Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi 50" maks 10k bütçeye tv önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan enes1846
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

enes1846

Yeni Üye
Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar. 4k film, dizi izlemelik ve arada bilgisayar bağlayıp hikayeli oyun oynamalık bir televizyon arıyorum. Bütçe olarak maks 10k diye düşünüyorum. Yaptığım araştırmalarda şu modeller gözüme iyi gözüktü:

TCL 50P635​

Vestel 50QA9700​

ayrıca şu modeller de güzel gözüküyor:

TCL 50P615​

Vestel 50U9700​

Onvo OV50F950​

Aralarından alabileceğim en iyi tv hangisidir? Benim için önemli olan daha çok renkler. Siyahların kalitesi vs. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

ne kadar ekmek o kadar köfte maalesef o bütçeye aradığın özellikler zor. yazdıkların arasından seçmek gerekirse tercihim vestel 50qa9700 olur :ok

Eğer siyah kalitesine bakacasanız direk va panel alın. Hangi modelden bağımsız. Bunun dışında oyun performansı çok memnun etmez hareketli sahnelerde bu seviyede ama ilk öncelik va panel olması.

Cevaplar için teşekkür ederim. Evet bütçe düşük olduğu için çok akıcı bir oyun performansı beklemiyorum. İdare etse, rahatsız etmese yeter. Ama siyahlarin kalitesi vs. önemli. PC de TN panel monitör kullanmaktan sıkıldığım için iyi bir renk dengesi arıyorum. Peki 43" düşünürsem en iyi seçenek ne olur sizce? Yerel Teknosa mağazasında 7999tlye 43pus7906/62 gördüm. Sizce iyi bir seçenek mıdır?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri