Merhaba arkadaşlar, geçen hafta yaklaşık 9 yıldır kullandığım LG marka 49 inçlik tv bozuldu. Konut sigorta poliçem olduğundan hasar kaydı açtırdım ve ürünü servis alıp götürdü. Yaptığım görüşmede panelin arızalı olduğu ve yaklaşık 9 bin TL lik bir masrafı olduğunu, sigorta şirketinden haber beklediklerini söylediler. Poliçede yaklaşık 8.750 TL lik elektronik eşya klozu var,sigorta muhtemelen tamirden ziyade bana 8 bin TL civarı bir ödeme yapacaktır.Bende bu tutar üzerine biraz daha ekleyip yeni bir cihaz almayı düşünüyorum.Cihazı oturma odasında ve kablolu tv hd cihaz ve paket ile kullanıyorum, standart bir tv kullanıcısı sayılırım. Arada youtube ve platformlardan film izlerim. Odam 3x5 ölçülerinde... Max 55 inçlik bir cihaz istememin nedeni TV yi koyduğum yerde enine 125 cm lik bir alan olması, yoksa 65 inçlik bir modeller tercihim. Aslında amblight için Philips almayı düşünüyordum ama 55 inç tercih ettiğimde yanlarda nu ışığın yayılacağı alan olmadığı için çok performanslı olmaz gibime geliyor... Önerilerinizi bekliyorum.