Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi 65 inç TV Tavsiyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yerbakili
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

yerbakili

Yeni Üye
Yeni Üye
Merhaba, çok uzun zamandır (yanlış hatırlamıyorsam 2012 yılından bu yana) Vestel 42PF7175 kullanıyorum. Sanırım rahat battı, aklıma TV'yi yenileme fikri düştü. :)

Salonumda bir TV ünitesi var. TV'nin gireceği alanı ölçtüm ve 65 inç'lik bir TV sığıyor. Biraz marka/fiyat araştırması yaptım. Geçen zaman zarfında çok farklı teknolojiler gelişmiş TV dünyasında. Yeni terimler, yeni isimler, yeni teknolojiler ...

Çok fazla marka takıntım yoktur. Vestel olur, Sunny olur, Axen olur...
Fiyatı 11K - 12K dolaylarında, standart bir TV kullanıcısını üzmeyecek, uçup kaçmayacak bir TV önerisine ihtiyacım var. Yardımcı olabilirseniz memnun olurum.

Merhaba, çok uzun zamandır (yanlış hatırlamıyorsam 2012 yılından bu yana) Vestel 42PF7175 kullanıyorum. Sanırım rahat battı, aklıma TV'yi yenileme fikri düştü. :)

Salonumda bir TV ünitesi var. TV'nin gireceği alanı ölçtüm ve 65 inç'lik bir TV sığıyor. Biraz marka/fiyat araştırması yaptım. Geçen zaman zarfında çok farklı teknolojiler gelişmiş TV dünyasında. Yeni terimler, yeni isimler, yeni teknolojiler ...

Çok fazla marka takıntım yoktur. Vestel olur, Sunny olur, Axen olur...
Fiyatı 11K - 12K dolaylarında, standart bir TV kullanıcısını üzmeyecek, uçup kaçmayacak bir TV önerisine ihtiyacım var. Yardımcı olabilirseniz memnun olurum.
Güzel televizyondu 7175. MB9X ailesi anakart ile üretilmişti :)
Yalnız 65'' için bütçe konusu biraz sıkıntılı maalesef.
Ya ekranı küçültmeli ya da bütçeyi yükseltmeliyiz :(

Üzdün beni adem hocam. :)

Hazır, mesajıma cevap vermişken 2018 yılında da dediğiniz gibi sizi hiç unutmuyorum.
Yine aynı forumda paylaşmış olduğunuz "VESTEL MB9X Kulaklık ile ses sistemi kontrol yazılımı"nı TV'ye yükledikten sonra TV kullanılamaz hâle gelmişti. İmdadıma hemen yetişmiştiniz. Hiç unutmam, yeri geldi tekrar teşekkür ederim.

Konumuza dönecek olursam :), sepetime; "Vestel 65U9700", "Vestel 65U9600" ve "Awox B206500S" atmıştım. İlk mesajımda belirtmiş olduğum bir kullanıcı profili için bu ürünler tercih listesinden mutlaka çıkartılmalı mıdır? Ayrıca, makul seviyedeki bir 65" TV için sınırlarımı kaç bin TL'ye zorlamam gerekir?

Tekrar teşekkürler. :)

Üzdün beni adem hocam. :)

Hazır, mesajıma cevap vermişken 2018 yılında da dediğiniz gibi sizi hiç unutmuyorum.
Yine aynı forumda paylaşmış olduğunuz "VESTEL MB9X Kulaklık ile ses sistemi kontrol yazılımı"nı TV'ye yükledikten sonra TV kullanılamaz hâle gelmişti. İmdadıma hemen yetişmiştiniz. Hiç unutmam, yeri geldi tekrar teşekkür ederim.

Konumuza dönecek olursam :), sepetime; "Vestel 65U9700", "Vestel 65U9600" ve "Awox B206500S" atmıştım. İlk mesajımda belirtmiş olduğum bir kullanıcı profili için bu ürünler tercih listesinden mutlaka çıkartılmalı mıdır? Ayrıca, makul seviyedeki bir 65" TV için sınırlarımı kaç bin TL'ye zorlamam gerekir?

Tekrar teşekkürler. :)
Biraz övünme gibi olabilir bu yazdıklarım ancak asıl mesaj başka.
İşte bu nedenle DOĞRU olan yoldan hiç ayrılmadık çünkü şu mecrada hiç kimsenin gelip de ''Adem Helvacı @Vesteloji @Tesla @İlteriş Yılmaz beni mağdur etti'' dediğinizi görmemek için çok mücadele ediyoruz.

Var olunuz, hatırlamanız ve hatırlatmanız dahi ayrı mutluluk benim adıma :ok

Awox zaten direkt olarak silmenizi rica ederim zira yıllarca servisliklerini de yapmış birisi olarak hem ürünlerini hem iç işlerini çok iyi bildiğim için ŞU AN alınmaz. Awox ürünlerini ALINABİLİR ilan etmemiz için daha kat etmeleri gereken çok yolları var.

U9600 ve U9700 ise aslına bakarsanız birkaç oynama dışında aynı ürünler. İkisinde de LG ve BOE karma panel var, ikisinde de MB180E G31 anakart var.
Bu iki model alınmaz değil fakat 65'' UHD sınıfında LG olan panelde 8 COF kullanılmış olması bir minik tedirgin eder beni. BOE olanda ise 12 COF var onda sorun yok.
Belli bir siyah kaybı dışında bu panellerin sizi öyle aşırı derece üzecek durumları da yok.

En azından 12 Cof VA tabanlı G31 uzantılı başka bir ürün bakalım, durumu zorlamaya değer mi değmez mi birlikte karar verelim ona göre hareket edersiniz :ok

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri