- Bütçe
- 0 - 16.000 TL
- Marka Model Bilgisi
- Vestel, Toshiba, Samsung, TCL, Techwood, Onvo
Merhaba, öncelikle forumunuzu yeni keşfettim ve 2-3 saattir içinde kayboldum. Emeği geçenlere teşekkürler.
Benim derdim şu şekilde duvar boyutumdan dolayı 50-55 inç boyutlarında bir TV almak istiyorum ve 16.000 TL civarı da bir bütçem var. Tercihen 15.000 ve altına bakıyorum özellikle. Bu kriterlerde aşağıdaki modelleri arasında kararsız kaldım, yardımcı olabilirseniz sevinirim:
www.epey.com
www.epey.com
www.epey.com
Benim derdim şu şekilde duvar boyutumdan dolayı 50-55 inç boyutlarında bir TV almak istiyorum ve 16.000 TL civarı da bir bütçem var. Tercihen 15.000 ve altına bakıyorum özellikle. Bu kriterlerde aşağıdaki modelleri arasında kararsız kaldım, yardımcı olabilirseniz sevinirim:
TCL 50P633 Ultra HD (4K) TV
TCL 50P633 Ultra HD (4K) TV detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Samsung HG55AU800EE Ultra HD (4K) TV
Samsung HG55AU800EE Ultra HD (4K) TV HG55AU800EEXEN detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Onvo OV55500 Ultra HD (4K) TV
Onvo OV55500 Ultra HD (4K) TV detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.