Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi - ACİL -65-75 INC TV SATINALMA ÖNERİSİ

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

vBen

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
25000-52000
Marka Model Bilgisi
Genel Tavsiye
Merhaba,

Bir süredir forumu takip ediyorum açılan önceki konuları inceliyorum ancak yeni alacağım TV için net bir karara varamadım.

Mümkünse 70-75 ama benzer fiyatta daha iyi kalite varsa 65 inc ekranda alabilirim. Vestel TV'lerdeki karma panel kafamı çok karıştırdı.

Yeni evliyim. Salonda kullanmak için bir televizyon arayışı içerisindeyim. Ağırlıklı olarak Netflix vb. platformlardan film dizi seyretmek için kullanılacak.

Daha önce LG kullanmıştım renkler soluktu ve ekranın parlaklığı düşük olduğu için gündüz vakti beni çok rahatsız ediyordu.

Oled TV'lere yanma problemleri sebebiyle bakmadım. Vestel'de uygun bir kaç model gördüm tavsiyelere açığım ama önceliğim değil.

Bütçe 25.000 ila 52.000 bin arasında. Renklerin canlılığı ve ekranın parlaklığı önemli %80 karşı açıdan izlenecek ancak yan açılardan da baktığımda çok rahatsız edici bir görüntü kaybı olsun istemiyorum.

Daha uyguna alabilirsem ne mutlu, ama tatmin etmeyecekse daha uyguna alıp pişman olmakta istemiyorum.

Not: Vestel'in modellerine baktım, TLC'de C745 serisi dikkatimi çekti ışık sızıntıları ve ölü pikse sorunlarının çok olması tereddütte bıraktı ancak canlı izlediğimde parlaklık ve renkler bana iyi geldi hatta parlaklığını biraz kısma ihtiyacı hissettim ya da renkler çok doygundu bilemiyorum.

Destekleriniz için çok teşekkür ederim.

Saygılarımla,

vBen

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri