Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Şuan Samsungda o indirim yok galibavallahi 60bu8000 hocam 60 inç düşünürsen şu an öğrenci indirimiyle 14.900 bantlarında satılıyor ben kendim aldım memnunum bir araştırmanızı öneririm forumda başlığıda var bir çok forum üyeis değerlendirdi bu fırsatı tabii daha teknik bilgisi yüksek insanların yorumlarını da sizin isteklerinize göre değerlendirin.
Murat bey bunlar direk liste fiyatı sepete ekleyince %5 gibi bir indirim daha oluyor ve fiyat 14900 gibi bir fiyata denk geliyor.Öğrenci indirimiyle BU8000 Serisi
43 10.637 TL
50 12.745 TL
55 14.977 TL
60 15.743 TL
TeşekkürlerMurat bey bunlar direk liste fiyatı sepete ekleyince %5 gibi bir indirim daha oluyor ve fiyat 14900 gibi bir fiyata denk geliyor.
Nokta atışı öneri olmuş.vallahi 60bu8000 hocam 60 inç düşünürsen şu an öğrenci indirimiyle 14.900 bantlarında satılıyor ben kendim aldım memnunum bir araştırmanızı öneririm forumda başlığıda var bir çok forum üyeis değerlendirdi bu fırsatı tabii daha teknik bilgisi yüksek insanların yorumlarını da sizin isteklerinize göre değerlendirin.
55PUS8807 tabi ki55”de Philips 55PUS8807 ve Sony KD55X89J modelleri arasında kaldım. İkisi de neredeyse aynı fiyat Vatan Bilgisayar indirimiyle. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz ?
Peki Adem bey 55PUS8807 mi yoksa TCL 55C735 mi?55PUS8807 tabi ki![]()
Bu sorunun cevabını bende merak ediyorumPeki Adem bey 55PUS8807 mi yoksa TCL 55C735 mi?
Adem Bey teşekkür ederim yanıtınız için. Philipsin servisi konusunda çok sıkıntılı durumlar okudum o yüzden biraz mesafeliyim. Fakat Kullanıcı profili olarak açıklamam gerekirse genelde geceleri film izlenecek, ambilightın bir albenisi var. Nadiren motorsporları ve futbol izlenecek 3.5-4 metre izleme mesafesi var karşısında pencere yok. Bütçe 20K. Bunlar göz önüne alındığında 55PUS8807 mantıklı bir tercih mi? Yoksa bu profile uygun önerebileceğiniz farklı bir model var mıdır ?55PUS8807 tabi ki![]()
Ahahahaha hep aynı ters köşe, hep aynı ikilemde kaldığım ürünlerPeki Adem bey 55PUS8807 mi yoksa TCL 55C735 mi?
Philips markasını servis konusund abenimkadar topa tutan yoktur herhalde Ülkede.Adem Bey teşekkür ederim yanıtınız için. Philipsin servisi konusunda çok sıkıntılı durumlar okudum o yüzden biraz mesafeliyim. Fakat Kullanıcı profili olarak açıklamam gerekirse genelde geceleri film izlenecek, ambilightın bir albenisi var. Nadiren motorsporları ve futbol izlenecek 3.5-4 metre izleme mesafesi var karşısında pencere yok. Bütçe 20K. Bunlar göz önüne alındığında 55PUS8807 mantıklı bir tercih mi? Yoksa bu profile uygun önerebileceğiniz farklı bir model var mıdır ?
Ambiyans ve görüntü kalitesi sevdamda yanlız değilmişimAhahahaha hep aynı ters köşe, hep aynı ikilemde kaldığım ürünler
Ben ambiyanscı adamım, renkleri çok severim, mesela çalışırken akşamları TV de Cozy ambiyans videoları açarım, hafif piyano, bazen blues eşliğinde tv hep karşımdadır.
İşte şu aşağıdaki atmosferin evimin duvarlarına da yansımasını isteyeceğim için 8807 derim.
O yüzden her zaman söylüyorum, tv önerilerinde sabit bir duruş sergilemek pek mümkün olmaz, durum kişiye göre her zaman değişir. Her televizyonun hitap ettiği bir karakter vardır, şimdi benim bakış açım ile ben derim ki ''Bana ne 735 in vrr desteğinden vs''
Hatta bana kalsa şu 8807 yerine keşke 9206 ya yeniden erişim olanağı olsa.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.