Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Televizyon 65PML9008 Philips Mini LED TV inceleme

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

coskun_443

Yeni Üye
Yeni Üye
Arkadaşlar 65inç bir TV arar iken vatan bilgisayarda satış temsilcisi önerdi. ağustos 2024 itibariyle orada fiyat 38 bin tl iken; bir gece indirimiyle 33.000 liraya siparişi geçtim. 3 günde geldi ve aynı gün philipse çalışan bir elektrikçi (adamların teknik servisi o kişi :D ) geldi ve kurdu.

Fiyat/Performans olarak baktığımda memnunum. Tv gurmeleri bilir öncesinde de 55Q9900 vestel kullanıyordum qled bir paneli var onun. PML 9008 ise mini led.

+Ları görüntü kalitesi gerçekten NETFLİX-YOUTUBE-PRİME gibi platformlarda çok güzel bir seviyeye geliyor.
+karasal yayında fena değil ama bir tık keskinlik az sanki benim zevkime göre. herhangi bir ücretli platformda daha iyi gösterebilir digitürk tivibu vs gibi.
Siyahlar olede yakın derecede.
ambilight gerçekten iyi bir hava katıyor.
fiyatı da iyi denk geldi.
+ips panel ile geliyor benim için pozitif.

-eksileri
40W ses sisteminden daha iyi performans beklerdim Vestelin jbl destekli sesi bununkini eziyor. ama berbat bir ses de yok.
görüntü kalibrasyonu çok ama çok zor. kaç gündür anca oturtuyorum.
philips ara yüzü hiç kullanışlı değil. Yayını görerek ayar çekmenize izin vermiyor. pratiklikten uzak.

Genel olarak fiyat anlamında düşününce mantıklı bir seçim oldu ama bu kadar ucuz olmasa 55 bin tl bandına TCL 845 mini led kovalayabilirdim.

bir de genel soru; Youtube'da maç özetlerinde hızlı sahnelerde top siliniyor gibi oluyor panel o hızı sanki yakalayamıyor arkada siyah gölge oluyor;vestelde bu problem yoktu ;çözümünü bilen varsa sevinirim?
saygılar.

Öncelikle hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın.
Ekranda ışık sızması veya bulutlanma vs. var mı? Kapkaranlık bir ortamda deneme yaptınız mı?

Öncelikle hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın.
Ekranda ışık sızması veya bulutlanma vs. var mı? Kapkaranlık bir ortamda deneme yaptınız mı?
evet deneme yaptım o konuda herhangi bir sıkıntı yok. Ama görüntü kalibresi zor bir de maçları 4kda daha iyi gösteriyor full hdden anlamadm. her yayın da o şekil bulunmuyor youtubeda

Arkadaşlar 65inç bir TV arar iken vatan bilgisayarda satış temsilcisi önerdi. ağustos 2024 itibariyle orada fiyat 38 bin tl iken; bir gece indirimiyle 33.000 liraya siparişi geçtim. 3 günde geldi ve aynı gün philipse çalışan bir elektrikçi (adamların teknik servisi o kişi :D ) geldi ve kurdu.

Fiyat/Performans olarak baktığımda memnunum. Tv gurmeleri bilir öncesinde de 55Q9900 vestel kullanıyordum qled bir paneli var onun. PML 9008 ise mini led.

+Ları görüntü kalitesi gerçekten NETFLİX-YOUTUBE-PRİME gibi platformlarda çok güzel bir seviyeye geliyor.
+karasal yayında fena değil ama bir tık keskinlik az sanki benim zevkime göre. herhangi bir ücretli platformda daha iyi gösterebilir digitürk tivibu vs gibi.

-eksileri
40W ses sisteminden daha iyi performans beklerdim Vestelin jbl destekli sesi bununkini eziyor. ama berbat bir ses de yok.
philips ara yüzü hiç kullanışlı değil. Yayını görerek ayar çekmenize izin vermiyor. pratiklikten uzak.

Genel olarak fiyat anlamında düşününce mantıklı bir seçim oldu ama bu kadar ucuz olmasa 55 bin tl bandına TCL 845 mini led kovalayabilirdim.

bir de genel soru; Youtube'da maç özetlerinde hızlı sahnelerde top siliniyor gibi oluyor panel o hızı sanki yakalayamıyor arkada siyah gölge oluyor;vestelde bu problem yoktu ;çözümünü bilen varsa sevinirim?
saygılar.
Merhaba uzun süredir arayış içerisindeyim aldığınız pml9008 modelini beğendim ve bir kaç kişide ışık süzmesi, siyahlarda bulutlanma sorunu gördüm. Araştırmaktan gerçekten çok yoruldum. Memnun musunuz genel olarak televizyondan?

-eksileri

saygılar.
Güzel günlerde kullanın. İnceleyenler Kulübü bu yüzden özel işte. 😍 Sizin izlenimleriniz tüketicilere ışık oluyor. 👏

Ayarlarda genelde netlik ayarı ile ilgili bölümlerde ek ayarlar bulunuyor. O ayarlarla oynamak çözüm getirebiliyor.

Merhaba uzun süredir arayış içerisindeyim aldığınız pml9008 modelini beğendim ve bir kaç kişide ışık süzmesi, siyahlarda bulutlanma sorunu gördüm. Araştırmaktan gerçekten çok yoruldum. Memnun musunuz genel olarak televizyondan?
Merhaba, panelle ilgili bir sıkıntı yaşamadım ölü pixel de çıkmadı çok memnunum. TV'den memnuniyet kısmında olay fiyat ve beklentilere geliyor. 38 bine almak istememiştim ayrıca ambilighti bu kadar sevecegimi düşünmüyordum. Olmasa da olur diyordum ve bütçem 35 bin civarıydı. Bir anda beş bin liralık indirimle 33 e alınca yanına sound bar Da aldım uygun yollu bir şey. Qled ve LED paneller temel olarak aynı. Ama Miniled bu fiyata baya bir artı yazıyor. Ayrıca 120 Hz panel konsol oyunları için de ideal. Genelde piyasadaki fiyatı olan 42 bin ve üstüne bu TVyi alsam büyük ihtimalle iade etmeyi bile düşünebilirdim. Ama 33 bine ben ,34500 e de başka bir tanıdık benden görüp aldı. Ayrıca 4K yayın sağlayan Netflix ,YouTube gibi yerlerde başka bir seviyeye çıkması işi kurtarıyor. Genel puanım 10/7.5 fiyatı ve ambilight,4k performansı hatırına. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri