Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi 9000 klima önerisi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Harun 2020

Meraklı
Yeni Üye
Bütçe
18000
Marka Model Bilgisi
Bosh airfel
Bosch Climate 2000 CL2000-Set 26 WE- airfel ltmx25n 9000 btu ürünlerin hangisini önerirsiniz yatak odası için klima almayı düşünüyorum 15 m2 yatak odası sessizlik de önemli bütçe max 18 bin gibi.

Bosch Climate 2000 CL2000-Set 26 WE- airfel ltmx25n 9000 btu ürünlerin hangisini önerirsiniz yatak odası için klima almayı düşünüyorum 15 m2 yatak odası sessizlik de önemli bütçe max 18 bin gibi.
@Adem Helvacı hocam bosch klima tarafında nasıldır iyi marka ama klima tarafında nasıldır hiç bilgim yok bilgilendirirseniz sevinirim

@Adem Helvacı hocam bosch klima tarafında nasıldır iyi marka ama klima tarafında nasıldır hiç bilgim yok bilgilendirirseniz sevinirim
Bosch tarafında ben de kullanıcı dostlardan öğrendim ki Alüminyum boru kullanılma durumu söz konusu olmuş ve inanılmaz şaşırdım buna.
Bosch markasına olan güveni hepimiz biliyoruz fakat aslında Bosch markasının klima fabrikası yok o nedenle üretimlerini Midea'ya yaptırtıyor.
Güzel klimalar bana göre ancak eşlimde somut tüketim verileri yok. Bir de satış sonrası kısmını biraz irdelemenizi öneririm :ok

Bosch tarafında ben de kullanıcı dostlardan öğrendim ki Alüminyum boru kullanılma durumu söz konusu olmuş ve inanılmaz şaşırdım buna.
Bosch markasına olan güveni hepimiz biliyoruz fakat aslında Bosch markasının klima fabrikası yok o nedenle üretimlerini Midea'ya yaptırtıyor.
Güzel klimalar bana göre ancak eşlimde somut tüketim verileri yok. Bir de satış sonrası kısmını biraz irdelemenizi öneririm :ok
hocam bosch olmaz o zaman fiyat performans olarak genel olarak sadece soğutma odaklı yatak odasında kullanılacak klima önerirmisiniz 16 17 18 bin bandında.

hocam bosch olmaz o zaman fiyat performans olarak genel olarak sadece soğutma odaklı yatak odasında kullanılacak klima önerirmisiniz 16 17 18 bin bandında.
Abi bence çekinmeden Kaira veya Airfel satın alabilirsin.
Daikin güvencesinde satılıp Daikin servisi tarafından montajlanıyor ama aslınd ao klimalar da Midea.
En azından tam bakır ve Bosch gibi marka fiyat farkı almıyorlar sizden.

Hangi ildesiniz acaba?

Abi bence çekinmeden Kaira veya Airfel satın alabilirsin.
Daikin güvencesinde satılıp Daikin servisi tarafından montajlanıyor ama aslınd ao klimalar da Midea.
En azından tam bakır ve Bosch gibi marka fiyat farkı almıyorlar sizden.

Hangi ildesiniz acaba?
denizli hocam kuzey cephe küçük yatak odası 10 15 m2. Salona airfel almıştım tavsiyenizle dış ünite biraz sesli çalışıyor onun için yatak odasında airfel düşünmüyorum gibi fazla bütçede çıkamıyorum

denizli hocam kuzey cephe küçük yatak odası 10 15 m2. Salona airfel almıştım tavsiyenizle dış ünite biraz sesli çalışıyor onun için yatak odasında airfel düşünmüyorum gibi fazla bütçede çıkamıyorum
O zaman daikin gruptan ürün bakabilirsiniz bu durumda. Dilerseniz 05374400550 Numaradan Mehmet Bey'e ulaşıp benim selamımı iletin. Derdinize derman ürünü size hem önerecek hem de satış/montajını da sağlayacaktır.

O zaman daikin gruptan ürün bakabilirsiniz bu durumda. Dilerseniz 05374400550 Numaradan Mehmet Bey'e ulaşıp benim selamımı iletin. Derdinize derman ürünü size hem önerecek hem de satış/montajını da sağlayacaktır.
teşekkürler @Adem Helvacı hocam arayacağım.

E.C.A Ecotech 9.000 Btu klimalar nasıl peki fiyat olarak uygunlar​

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri