Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

55DS9800 Dijitsu

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın
Günaydın; 50'' olanı elimizde, henüz kutusunu açamadım ama ilgileneceğim ilk fırsatta, 55'' için sevgili @İlteriş Yılmaz kardeşimize soralım bilgisi geldi mi diye.
Hatta telefondan da hatrlatayım kendisine :ok

peki önceki ds9800 modelin android özellikleri hakkında yorum yapabilir misiniz? bir mi stick kadar performans alabilir miyim? diğer android tv de kurabildiğim apk (inat tv vb.) kurabilir miym? bir de son olarak sesli komut özelliği var mıydı ds9800 diğer ekran boyutlarının? mesela youtube da arayacağım kelimeyi söyleyebilecek miyim? uzun oldu ama hepsi merak ettiğim önemsediğim sorulardı. teşekkürler şimdiden

peki önceki ds9800 modelin android özellikleri hakkında yorum yapabilir misiniz? bir mi stick kadar performans alabilir miyim? diğer android tv de kurabildiğim apk (inat tv vb.) kurabilir miym? bir de son olarak sesli komut özelliği var mıydı ds9800 diğer ekran boyutlarının? mesela youtube da arayacağım kelimeyi söyleyebilecek miyim? uzun oldu ama hepsi merak ettiğim önemsediğim sorulardı. teşekkürler şimdiden
Kesinlikle ama kesinlikle mukayese dahi edilemez. Sevgili @NBKpro dostumuz çok iyi bilir, Wisdom Share olarak gelen bu ürünler bir Stick ürünün yanına yanaşamaz.

Kesinlikle ama kesinlikle mukayese dahi edilemez. Sevgili @NBKpro dostumuz çok iyi bilir, Wisdom Share olarak gelen bu ürünler bir Stick ürünün yanına yanaşamaz.
Mi stick kadar performans vermez. Ufacık zımbırtının verdiği performansı kocaman TV vermiyor. Kişiye ve kullanım alışkanlıklarına göre değişmekle birlikte, kullanılmaz da değil. Apk kurulur, hatta uygulama kurmak lisanslı androidlere göre biraz daha basit. İnat TV de dahil olmak üzere kuruluyor ve kullanılıyor. Fakat Netflix'te neden 1080p izleyemiyorum gibi şeyler diyecek olursanız, bu TVnin yazılımı (wisdom share) o konuda sizi üzebilir. Yok Netflix'in görüntü kalitesi önemli değil gibi şeyler derseniz kullanılmaz değil. Bir Mi Stick / Mi Box performansı beklenemez elbette. Ufak detaylara takılmayacaksanız kullanılabilir. Harici APK ugulamalarda normal android tv ile uyumluysa sıkıntı çıkarmıyor.

Sesli komut var mıdır bilmiyorum. Yani TV'de Google ile ya da Youtube'de o kısım var ama cihazda / kumandada mikrofon olmayabilir (Onvoda olduğu gibi). Mikrofonu olan ilave kumanda ile kullanılabiliyor ya da telefonu kullanabilirsiniz.

Dijitsu TV'leri sevmeye başladım. Fiyatına göre düşününce "hmm fena değil" gibi bir yorum çıkıyor. Bir ürün elbette fiyatı iki katı olan bir cihazla karşılaştırılmaz. Ama Dijitsu ismini duyunca "Onlar ne anlar TV'den, gitsin su sebili üretsinler" mantığını yıkacak gibi. @Adem Helvacı hocam daha iyi bilir servis konusunda belirsizlik var sanırım. Muadili markalarda olduğu gibi.

Son düzenleme:
Mi stick kadar performans vermez. Ufacık zımbırtının verdiği performansı kocaman TV vermiyor. Kişiye ve kullanım alışkanlıklarına göre değişmekle birlikte, kullanılmaz da değil. Apk kurulur, hatta uygulama kurmak lisanslı androidlere göre biraz daha basit. İnat TV de dahil olmak üzere kuruluyor ve kullanılıyor. Fakat Netflix'te neden 1080p izleyemiyorum gibi şeyler diyecek olursanız, bu TVnin yazılımı (wisdom share) o konuda sizi üzebilir. Yok Netflix'in görüntü kalitesi önemli değil gibi şeyler derseniz kullanılmaz değil. Bir Mi Stick / Mi Box performansı beklenemez elbette. Ufak detaylara takılmayacaksanız kullanılabilir. Harici APK ugulamalarda normal android tv ile uyumluysa sıkıntı çıkarmıyor.

Sesli komut var mıdır bilmiyorum. Yani TV'de Google ile ya da Youtube'de o kısım var ama cihazda / kumandada mikrofon olmayabilir (Onvoda olduğu gibi). Mikrofonu olan ilave kumanda ile kullanılabiliyor ya da telefonu kullanabilirsiniz.

Dijitsu TV'leri sevmeye başladım. Fiyatına göre düşününce "hmm fena değil" gibi bir yorum çıkıyor. Bir ürün elbette fiyatı iki katı olan bir cihazla karşılaştırılmaz. Ama Dijitsu ismini duyunca "Onlar ne anlar TV'den, gitsin su sebili üretsinler" mantığını yıkacak gibi. @Adem Helvacı hocam daha iyi bilir servis konusunda belirsizlik var sanırım. Muadili markalarda olduğu gibi.
O ne yazık ki bu segmentin başlıca sorunu. Bir servisin 4 servisliği var şu an düşünün. SONY TCL ONVO DİJİTSU aynı işletmenin elinde. 40m2 tükkanda 4 servislik ve bunların birisi de sony.

Ben 65'' SONY tv ye araba parası ödeyeyim, adam benim ledleri değiştirmek için gazete kağıdı üstünde tv söksün.

Etik kurallar dahilinde yayınlamıyor olsam da dostlar KALİTELİ diye bilinen nice markaların servislerinin hallerini görseniz...

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri