Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ben 65BU8500 ün 22 23K edeceğini düşünmüyorum şahsenAdem Abi 65BU8500 ürünü 22 bin fiyata aldım ama aklım 65PUS8507 cihazda kaldı işin içinden çıkamıyorum iadesini yapim mi cihaz iyi mi bilemedim destek olurmusun senin yorumuna göre karar vermek istiyorum .Aldığım Bu cihaz İyi mi
Aklın yolu bir kardeşimAdem abi iptal ettim 21500 yakalamıştım fiyat olarak 65PUS8507 yi şimdi 1500 farkla tekrar alacam iptal ettim siparişi
21500 nerede yakaladınız link var mı teşekkür ederimAdem abi iptal ettim 21500 yakalamıştım fiyat olarak 65PUS8507 yi şimdi 1500 farkla tekrar alacam iptal ettim siparişi
Vay be 2 gün önce 21500 düşmüş şu an en düşük 23, aslında bu tvnin hakkı taş çatlasa 19.000 Avrupada 18-19 arasına satılıyor euro yu çevirinceTeknosada 2 defa ürünü aldım okdar kararsız kaldım ki iptal ettirip başka model aldım şimdi tekrar aynı ürünü 23 bin TL almış bulundum kararsızlık çok kötü Hala Bu paraya Bundan İyi 65’tv varmı diye düşünmüyor değilim ?
Adem Bey merhaba, evimde panasonic 55et5e var ve sorunsuz şekilde kullaniyorum. Bugün 65PUS8507 yi 20.000tl ye yakaladım sizce bu bir fırsat mıdır? 20.000e tv yi alayım evdekini arkadaşıma vereyim mi yoksa 20.000 cebimde mi kalsın hiç bu işe girmeyeyim mi? Çok teşekkür ederim şimdiden. İyi günler dilerim.Aklın yolu bir kardeşim![]()
Hocam bu fiyatları nerede yakalıyorsunuz sorması ayıp bende en ucuz 23 gözüküyor akakcedeAdem Bey merhaba, evimde panasonic 55et5e var ve sorunsuz şekilde kullaniyorum. Bugün 65PUS8507 yi 20.000tl ye yakaladım sizce bu bir fırsat mıdır? 20.000e tv yi alayım evdekini arkadaşıma vereyim mi yoksa 20.000 cebimde mi kalsın hiç bu işe girmeyeyim mi? Çok teşekkür ederim şimdiden. İyi günler dilerim.
yaw senin yüzünden bende kaldım.. acaba var mıdır?Teknosada 2 defa ürünü aldım okdar kararsız kaldım ki iptal ettirip başka model aldım şimdi tekrar aynı ürünü 23 bin TL almış bulundum kararsızlık çok kötü Hala Bu paraya Bundan İyi 65’tv varmı diye düşünmüyor değilim ?
Bunun 65 inç olanı içinde aynı fikirdemisiniz?eğer 65 inç şart değilse 55 düşünürsen daha kaliteli tvler mevcut. misal samsung 55Q80B
tam bilmiyorum ama sanırım ekran boyutu dışında tamamen aynılar öyle mi abicim @Adem HelvacıBunun 65 inç olanı içinde aynı fikirdemisiniz?
@iandi hocam devlet sırrı değilse cevabınızı bekliyoruz teşekkürlerHocam bu fiyatları nerede yakalıyorsunuz sorması ayıp bende en ucuz 23 gözüküyor akakcede
vatan teknosa mediamarkt sayfalarında gece indirimleri oluyor muhtemelen o zaman gördüğü fiyattır.@iandi hocam devlet sırrı değilse cevabınızı bekliyoruz teşekkürler
Evet abi aynı mantık ürünler, Paneller AUO ve CSOT ancak hangisi olur bilemiyorum. İkisi de iyi üreticidir.tam bilmiyorum ama sanırım ekran boyutu dışında tamamen aynılar öyle mi abicim @Adem Helvacı
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.