Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi A101 e 16 Mart'ta gelecek olan HI-LEVEL 55FMN403

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Furkann_ucakk

Yeni Üye
Yeni Üye
A101 e 16 Mart'ta gelecek olan HI-LEVEL 55FMN403 55 inç TV görüş paylaşmanız için pazartesi bana tekrar hatırlat demiştiniz şimdiden çok sağolun

Ekli dosyalar

• inbound2739367291683827861.jpg
    inbound2739367291683827861.jpg
    96.2 KB · Görüntüleme: 29
Android diyor ama hangi android? Wisdom Share çıkabilir. O zaman alınmaz. Migros'ta aynı fiyata "lisanslı" (olduğunu iddia eden) android var. Axen marka. İkisi de aynı fabrikadan çıkıyor (Atmaca). diğer tüm özellikler aynı.

Karma panel, top tech anakart L3 lisanslı (Free Licance) ürün.
Şahsi fikrim almaya değmeyecek ürün olduğu yönde
Panel üreticileri içerisinde HKC ve ınnolux tespit edebildik.

Fiyat olarak iyi ama kararsız kaldım kalite konusunda. 55 ekran maxiumum 10000 TL bandında önerebileceğiniz ürün var mıdır.

öncelikle iyi calismalar dileyerek emeklerinize saygi duyuyorum. Fiyat/performans olarak yorumunuz nedir hocam. 55 inch bu fiyata (6300tl) degerlendire bilirmisiniz.

Geçende de böyle bir yazı paylaşmıştım. Aynı A101'de çektim. Nasıl oluyor da hiçbir katalog ürünü gelmiyor acaba ? Tedarikçi firma kaynaklı nedenler demişler ama her biri ayrı ayrı ürünler sonuçta. Kim bu tedarikçi ?

Ekli dosyalar

• IMG_20230316_155208_723.jpg
    IMG_20230316_155208_723.jpg
    92.3 KB · Görüntüleme: 16
öncelikle iyi calismalar dileyerek emeklerinize saygi duyuyorum. Fiyat/performans olarak yorumunuz nedir hocam. 55 inch bu fiyata (6300tl) degerlendire bilirmisiniz.
Bunu çok kez yazdık ancak yine belirteyim kafa karışıklığı olmasın.

Bu ürün içerisinde ne kullanıldığını bilmiyoruz çünkü firma bu bilgileri bizlere paylaşmayı reddediyor.

İçinde ne olduğunu bilmediğimiz ürünü de aldırmak istemiyoruz.

İlla ki market ürünü alınacaksa BİM de DİJİTSU alınabilir çünkü adamlar panel bilgilerini paylaşıyor en azından .

Bunu çok kez yazdık ancak yine belirteyim kafa karışıklığı olmasın.

Bu ürün içerisinde ne kullanıldığını bilmiyoruz çünkü firma bu bilgileri bizlere paylaşmayı reddediyor.

İçinde ne olduğunu bilmediğimiz ürünü de aldırmak istemiyoruz.

İlla ki market ürünü alınacaksa BİM de DİJİTSU alınabilir çünkü adamlar panel bilgilerini paylaşıyor en azından .
Teşekkürler ? gelin ata binmiş ya nasip demiş misali olur anlaşılan

A101 de kg ile Hz satışı başlamış
1000 hz

Ekli dosyayı görüntüle 1363
50/60 Hz panelleri yazılımsal olarak 1000 Hz'e çıkardıklarını iddia ediyorlar. Sanırım piksel sayısı, çözünürlük ve ekran büyüklüğü orantısından çıkan bir durum. Telefonlardaki MP durumu gibi. Sözde 108 MP telefon kullanıyorum, fakat üstündeki kamera sanırım 48 MP belki 64'tür. İşlemci Mediatek Helio G95, Maksimum 64 MP destekliyor. Yazılımsal olarak 108'e çıkardıklarını iddia ediyorlar. Bu durumlar bana şey gibi geliyor, abi şimdi 1 litrelik bir şişe var, ama şişeyle suyu öyle bir ayarlıyorum ki bu şişe 2 litre su alıyor. :hihi:hihi Yahu 20000 Hz yazsalar ne olacak, biz bunlarla ATV, Kanal D, Star, Show izliyoruz.

50/60 Hz panelleri yazılımsal olarak 1000 Hz'e çıkardıklarını iddia ediyorlar. Sanırım piksel sayısı, çözünürlük ve ekran büyüklüğü orantısından çıkan bir durum. Telefonlardaki MP durumu gibi. Sözde 108 MP telefon kullanıyorum, fakat üstündeki kamera sanırım 48 MP belki 64'tür. İşlemci Mediatek Helio G95, Maksimum 64 MP destekliyor. Yazılımsal olarak 108'e çıkardıklarını iddia ediyorlar. Bu durumlar bana şey gibi geliyor, abi şimdi 1 litrelik bir şişe var, ama şişeyle suyu öyle bir ayarlıyorum ki bu şişe 2 litre su alıyor. :hihi:hihi Yahu 20000 Hz yazsalar ne olacak, biz bunlarla ATV, Kanal D, Star, Show izliyoruz.
Yazılımsal iyileştirem yani FRR ile ilgili neler neler söylenir de, neyse. :)

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri