Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi A101 ve Bim televizyonu önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Leclerc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Leclerc

Meraklı
Yeni Üye
Bir süredir 12-13 bin tl civarı Tv bakıyordum sonra ne gerek var ki o Tv lerde mükemmel değil sonuçta sorunları olanlar var ben daha uygun fiyatlılara yönelmeye karar verdim a101 ya da bim de satılan modellere bakıcam mesela ekteki görseldeki ürün nasıl bu fiyatlarda benzeri öneriniz var mı

Ekli dosyalar

• BE240E06-0673-4688-B01C-9B7D42C6DE69.jpeg
    BE240E06-0673-4688-B01C-9B7D42C6DE69.jpeg
    76.1 KB · Görüntüleme: 32
en son bi arkadaş alıyordu dijitsu, şimdi yazını görünce sordum, hala bulamamış 10 gün oldu diyor, bu yüzden almamış.
umarıma anlatabildim muhatap pek yok

Dijitsu 55DS9800 mağazalarda yok, birileri alıp sıfır kapalı kutu şeklinde letgo'ya koymuş bile. 2020'de bilgisayar ve araba piyasasında olan durum şimdi TV piyasasında var. Aslında kâr ettiğini sananlar piyasayı kendi eliyle olağan dışı şekilde yükselttiğini ve 3 ay sonra aynı TV'yi şimdiki yüksek fiyatlarla bile alamayacağını ne zaman anlayacak acaba ? Kısa vadede tamam 6'ya aldın 7'ye sattın ama git bakalım aynısını 7'ye alabilecek misin ?

O yüzden ben artık bir eşya mı alınacak, iyidir kötüdür çok vakit kaybetmeden alma modundayım. Mükemmel bir TV, Buzdolabı sahibi olmak zorunda değilim. Artık lazımsa bulunca almak lazım. Bim'in mobil uygulamasında afişlerde olmayan ürünler de var oraya da göz atabilirsiniz. Bu ürünlerde mağaza satışı yok sadece mobil uygulamadan. TCL'ler vardı bitmediyse.

İki ayrı Dijitsu şu an aktif halde testte, Hatta 50DS8500 modelinde şu an Cüneyt Arkın Fatma Girik Gelincik seyrediyorum bu mesajı yazarken. IPS panel ürün. @NBKpro kardeşim bilir ben bu işletim sistemlerini zerre kadar sevmem ancak tv olarak iyi duruyor.

50DS8500 Dijitsu IPS panel.jpeg

SSH konusu tartışmaya açık :ok

İki ayrı Dijitsu şu an aktif halde testte, Hatta 50DS8500 modelinde şu an Cüneyt Arkın Fatma Girik Gelincik seyrediyorum bu mesajı yazarken. IPS panel ürün. @NBKpro kardeşim bilir ben bu işletim sistemlerini zerre kadar sevmem ancak tv olarak iyi duruyor.

Ekli dosyayı görüntüle 818

SSH konusu tartışmaya açık :ok

TV olarak güzel, Smart TV olarak güzel denemez. Android kısmından çok bir şey beklenemez.

Şu mantıkla üretilmiş: "Netflix, Exxen, Youtube, apk uygulamalar vs.. açıyor mu ?" "Açıyor" "tamam paketle gitsin"

Kişiye göre önerilebilir. E ben bunu aldım şu özelliği yok. Şu ayar yapılmıyor, buraları karıştırmıyorum diyecekler uzak durmalı. Yok ben TV izlerim genelde, arada bir dijital içerik bakarım diyecekler için uygun olabilir.

TV olarak güzel, Smart TV olarak güzel denemez. Android kısmından çok bir şey beklenemez.

Şu mantıkla üretilmiş: "Netflix, Exxen, Youtube, apk uygulamalar vs.. açıyor mu ?" "Açıyor" "tamam paketle gitsin"

Kişiye göre önerilebilir. E ben bunu aldım şu özelliği yok. Şu ayar yapılmıyor, buraları karıştırmıyorum diyecekler uzak durmalı. Yok ben TV izlerim genelde, arada bir dijital içerik bakarım diyecekler için uygun olabilir.
Valla nokta atışı bilgi olmuş ellerine sağlık.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri