Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

55 inc piyasanin en. F/P tv önerileri için yoruma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan goygoy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

goygoy

Yeni Üye
Yeni Üye
Arkadaşlar herkese selam 16 bin bütçeyle alinabilecek işletim sistemi kasmicak yandan bakildiginda kararmicak karsidan baktiginda siyahi siyah olucak 55 inc yada ustu tv onerileriniz varsa yardımcı olursaniz sevinirim

vallahi 60bu8000 hocam 60 inç düşünürsen şu an öğrenci indirimiyle 14.900 bantlarında satılıyor ben kendim aldım memnunum bir araştırmanızı öneririm forumda başlığıda var bir çok forum üyeis değerlendirdi bu fırsatı tabii daha teknik bilgisi yüksek insanların yorumlarını da sizin isteklerinize göre değerlendirin.

vallahi 60bu8000 hocam 60 inç düşünürsen şu an öğrenci indirimiyle 14.900 bantlarında satılıyor ben kendim aldım memnunum bir araştırmanızı öneririm forumda başlığıda var bir çok forum üyeis değerlendirdi bu fırsatı tabii daha teknik bilgisi yüksek insanların yorumlarını da sizin isteklerinize göre değerlendirin.
Şuan Samsungda o indirim yok galiba

Nokta atışı öneri olmuş.

55”de Philips 55PUS8807 ve Sony KD55X89J modelleri arasında kaldım. İkisi de neredeyse aynı fiyat Vatan Bilgisayar indirimiyle. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz ?

55PUS8807 tabi ki :)
Adem Bey teşekkür ederim yanıtınız için. Philipsin servisi konusunda çok sıkıntılı durumlar okudum o yüzden biraz mesafeliyim. Fakat Kullanıcı profili olarak açıklamam gerekirse genelde geceleri film izlenecek, ambilightın bir albenisi var. Nadiren motorsporları ve futbol izlenecek 3.5-4 metre izleme mesafesi var karşısında pencere yok. Bütçe 20K. Bunlar göz önüne alındığında 55PUS8807 mantıklı bir tercih mi? Yoksa bu profile uygun önerebileceğiniz farklı bir model var mıdır ?

Peki Adem bey 55PUS8807 mi yoksa TCL 55C735 mi?
Ahahahaha hep aynı ters köşe, hep aynı ikilemde kaldığım ürünler :kiskis

Ben ambiyanscı adamım, renkleri çok severim, mesela çalışırken akşamları TV de Cozy ambiyans videoları açarım, hafif piyano, bazen blues eşliğinde tv hep karşımdadır.

İşte şu aşağıdaki atmosferin evimin duvarlarına da yansımasını isteyeceğim için 8807 derim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

O yüzden her zaman söylüyorum, tv önerilerinde sabit bir duruş sergilemek pek mümkün olmaz, durum kişiye göre her zaman değişir. Her televizyonun hitap ettiği bir karakter vardır, şimdi benim bakış açım ile ben derim ki ''Bana ne 735 in vrr desteğinden vs''

Hatta bana kalsa şu 8807 yerine keşke 9206 ya yeniden erişim olanağı olsa.

Adem Bey teşekkür ederim yanıtınız için. Philipsin servisi konusunda çok sıkıntılı durumlar okudum o yüzden biraz mesafeliyim. Fakat Kullanıcı profili olarak açıklamam gerekirse genelde geceleri film izlenecek, ambilightın bir albenisi var. Nadiren motorsporları ve futbol izlenecek 3.5-4 metre izleme mesafesi var karşısında pencere yok. Bütçe 20K. Bunlar göz önüne alındığında 55PUS8807 mantıklı bir tercih mi? Yoksa bu profile uygun önerebileceğiniz farklı bir model var mıdır ?
Philips markasını servis konusund abenimkadar topa tutan yoktur herhalde Ülkede.
Seçimler bitsin diye bekliyorum, benim işim bitmedi daha o TPV denen şirketle.

Ahahahaha hep aynı ters köşe, hep aynı ikilemde kaldığım ürünler :kiskis

Ben ambiyanscı adamım, renkleri çok severim, mesela çalışırken akşamları TV de Cozy ambiyans videoları açarım, hafif piyano, bazen blues eşliğinde tv hep karşımdadır.

İşte şu aşağıdaki atmosferin evimin duvarlarına da yansımasını isteyeceğim için 8807 derim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

O yüzden her zaman söylüyorum, tv önerilerinde sabit bir duruş sergilemek pek mümkün olmaz, durum kişiye göre her zaman değişir. Her televizyonun hitap ettiği bir karakter vardır, şimdi benim bakış açım ile ben derim ki ''Bana ne 735 in vrr desteğinden vs''

Hatta bana kalsa şu 8807 yerine keşke 9206 ya yeniden erişim olanağı olsa.
Ambiyans ve görüntü kalitesi sevdamda yanlız değilmişim:)
Çok teşekkürler abi @Adem Helvacı

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri