- Bütçe
- 18000
- Marka Model Bilgisi
- Bosh airfel
Bosch Climate 2000 CL2000-Set 26 WE- airfel ltmx25n 9000 btu ürünlerin hangisini önerirsiniz yatak odası için klima almayı düşünüyorum 15 m2 yatak odası sessizlik de önemli bütçe max 18 bin gibi.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bütçenize en yakın bunlara bakabilirsiniz. Sizin baktıklarınıza ek olarak.
![]()
SAMSUNG AR12TXHQASI/SK 12.000 BTU - PttAVM.com - 2025
SAMSUNG AR12TXHQASI/SK 12.000 BTU SAMSUNG KLİMA SİSTEMLERİ - 2025www.pttavm.com
![]()
Baymak Elegant Plus UV 09 A++ 9000 Btu Inverte - PttAVM.com - 2025
Baymak Elegant Plus UV 09 A++ 9000 Btu Inverter Klima (Montaj Dahil) Ücretsiz Kargo - Ücretsiz Montaj - 5 Yıl Garanti - 2025www.pttavm.com
Eyvallah hocam teşekkürler böylede iyice kafa karışıyorBütçenize en yakın bunlara bakabilirsiniz. Sizin baktıklarınıza ek olarak.
![]()
SAMSUNG AR12TXHQASI/SK 12.000 BTU - PttAVM.com - 2025
SAMSUNG AR12TXHQASI/SK 12.000 BTU SAMSUNG KLİMA SİSTEMLERİ - 2025www.pttavm.com
![]()
Baymak Elegant Plus UV 09 A++ 9000 Btu Inverte - PttAVM.com - 2025
Baymak Elegant Plus UV 09 A++ 9000 Btu Inverter Klima (Montaj Dahil) Ücretsiz Kargo - Ücretsiz Montaj - 5 Yıl Garanti - 2025www.pttavm.com
@Adem Helvacı hocam bosch klima tarafında nasıldır iyi marka ama klima tarafında nasıldır hiç bilgim yok bilgilendirirseniz sevinirimBosch Climate 2000 CL2000-Set 26 WE- airfel ltmx25n 9000 btu ürünlerin hangisini önerirsiniz yatak odası için klima almayı düşünüyorum 15 m2 yatak odası sessizlik de önemli bütçe max 18 bin gibi.
Midem uretimi olduğunu biliyorum. Güzeldir. Tabi montaj kurallarına riayet ettikleri sürece.@Adem Helvacı hocam bosch klima tarafında nasıldır iyi marka ama klima tarafında nasıldır hiç bilgim yok bilgilendirirseniz sevinirim
Bosch un bütün klimaları midea üretimi mi yaniMidem uretimi olduğunu biliyorum. Güzeldir. Tabi montaj kurallarına riayet ettikleri sürece.
Öyle olması lazım.Bosch un bütün klimaları midea üretimi mi yani
Bosch tarafında ben de kullanıcı dostlardan öğrendim ki Alüminyum boru kullanılma durumu söz konusu olmuş ve inanılmaz şaşırdım buna.@Adem Helvacı hocam bosch klima tarafında nasıldır iyi marka ama klima tarafında nasıldır hiç bilgim yok bilgilendirirseniz sevinirim
hocam bosch olmaz o zaman fiyat performans olarak genel olarak sadece soğutma odaklı yatak odasında kullanılacak klima önerirmisiniz 16 17 18 bin bandında.Bosch tarafında ben de kullanıcı dostlardan öğrendim ki Alüminyum boru kullanılma durumu söz konusu olmuş ve inanılmaz şaşırdım buna.
Bosch markasına olan güveni hepimiz biliyoruz fakat aslında Bosch markasının klima fabrikası yok o nedenle üretimlerini Midea'ya yaptırtıyor.
Güzel klimalar bana göre ancak eşlimde somut tüketim verileri yok. Bir de satış sonrası kısmını biraz irdelemenizi öneririm![]()
Abi bence çekinmeden Kaira veya Airfel satın alabilirsin.hocam bosch olmaz o zaman fiyat performans olarak genel olarak sadece soğutma odaklı yatak odasında kullanılacak klima önerirmisiniz 16 17 18 bin bandında.
denizli hocam kuzey cephe küçük yatak odası 10 15 m2. Salona airfel almıştım tavsiyenizle dış ünite biraz sesli çalışıyor onun için yatak odasında airfel düşünmüyorum gibi fazla bütçede çıkamıyorumAbi bence çekinmeden Kaira veya Airfel satın alabilirsin.
Daikin güvencesinde satılıp Daikin servisi tarafından montajlanıyor ama aslınd ao klimalar da Midea.
En azından tam bakır ve Bosch gibi marka fiyat farkı almıyorlar sizden.
Hangi ildesiniz acaba?
O zaman daikin gruptan ürün bakabilirsiniz bu durumda. Dilerseniz 05374400550 Numaradan Mehmet Bey'e ulaşıp benim selamımı iletin. Derdinize derman ürünü size hem önerecek hem de satış/montajını da sağlayacaktır.denizli hocam kuzey cephe küçük yatak odası 10 15 m2. Salona airfel almıştım tavsiyenizle dış ünite biraz sesli çalışıyor onun için yatak odasında airfel düşünmüyorum gibi fazla bütçede çıkamıyorum
teşekkürler @Adem Helvacı hocam arayacağım.O zaman daikin gruptan ürün bakabilirsiniz bu durumda. Dilerseniz 05374400550 Numaradan Mehmet Bey'e ulaşıp benim selamımı iletin. Derdinize derman ürünü size hem önerecek hem de satış/montajını da sağlayacaktır.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.