Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

50cc motor kullanan var mı? Artıları ve eksileri nelerdir?

benim erkek arkadaşım faizsiz motosiklet kredisi çekerek 50cc motosiklet almıştı. Şeir içerisinde kullanmak istediği için aslında bu kadar küçük bişey aldı. Yakıt tasarrufu sunması, vergi, sigorta ve bakım maliyetlerinin az olması ve otomatik şanzımanlı olması bizi kendine çekmişti açıkçası. Çünkü birlikte kullanacaktık. Ama uzun bir mesafeye gitmek istediğin zaman mesala ok yoruyor insanı yani öyle böyle değil. Taşıma kapasitesi desen sıkıntı,hız performansı oldukça düşük ve hafif esintili havalarda çok sallıyor. Demem o ki, fırsatın varsaa daha yüksek cc'li bir motosiklet al.

benim erkek arkadaşım faizsiz motosiklet kredisi çekerek 50cc motosiklet almıştı. Şeir içerisinde kullanmak istediği için aslında bu kadar küçük bişey aldı. Yakıt tasarrufu sunması, vergi, sigorta ve bakım maliyetlerinin az olması ve otomatik şanzımanlı olması bizi kendine çekmişti açıkçası. Çünkü birlikte kullanacaktık. Ama uzun bir mesafeye gitmek istediğin zaman mesala ok yoruyor insanı yani öyle böyle değil. Taşıma kapasitesi desen sıkıntı,hız performansı oldukça düşük ve hafif esintili havalarda çok sallıyor. Demem o ki, fırsatın varsaa daha yüksek cc'li bir motosiklet al.
Sizin dediğiniz 100 km dışına çıkmak için geçerli doğru. Ama şehir içi kısa mesafe için 50ccler iş görüyor. Dediğim gibi özel seri olacak eğer olursa 105 110 rahat görüyor 50ccler.

Yoksa benim kuzende büyük motor var onunla il il geziyor ama şehir içinde binmek için küçük 50 cc özel seri motor aldı.

Kısaca uzun yol düşünüyorsa büyük motor
Şehir içi düşünüyorsa 50cc ler çok daha iyi olur

Aslında iyi bişey ama şehir içi iyi bişey. Ben günlük 5 km yol git gel yapıyorum. Araba ile yoruyor yer bulması felan sıkıntı oluyor. Motor da zaten 100 km de 3 litre yakıt tüketimi var çok ekonomik oluyor
Ofis eve 15 KM mesafede o yönden bakınca trafik vs mantıklı da geliyor ama soru işaretleri var :D

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri