Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi 65 inc 25-30 bin arası tv tavsiye

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

ismet33

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
25.000-30.000
Marka Model Bilgisi
TCL, TOSHİBA, PHİLİPS, SAMSUNG, GRUNDİG, LG vs.
Merhaba arkadaşlar. 25.000 ile 30.000 TL arası bütçem var. Aileme 65 inç tv alma arayışı içindeyim. Oturma odasında yaklaşık 4-5 m izleme mesafesi var. 5x6 oda ğenişliği var ve tv 6 m lik duvar ortasına konulacak. Karşıdan ve kanar koltuklardan izleme olacak. Görüntü canlılığı önemli. Çoğunlukla karasal yayın izlenecek. arada sırada neftlix vb kullanılacak. Google tv olması daha iyi olur. Forumda yer alan ğşık sızması gibi sorunlar yerli markalardan korkuttu açıkçası. Şu an kendim 55c635 kullanıcısıyım ve memnunum. O kadar çeşit varki ne alacağımı ve ne ile karşılaşacağımı bilmiyorum. Uzun ömürlülük ve görüntü kalitesi canlılığı öncelik tabi. Soluk renk istemiyorum. Fiyat için özellikle gece indirimlerini takip ediyorum. Biliyorum çok yazdım ama yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum.

Merhaba arkadaşlar. 25.000 ile 30.000 TL arası bütçem var. Aileme 65 inç tv alma arayışı içindeyim. Oturma odasında yaklaşık 4-5 m izleme mesafesi var. 5x6 oda ğenişliği var ve tv 6 m lik duvar ortasına konulacak. Karşıdan ve kanar koltuklardan izleme olacak. Görüntü canlılığı önemli. Çoğunlukla karasal yayın izlenecek. arada sırada neftlix vb kullanılacak. Google tv olması daha iyi olur. Forumda yer alan ğşık sızması gibi sorunlar yerli markalardan korkuttu açıkçası. Şu an kendim 55c635 kullanıcısıyım ve memnunum. O kadar çeşit varki ne alacağımı ve ne ile karşılaşacağımı bilmiyorum. Uzun ömürlülük ve görüntü kalitesi canlılığı öncelik tabi. Soluk renk istemiyorum. Fiyat için özellikle gece indirimlerini takip ediyorum. Biliyorum çok yazdım ama yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum.
65p755 indirimle 28.900 e geliyor, ama panel bilgilerini bulamadım,

Teknik servis riskini göze alarak Tclin bu modeli mantıklı olur hocam canlılık konusunda birşey diyemem ama tatmin eder diye düşünüyorum

65t7b, 65p755, 65p635 bu modeller nasıldır peki. Yada toshiba grubunda üzmeyecek aradağımı bulacak 65 70 ekran tv varmıdır acaba.
Hocam p serisi tvler f/p ürenleri 3ü arasında en iyi görüntü kalitesini t7b verir Toshibanın da bu modeli mantıklı Görüntü anlamında üzmez diye düşünüyorum Onkyo ses sistemi kullanılmış

Hocam p serisi tvler f/p ürenleri 3ü arasında en iyi görüntü kalitesini t7b verir Toshibanın da bu modeli mantıklı Görüntü anlamında üzmez diye düşünüyorum Onkyo ses sistemi kullanılmış
Teşekkür ederim ilginiz ve cevabınız için, son olarak 65du7200 indirimle birlikte 29.000 e gelmiş, bu ürün hakkında ne dersiniz

Bütçeyi biraz daha zorlayabilirseniz Tcl 65T8B tavsiye ederim.

Teşekkür ederim ilginiz ve cevabınız için, son olarak 65du7200 indirimle birlikte 29.000 e gelmiş, bu ürün hakkında ne dersiniz
Hocam T7b 120 hz destekli ps5 bağlayıp oyun oynamayı düşünüyorsanız 120 hz ekran yenileme hızı önemli bir faktör ama sadece uydu yayını izleyeyim netflix Youtube Amazon primeda takılırım derseniz Samsung yeterli yani konsol için T7B sadece uydu yayını için Samsung ama T7Bnin görüntü kalitesi Qled ve ses sisteminin Onkyo ses sistemi olmasından dolayı bir tık önde son karar sizin

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri