Mi stick kadar performans vermez. Ufacık zımbırtının verdiği performansı kocaman TV vermiyor.
Kişiye ve kullanım alışkanlıklarına göre değişmekle birlikte, kullanılmaz da değil. Apk kurulur, hatta uygulama kurmak lisanslı androidlere göre biraz daha basit. İnat TV de dahil olmak üzere kuruluyor ve kullanılıyor. Fakat Netflix'te neden 1080p izleyemiyorum gibi şeyler diyecek olursanız, bu TVnin yazılımı (wisdom share) o konuda sizi üzebilir. Yok Netflix'in görüntü kalitesi önemli değil gibi şeyler derseniz kullanılmaz değil. Bir Mi Stick / Mi Box performansı beklenemez elbette. Ufak detaylara takılmayacaksanız kullanılabilir. Harici APK ugulamalarda normal android tv ile uyumluysa sıkıntı çıkarmıyor.
Sesli komut var mıdır bilmiyorum. Yani TV'de Google ile ya da Youtube'de o kısım var ama cihazda / kumandada mikrofon olmayabilir (Onvoda olduğu gibi). Mikrofonu olan ilave kumanda ile kullanılabiliyor ya da telefonu kullanabilirsiniz.
Dijitsu TV'leri sevmeye başladım.
Fiyatına göre düşününce "hmm fena değil" gibi bir yorum çıkıyor. Bir ürün elbette fiyatı iki katı olan bir cihazla karşılaştırılmaz. Ama Dijitsu ismini duyunca "Onlar ne anlar TV'den, gitsin su sebili üretsinler" mantığını yıkacak gibi.
@Adem Helvacı hocam daha iyi bilir
servis konusunda belirsizlik var sanırım. Muadili markalarda olduğu gibi.