viewsonic xg2431 oneririm. ghosting en dusuk fast-ips monitor bu. fakat butcenizi 2000tl asiyor. bir sekilde arttirip bunu almaya calisin. renk uretimi olarak iyi olmayabilir bilmiyorum.
viewsonic xg2431'in paneli: BOE MV238FHM-NG2 (normalde sadece us ca au bölgelerinde satışı vardı, birkaç hafta once eu'da da satılmaya basladı. eu modellerinin paneli aynı mıdır bilmiyorum o kismi henuz arastırmadım.)
www.panelook.com
mucadeleci oyunlar oynuyorsaniz 24 inch 1080p almalisiniz. hikaye modlu oyunlar oynuyorsaniz 27" 2k veya 4k oneririm. fakat bu butceye 2k veya 4k bulamazsiniz. ikinci ele bakabilirsiniz belki. 27" 1080p kesinlikle almayin ppi cok dusuk oldugu icin pikseller belli oluyor.
This is the Blur Busters Official List of 120Hz, 144Hz and 240Hz computer monitors, including LightBoost monitors, gaming monitors, and overclockable monitors, including 1080p and 1440p monitors, for PCs and for XBOX ONE gaming consoles. Blur Busters participates in the Amazon Associate program...
blurbusters.com
bu listedekiler en dusuk ghostingli monitorler. Çoğu TN panel. TN panel hızlı olduğuyla bilinir fakat çoğunlukla renkler soluktur ve de karşıdan bakmanız gerekmektedir.
belirttiginiz butceden daha yuksek fiyat verdigim icin uzgunum.
acıkçası birkac ay once ben bu monitoru newegg'den gumruk vergilerini ödeyip 10bin tl üzeri fiyatlara almayı dusunuyordum. neyse ki eu'da da satısa basladılar. bi ara 6bine kampanya yaparlarsa kesinlikle alacagım. erketeye yatmıs bekliyorum.