Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Oledin üreticisi zaten Lg hocam her türlü Lg bencePeki sizce samsung 65s95d mi lg Oled65c46 mi
Hocam göz sevkinize göre seçim yapmanız daha doğru olur yani bizimki sadece tavsiyeŞimdi Samsung‘da panel üretiyor diye biliyorum ve Samsung‘da gidip gördüm mat ekran ve ekran soğutma var LG‘nin ekranı biraz daha sıcak ama Samsung’un ekranında soğutma var açıkçası kararsız kaldım
Vallahi hocam 2side sorunlu diye biliyorum teknik servis anlamında ha gönül ister ki hiçbir sorun olmasın ama Oled olunca yanık sorunu çözüldü dense de kesin çözüm yok teknolojik ürün şans işi o sorun yaşar siz yaşayamayabilirsinizAslında şikayet.com’a girdim Samsung’da ilerleyen zamanlarda panel’de izler kalıyormuş LG’de de ekran sıcak olduğu için yanıklar oluşuyor muş ben böyle bir şeyle karşılaşırsam hangisinde sıkıntı çekmem diye düşünüyorum hangisinin teknik servisi beni süründürmez diye düşünüyorum bu yüzden kararsız kaldım
Hocam son karar sizin tabi de Olede en yakın görüntüyü Miniled teknolojisi sunar Oleddeki gibi yanma olayı da yok bir değerlendirin derimdostlar merhaba artık OLED bir TV almanın vakti gelmiştir 80.000 bütçe ayırdım 65 inc istiyorum önerilerinizi açığım saygılar sevgiler
Bütçenize en uygun bu model var hocam diğer özellikleri de güzelMini led de tavsiyeniz nedir acaba bir kaç tavsiye vermeniz mümkün mü mini led hiç bakmadım
Şimdiden hayırlı olsun hocam çok sık kullanmaz iseniz yanık riskini azaltırsınız Oled ayar sekmesinden pixel temizleyi de ara ara uygulayınteşekkür ederim sanırım riske gireceğim lg de karar kıldım Teşekkür ederim
Gün içinde saatlerce açık kalmayacaksa ve sadece uydu kanalları seyretmek için almayacaksanız bir sıkıntı yaşamazsınız OLED'den. Dinlendire dinlendire ve sürekli aynı kanal açık kalmadan kullanırsanız sorun yaşamazsınız.teşekkür ederim evde küçük kızım var o iş biraz zor bakalım ne yapacağız bilmiyorum oled alırsam kesinlikle LG alacağım pazar günü gideceğim almaya aklımda bir de Samsung 65qn85d var ona da bakacağım o da mini led ikisini kıyaslayacağım Odin çok riski var ama buna değer risk de evdeki kızım bilmiyorum OLED‘te LG‘ye karar verdim bu risklerden vazgeçerse sanırım mini Led alacağım pazar günü ola hayrola
Ya şimdi televizyona bir şey fırlatılmasından yan endişeniz varsa aynı endişe Miniled'lerde de olsun. Bir şey fırlatırsan OLED'de kırılır Miniled'de diğer televizyonlarda.Pazar günü kesin kararımı vereceğim bir yanım oled alma iki çocuğun var diyor bir yanımda al gitsin Oled gibisi yok diyor bilmiyorum iki çocuğum da küçük daha TV’ye bir şey fırlatırlar hadi ben bakmasına baktım temiz kullandım ama çocuklar işte bir yanımda Miini led al diyor önerdiğiniz Tlc almam sanırım ve mini led alırsam 80 bin 90 bin ayırmama gerek yok 50 55 bin bütçeye yetecektir mini led de Samsung almayı düşündüm 65qn85d diye düşündüm fiyatı da 50 55 civarı
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.