Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi 55 inç tv önerisi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Emir Öztürk

Yeni Üye
Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar, geçen hafta yaklaşık 9 yıldır kullandığım LG marka 49 inçlik tv bozuldu. Konut sigorta poliçem olduğundan hasar kaydı açtırdım ve ürünü servis alıp götürdü. Yaptığım görüşmede panelin arızalı olduğu ve yaklaşık 9 bin TL lik bir masrafı olduğunu, sigorta şirketinden haber beklediklerini söylediler. Poliçede yaklaşık 8.750 TL lik elektronik eşya klozu var,sigorta muhtemelen tamirden ziyade bana 8 bin TL civarı bir ödeme yapacaktır.Bende bu tutar üzerine biraz daha ekleyip yeni bir cihaz almayı düşünüyorum.Cihazı oturma odasında ve kablolu tv hd cihaz ve paket ile kullanıyorum, standart bir tv kullanıcısı sayılırım. Arada youtube ve platformlardan film izlerim. Odam 3x5 ölçülerinde... Max 55 inçlik bir cihaz istememin nedeni TV yi koyduğum yerde enine 125 cm lik bir alan olması, yoksa 65 inçlik bir modeller tercihim. Aslında amblight için Philips almayı düşünüyordum ama 55 inç tercih ettiğimde yanlarda nu ışığın yayılacağı alan olmadığı için çok performanslı olmaz gibime geliyor... Önerilerinizi bekliyorum.

Philips de LG de Sony de TCL de bozulabilir bizim dikkat ettiğimiz bozulduktan sonra alacağımız servis hizmeti. Philips o konuda sadece müşterileri perişan etmekte.

Profilo markasını tercih etmek için bir sebebiniz yoksa TCL veya Samsung ürünlerine bakmanızı tavsiye ederim.
Profilo 50 inç 50pa525e modeli 9500 tl ye bir bayide var fiyatından dolayı düşünmüştüm. Panel kalitesi nasıldır profilonun ? LG ya da Samsung da alabilirim.
Dün vatan bilgisayar da Samsung AU7000 modeli vardı 12700 tl idi. Siz 7000 serisini önermiyoruz demişsiniz neden önermiyorsunuz ? 8000 serisi daha pahalı ama. Birde Samsung olupta smart vs olmayan sadece dahili uydulu kaliteli bir tv var mı ?

IMG_20230418_125834.jpg

@Adem Helvacı abi nasıl fiyat

Ben evdeki LG TV'nin neden bozulduğuna takıldım. Kendi kendine mi bozuldu. Yoksa harici bir şeyden dolayı mı bozuldu. Ve sigorta nasıl devreye girdi.

Ben evdeki LG TV'nin neden bozulduğuna takıldım. Kendi kendine mi bozuldu. Yoksa harici bir şeyden dolayı mı bozuldu. Ve sigorta nasıl devreye girdi.
Aslında 2 aydır ara ara gidip geliyordu, açıp kapatınca düzeliyordu. Olay günü ekran direk bulutlandı düzelmedi... Özel konut poliçelerinin içinde elektronik eşya maddesi var, sigorta şirketine hasar dosyası açtırdım, anlaşmalı servislerini gönderip tv yi aldılar ve tamir olamayacağını sigorta şirketine raporladılar, şirkette bana yaklaşık 5600 TL ücret ödedi

Aslında 2 aydır ara ara gidip geliyordu, açıp kapatınca düzeliyordu. Olay günü ekran direk bulutlandı düzelmedi... Özel konut poliçelerinin içinde elektronik eşya maddesi var, sigorta şirketine hasar dosyası açtırdım, anlaşmalı servislerini gönderip tv yi aldılar ve tamir olamayacağını sigorta şirketine raporladılar, şirkette bana yaklaşık 5600 TL ücret ödedi
Bunu bilmiyordum. Benim de hem evim, hem eşyalarım sigortalı idi. Cihaz kendi kendine arızalanınca sigortaya bildirmiyordum. Kendim yaptırıyordum. Sadece bir keresinde elektrik kontağından LG TV'm zarar gördü. O zaman aradım. Yaptırdılar. Bir de evimize hırsız girdiğinde aradım. Zararımı tazmin ettiler. Ama kendi kendine bozulan bir eşya için hiç aramamıştım.?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri