Herkese merhaba. Youtube'de bolca video izledikten sonra daha fazla karışan kafamı alıp buraya geldim. Televizyon almayı istiyorum. Evimde 2018 yılında almış olduğum 43inc Awox marka dümdüz bir televizyon var. Kendisine mi box 4K bağlayıp akıllı tv olarak kullanıyorum. Halen daha çalışmakta. Fakaaat, görüntü kalitesi tatmin etmemeye başladı, ekranda görüntülerde kırmızı kırmızı izler vs çıkmaya başladı, yan açıdan izlediğimde görüntüde kötüleşme mevcut ve küçük gelmeye başladı. Televizyonu genel olarak kullanmaya devam edebilirim ama bu sene almasam en geç 2 sene sonra yeni bir tv almam gerekecek ve şuan almadığım televizyonu belki o zamana 2-3 katı fiyata alacağım. Bu sebepten daha fazla yükselmeden yenilemek istiyorum.
Televizyonu genel olarak netflix, Amazon, disney, youtube üzerinden içerik tüketmekte kullanıyorum. TV nin tam karşısında L koltuğum var. Karşısında oturan kişinin mesafesi ortalama 2.5 metre civarı. Çok çok nadiren televizyona bilgisayar bağlayıp eşimle oyun oynarız. Ama belirleyicilik yönünde pek etkisi yok bu durumun. Yüksek meblağlar ödemek istemesem bile malesef 15-18 bin liralara çıkmak durumunda kalıyoruz sanırım uzun vade bir televizyon için. Marka takıntım pek yok. Aslında 60inc televizyon ebat olarak ideal geliyor bana ama malesef firmaların pek tercih ettiği bir ebat değil. Onvo markasının F950 serisi gördüğüm kadarıyla sadece evkur üzerinden satılıyor. Onvo fiyat ve performans olarak güzel geliyor. Markayı biraz araştırdığımda ise satış sonrası hizmet olarak çok fazla şikayet olduğunu gördüm ve bu durum beni birazcık şüpheye düşürdü. Adem beyin instagram gönderileri ve youtube videolarının altında çok sayıda üründen memnun olan olduğu gibi bir o kadar şikayetçi olan, garantiye ürün gönderip sonuç alamayan, yetkili servise ulaşamayan var.
55-65 inc aralığında
Ağırlıklı olarak platformlar üzerinden film/dizi izlenecek
Mümkünse android veya google tv olan
3-5 sene beni üzmeyecek
Yetkili servise es kaza işim düşerse muhattap bulabileceğim
Fiyat performans ürünü bir televizyon arıyorum.
Şimdiden herkese fikirleri için teşekkür ederim. Herkese iyi forumlar.
Televizyonu genel olarak netflix, Amazon, disney, youtube üzerinden içerik tüketmekte kullanıyorum. TV nin tam karşısında L koltuğum var. Karşısında oturan kişinin mesafesi ortalama 2.5 metre civarı. Çok çok nadiren televizyona bilgisayar bağlayıp eşimle oyun oynarız. Ama belirleyicilik yönünde pek etkisi yok bu durumun. Yüksek meblağlar ödemek istemesem bile malesef 15-18 bin liralara çıkmak durumunda kalıyoruz sanırım uzun vade bir televizyon için. Marka takıntım pek yok. Aslında 60inc televizyon ebat olarak ideal geliyor bana ama malesef firmaların pek tercih ettiği bir ebat değil. Onvo markasının F950 serisi gördüğüm kadarıyla sadece evkur üzerinden satılıyor. Onvo fiyat ve performans olarak güzel geliyor. Markayı biraz araştırdığımda ise satış sonrası hizmet olarak çok fazla şikayet olduğunu gördüm ve bu durum beni birazcık şüpheye düşürdü. Adem beyin instagram gönderileri ve youtube videolarının altında çok sayıda üründen memnun olan olduğu gibi bir o kadar şikayetçi olan, garantiye ürün gönderip sonuç alamayan, yetkili servise ulaşamayan var.
55-65 inc aralığında
Ağırlıklı olarak platformlar üzerinden film/dizi izlenecek
Mümkünse android veya google tv olan
3-5 sene beni üzmeyecek
Yetkili servise es kaza işim düşerse muhattap bulabileceğim
Fiyat performans ürünü bir televizyon arıyorum.
Şimdiden herkese fikirleri için teşekkür ederim. Herkese iyi forumlar.