Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi 50.000TL Embraco - Panasonic Kompresörlü Buzdolabı Önerisi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

babylon

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
50000
Marka Model Bilgisi
Buzdolabı
Merhabalar, kuşadasında yazlık için yeni buzdolabı alacağız. Bulunduğumuz bölgede servisler biraz sıkıntılı. Arıza durumunda tak diye gelmiyorlar, kullanıcı hatası deyip para alma olayı oldukça revaçta.

Sağlam bir kompresör olsun sorunsuz kullanalım istiyoruz. Başlıkta da belirttiğim üzere 50.000 bütçe limitim var. Alttan ya da üstten kapak fark etmez. Öncelikle Panasonic sonrasında Embraco kompresörlü buzdolabı tavsiyelerinize ihtiyacım var. Teşekkürler.

Profilo BD3076ICAP panasonic kompresörlü hocam bunun türevleri var siemens vs. o modellere de bakabilirsiniz​

Merhabalar, kuşadasında yazlık için yeni buzdolabı alacağız. Bulunduğumuz bölgede servisler biraz sıkıntılı. Arıza durumunda tak diye gelmiyorlar, kullanıcı hatası deyip para alma olayı oldukça revaçta.

Sağlam bir kompresör olsun sorunsuz kullanalım istiyoruz. Başlıkta da belirttiğim üzere 50.000 bütçe limitim var. Alttan ya da üstten kapak fark etmez. Öncelikle Panasonic sonrasında Embraco kompresörlü buzdolabı tavsiyelerinize ihtiyacım var. Teşekkürler.

Profilo BD3086ICFP Profilo BD3086WCFP birisi beyaz öbürü gri hocam ikisi de en fiyat performans modeller ve panasonic kompresörlü​

Bende Prodilo BD3086ICFP modeli var Panasonic Kompresör kullanmışlar, ben dolabın performansı olsun, elektrik tüketimi olsun çok memnunum, tek bir problem diye gören olur olmaz orasını bilemem yeni nesil dolaplar buz çözmek için ısıtıcı kullanıyor okuduğum kadarı ile oda buzu çözerken tak diye ses çıkarıyor o ses bu dolapta biraz sesli çıkıyor başkada en ufak bir ses duyamadım.
Screenshot_20260412_154828_com.android.chrome.webp

Bende de Bosch marka 15 yıllık buzdolabı var.İlk başlarda buz kırarken tak tak diye ses yapıyor,dikkat çekiyordu.Şimdi alıştığımızdan mıdır nedir pek buz kırma sesini duymuyoruz,ya da denk gelmiyoruz. ☝️ :bye

Bende Prodilo BD3086ICFP modeli var Panasonic Kompresör kullanmışlar, ben dolabın performansı olsun, elektrik tüketimi olsun çok memnunum, tek bir problem diye gören olur olmaz orasını bilemem yeni nesil dolaplar buz çözmek için ısıtıcı kullanıyor okuduğum kadarı ile oda buzu çözerken tak diye ses çıkarıyor o ses bu dolapta biraz sesli çıkıyor başkada en ufak bir ses duyamadım.
Ekli dosyayı görüntüle 28511
80 cm genişlik altında panasonic kullanan bir model var mı?

Profilo BD3086ICFP Profilo BD3086WCFP birisi beyaz öbürü gri hocam ikisi de en fiyat performans modeller ve panasonic kompresörlü​

Çok teşekkür ederim ama 86cmmiş. Max en 74cm arıyorum. Panasonic ve Embracolar hep 80cm ve üzeri. 80 altında jiaxipera kullanılmış genellikle. Bayide ya da online kanalda satış danışmanı anlamıyor zaten, sorunca bilen yok. Buzdolabında kompresör olmaz diyen bile çıktı da artık gülüp geçiyoruz.

Siemens KG76PAICON siparişi verdim. İnşallah sorun yaşamam. Hanımın dilinden kurtulamam sonra :)

Sipariş iptal edilnce Bosch un Aynı cihazını almak zorunda kaldım :)
İlk kez istanbul dışında yaşamanın zorluğunu yaşadım :) online sitelerde İstanbul için satışlar vardı :(

Beyaz olanını ben de almayı düşünüyorum lakin sitesinde çok pahalı iken internetteki pazaryerlerinde yarı fiyatına satılıyor. acaba bayiye gitsem sitedeki fiyattan mı satmaya çalışırlar yoksa pazaryerindeki fiyattan alabilirmiyim?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri