- Bütçe
- En fazla 30000 TL.
- Marka Model Bilgisi
- Philips , Samsung , Vestel .
Merhaba. 12 yıllık Philips 47PFL6877/12 Model televizyonum arıza yaptığı için yeni bir televizyon almaya karar verdim.Philips'in Ambilight özelliğinin 12 yıldan bu yana bizi cezbetmesinin etkisi altında kalarak , eski televizyonumun görüntüsünden ( çok memnundum ) daha kaliteli görüntü alabileceğim yine Philips markasını düşünüyordum ki , araştırırken servis memnuniyetinin en alt seviyede olduğu bir marka durumuna gelmiş olduğunu üzülerek gördüm.Nisan ayı başında oğlumun aldığı Philips 55PUS8808/12 Model teleziyonun montajından yaklaşık 1 hafta sonra oğlum bir takım ekran kontrolleri yapması gerektiğini öğrenmiş ve kontrol sonucunda 3 köşeden ışık sızmalarını görünce servis başvurusu yapmış ve 2 ay sonra verilen cevap '' bu modelde bu normal bir durum ''.Sonuç olarak avukata verdik , gereğini fazlasıyla yapacağız artık.İşte bu durum da tuzu biberi oldu... Ambilight bizi oldukça etkileyen bir durum olmasına rağmen biraz uzak duruyorum Philips'e karşı , üstelik Philips'in TV bölümünün %70'i 2012 yılında zaten Çin firması TPV'ye satılmış. Yaklaşık 1 haftadır araştırıyorum ve 50'' veya 55'' IPS panelli ( kaliteli marka) QLED veya FULL HD ( DIRECT LED ) olan , işletim sistemi kullanışlı , sorun çıkarma ihtimali en az olanlardan , Philips dahil mümkünse 3-4 adet marka/model tavsiyesi rica ediyorum... İlgilerinize şimdiden teşekkür ederim.