancak parlaklığı ve canlılığı düşük geldi gözüme. A sınıfı enerji tükettiği için olabilir
Techwood 43U904-- 5400 tl
Altus AL43 C 865 5B-- 5800 tl
Toshiba 43UL3C63DT --6800 tl
Grundig 43 GEU 7830 B-- 6991 tl
Philips 43PUS7607-- 7000 tl
Philips 43PUS7506-- 7300 tl
Aslında maksimum 6500 gibi bir bütçem var ancak philipslerin özellikleri hoşuma gitti. Sonuçta bir kere alıcam. Zaten bir modele karar veriyor daha 500 daha ver daha iyisni al diye diye buraya kadar geldim :LOL: hep daha iyisi bulunuyor. Fiyat performans olarak hangisini önerirsiniz. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

Teshwood u panel konusunda Altus Grundig ise Arçelikten panel bilgisi alınmadığı için eleyin bence.Altta Phılıps 43pus7506 incelemesi mevcut
TOSHIBA 43UL3C63DT BOE-LG-AUO panelleri karma kullanılmış 17MB180E anakart kullanılmış bu modelde olabilir

Tesla ustama eleştirileri ve eledikleri konusunda katılıyor, Philips ürünün de teknik anlamda iyi olduğu ancak servis hizmetleri ve kullanılmış yedek parça sorununu bir türlü çözmedikleri konusunda uyarımı eklemek istiyorum.

Hem kabul edilir düzeyde teknolojik hem de üst düzeyde satış sonrası hizmet aynı zamanda güvenilirlik, uzun garanti, hesap sorulabilir servis ağı gibi konuları ön plana alıp 43UL3C modelin daha makul tercih olabileceğini düşünüyorum.

Hocalarım ikinizede değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. TV'yi genelde akşam üstü birkaç saatligine dizi film izlemek için kullanacağım belki birkaç ay sonra oyun konsoluda alırım. Görüntünün tatmin edici olması çok önemli. Uzun ömürlü olmasada olur :D Bu sebeple Philipsler beni cezbediyor. Ayrıca şuan toshiba 43UL3C 6400 tlye düşmüş. Arada 900 ve 600 tl gibi farklar var. Bu farkları tolere edeiblriim. Sanki toshiba alırsam keşke philips alsaydım demeemk için ve emin olmak için son olarak sizlerden değerli yorumunuzu bekliyorum. Sizce toshibanın ve philipslerle arasındaki fiyat farklarına değer mi ve hangi modeli önerirsiniz ? Şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum hayırlı geceler,günler diliyorum.

Hocalarım ikinizede değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. TV'yi genelde akşam üstü birkaç saatligine dizi film izlemek için kullanacağım belki birkaç ay sonra oyun konsoluda alırım. Görüntünün tatmin edici olması çok önemli. Uzun ömürlü olmasada olur :D Bu sebeple Philipsler beni cezbediyor. Ayrıca şuan toshiba 43UL3C 6400 tlye düşmüş. Arada 900 ve 600 tl gibi farklar var. Bu farkları tolere edeiblriim. Sanki toshiba alırsam keşke philips alsaydım demeemk için ve emin olmak için son olarak sizlerden değerli yorumunuzu bekliyorum. Sizce toshibanın ve philipslerle arasındaki fiyat farklarına değer mi ve hangi modeli önerirsiniz ? Şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum hayırlı geceler,günler diliyorum.
Şimdi eğri oturup doğru konuşalım. Bu bakış açısı ile alınması gereken tv elbette Philips olur. Philips mühendisliğini hiçbir zaman küçümsemedik, sadece Türkye politikalarını onaylamadığımız için uzak duruyoruz. Ancak ömür kıstasınız yok ise zatn tartışmaya da gerek kalmıyor :)

Çok teşekkürler hocam.
Philips 43PUS7506-- 7300 tl 2 modeli inceledim. 43PUS7506 hakkında yazınızı okudum. 43PUS7506 modeli 2021, 43PUS7607 modeli ise 2022. Ancak anladığım ve inceledigim kadarıyla 2021 yılı cıkıslı olmasına ragmen 43PUS7506'in görüntü kalitesi daha iyi gibime geldi. Siz ne düşünüyorsunuz hocam? Biliyorum cok soru sordum ama bu sondu hocam :)

Çok teşekkürler hocam.
Philips 43PUS7506-- 7300 tl 2 modeli inceledim. 43PUS7506 hakkında yazınızı okudum. 43PUS7506 modeli 2021, 43PUS7607 modeli ise 2022. Ancak anladığım ve inceledigim kadarıyla 2021 yılı cıkıslı olmasına ragmen 43PUS7506'in görüntü kalitesi daha iyi gibime geldi. Siz ne düşünüyorsunuz hocam? Biliyorum cok soru sordum ama bu sondu hocam :)
Her zaman belirttiğim üzere, dilediğiniz kadar sorabilirsiniz gördüğüm sürece sorun yok mutlaka cevaplarım.

Yalnız bu modellerin panel kodları ofisteki pc de, pazartesi sabah hatırlatırsanız hepsini tek tek yorumlarım sizin için.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri