Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Abilerim-Ustalarım KLİMA almak için bilgilerinize ihtiyacım var.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ömer O.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Ömer O.

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
24.000-28.0000
Marka Model Bilgisi
Tüm Markalar
Forum güzel insanları Selamun Aleyküm, Hatay- İskenderundan yazıyorum. Oturma odama (3,20*4,20≤15 m²) civarı soğutma olarak kullanacağım bir klima almak istiyorum.Doğalgaz var o yüzden ısıtmasını hiç kullanmayacağım. Odam gündüzleri 12 ye kadar biraz güneş alıyor. 12 BTU düşünüyorum bütçem 24-28k bandında tavsiyelerinizi önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Çok Teşekkür Ediyorum.

Forum güzel insanları Selamun Aleyküm, Hatay- İskenderundan yazıyorum. Oturma odama (3,20*4,20≤15 m²) civarı soğutma olarak kullanacağım bir klima almak istiyorum.Doğalgaz var o yüzden ısıtmasını hiç kullanmayacağım. Odam gündüzleri 12 ye kadar biraz güneş alıyor. 12 BTU düşünüyorum bütçem 24-28k bandında tavsiyelerinizi önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Çok Teşekkür Ediyorum.
Aleykum selam kardeşim 🙋
Anladığım kadarıyla eviniz apartman dairesi öğleye kadar güneş alıyor ve yalıtım var?

12000 BTU olması yakıt sarfiyatı açısından düşününce mantıklı mı sizce. Ayrıca adem abim instagramdanda yazmıştım :). Demir Döküm Kion 12 BTU'yu 24 Bin ve 9 taksit imkanım var.
Konfor koşulunu bozar bence ama sen bilirsin.

Ben şimdi 16 17m2 odaya 12 lik klima gelecek test için harıl harıl onu düşünüyorum, aksine bir de güçlü makine, yakın duvar etkisi ile belli ki sık sık termostat yapacak.

Ben şimdi 16 17m2 odaya 12 lik klima gelecek test için harıl harıl onu düşünüyorum, aksine bir de güçlü makine, yakın duvar etkisi ile belli ki sık sık termostat yapacak.
İşin ehli, bileni, araştıranı, tecrübeli olanı sizlersiniz.. Sık sık termostat yapması kötü birşey olarak algıladım, bilmiyorum ne demek ☺️. En az yakanı en ucuza almak gibi gerçek dışı bir düşüncem yok 17 bine kaira önerisi mantıklı geldi. Soğuğa düşkün değilim 24 saat çalışmayacak. Çalıştığında faturaya ortalama etkisi olan verilen parayı hak etmiş veya edecek olması yeterli. İlgi alakanız içinde çok minnettarım yeni bir hayır duası kapısı sizler için..

adem abi selamlar bir haftadir forumda yazılarını okuyorum ama konu acma kısmını bulamadım. Aynı konu olduğu için buradan fikrini almak istedim. 17 metrekare salon için klima ariyorum. kaira önermişsin 12.000 ve 9.000 lik arasında kaldım. Ev istanbul üsküdarda. Ara katta ama güney cephesi baya bi güneş alıyor. ev toplamda 80 metrekare. soguk eve yayılsa super olur. Ama kaira 12.000 btu tükenmiş sanırım. Altus 12.000 btu ile kaira 9.000 btu arasında kalmış durumdayım. Yardımcı olabilirsen çok sevinirim

adem abi selamlar bir haftadir forumda yazılarını okuyorum ama konu acma kısmını bulamadım. Aynı konu olduğu için buradan fikrini almak istedim. 17 metrekare salon için klima ariyorum. kaira önermişsin 12.000 ve 9.000 lik arasında kaldım. Ev istanbul üsküdarda. Ara katta ama güney cephesi baya bi güneş alıyor. ev toplamda 80 metrekare. soguk eve yayılsa super olur. Ama kaira 12.000 btu tükenmiş sanırım. Altus 12.000 btu ile kaira 9.000 btu arasında kalmış durumdayım. Yardımcı olabilirsen çok sevinirim
Hocam Altusa bulaşmayın derim
Net 17 20m2 bir alan içinde sizi 9 btu kaira veya Airfel ihya eder buraya kadar herşey normal ama

Geriye kalan kısmı soğutmak isterseniz btu konusunu tekrar istişare edelim

Düşük btu klimalarla gereğinden geniş alanları soğutmaya çalışırsanız size fatura yükü olarak geri döner klima habire gazlar kısmaz
odalar ayrı ayrı ise soğuğu pervane ilede taşımanız gerekebilir verim alma konusu sıkıntı olabilir

Hocam Altusa bulaşmayın derim
Net 17 20m2 bir alan içinde sizi 9 btu kaira veya Airfel ihya eder buraya kadar herşey normal ama

Geriye kalan kısmı soğutmak isterseniz btu konusunu tekrar istişare edelim

Düşük btu klimalarla gereğinden geniş alanları soğutmaya çalışırsanız size fatura yükü olarak geri döner klima habire gazlar kısmaz
odalar ayrı ayrı ise soğuğu pervane ilede taşımanız gerekebilir verim alma konusu sıkıntı olabilir
çok teşekkürler butcem 20 bin tl oldugu icin https://www.hepsiburada.com/dolce-v...V5U9BAh1ZdSjoEAAYAyAAEgJKU_D_BwE&gclsrc=aw.ds
bu urune bakıyorum. baymagın urunuymus bilginiz var mıdır? kaira 25 bin bandına çıkmış. Airfel 22 binde bütçemi biraz aştığı için linkteki urune daha sıcak bakıyorum. sağolun

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri