Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

65BU8500 Alıp Tereddütte Kalmak

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

morutan30

Yeni Üye
Yeni Üye
Adem Abi 65BU8500 ürünü 22 bin fiyata aldım ama aklım 65PUS8507 cihazda kaldı işin içinden çıkamıyorum iadesini yapim mi cihaz iyi mi bilemedim destek olurmusun senin yorumuna göre karar vermek istiyorum .Aldığım Bu cihaz İyi mi

Adem Abi 65BU8500 ürünü 22 bin fiyata aldım ama aklım 65PUS8507 cihazda kaldı işin içinden çıkamıyorum iadesini yapim mi cihaz iyi mi bilemedim destek olurmusun senin yorumuna göre karar vermek istiyorum .Aldığım Bu cihaz İyi mi
Ben 65BU8500 ün 22 23K edeceğini düşünmüyorum şahsen
Abartılı ifade etmiş olmak istemesem de 65PUS8507 hele bir de o fiyat ile BU8500 ün içinden geçer :)
SSH kısmına karışmadan, sadece teknolojik kısmında yorumlayacaksam ''hemen iptal et ve 8507 yi al'' derim.

Teknosada 2 defa ürünü aldım okdar kararsız kaldım ki iptal ettirip başka model aldım şimdi tekrar aynı ürünü 23 bin TL almış bulundum kararsızlık çok kötü Hala Bu paraya Bundan İyi 65’tv varmı diye düşünmüyor değilim ?

Ekli dosyalar

• 40679F05-1C55-4CD8-8F07-A6CB7F342928.png
    40679F05-1C55-4CD8-8F07-A6CB7F342928.png
    130.8 KB · Görüntüleme: 23
Teknosada 2 defa ürünü aldım okdar kararsız kaldım ki iptal ettirip başka model aldım şimdi tekrar aynı ürünü 23 bin TL almış bulundum kararsızlık çok kötü Hala Bu paraya Bundan İyi 65’tv varmı diye düşünmüyor değilim ?
Vay be 2 gün önce 21500 düşmüş şu an en düşük 23, aslında bu tvnin hakkı taş çatlasa 19.000 Avrupada 18-19 arasına satılıyor euro yu çevirince

Aklın yolu bir kardeşim :ok
Adem Bey merhaba, evimde panasonic 55et5e var ve sorunsuz şekilde kullaniyorum. Bugün 65PUS8507 yi 20.000tl ye yakaladım sizce bu bir fırsat mıdır? 20.000e tv yi alayım evdekini arkadaşıma vereyim mi yoksa 20.000 cebimde mi kalsın hiç bu işe girmeyeyim mi? Çok teşekkür ederim şimdiden. İyi günler dilerim.

Adem Bey merhaba, evimde panasonic 55et5e var ve sorunsuz şekilde kullaniyorum. Bugün 65PUS8507 yi 20.000tl ye yakaladım sizce bu bir fırsat mıdır? 20.000e tv yi alayım evdekini arkadaşıma vereyim mi yoksa 20.000 cebimde mi kalsın hiç bu işe girmeyeyim mi? Çok teşekkür ederim şimdiden. İyi günler dilerim.
Hocam bu fiyatları nerede yakalıyorsunuz sorması ayıp bende en ucuz 23 gözüküyor akakcede

Şu an bende 65pus8507 ye yöneldim.. 23 ten aşağı bulamadım.. Tek soru kaldı , daha iyisi var mıdır acaba aynı paraya? :))) KAŞINIYORMUYUZ NE? :))))

yaw senin yüzünden bende kaldım.. acaba var mıdır? :)

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri