Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Soru Cevap Acil bir haftadır komşuda yıkıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan madur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

madur

Yeni Üye
Yeni Üye
Geçen hafta tv m bozuldu.sizi keşfetmeden LG tv aldım.yoeumlara baktım.Pişmanım.Çamaşır makinem bozuldu şimdi.O pişmanlığı yaşamak istemiyorum.
KurutmA +çamaşır makinesi almak istiyorum.Hangi marka almalıyım.
Yada ayrı ayrı alırsam hangi marka almalıyım.9 kiloyu geçsin istemiyorum .
Lütfen acil dönüş yaparsan çok sevinirim.Bir haftadır komşuda yıkıyorum çamaşırlarımı.sizin dönüş yapmanızı bekliyorum

Hangi marka olursa olsun KURUTMALI ÇAMAŞIR MAKİNESİ ALMAYIN. Zorlama mühendislik sonucu ortaya çıkmış bir teknolojidir. Alan pişman servisi bin pişman. Bütçe belirtin öneri de bulunayım. Bu arada neden 9 kilo üstü makinelere ön yargılısınız?

Hangi marka olursa olsun KURUTMALI ÇAMAŞIR MAKİNESİ ALMAYIN. Zorlama mühendislik sonucu ortaya çıkmış bir teknolojidir. Alan pişman servisi bin pişman. Bütçe belirtin öneri de bulunayım. Bu arada neden 9 kilo üstü makinelere ön yargılısınız?
Aslında tamirciler de ön yargılı abi :kiskis

Haksızlar mı acaba diye bir tartışma başlığı açsak kimlerden neler dökülür kim bilir :D

Haksızlar mı acaba diye bir tartışma başlığı açsak kimlerden neler dökülür kim bilir :D
9 kilo fazla makinelerde ses sorunu olduğunu adem bey söylemişti.bu yüzden almak istemedim.siz hangi modeli önerirsiniz sizin önerdiğiniz model varsa 9 kilo üzeride olabilir
15bin tl ile 20 bin TL arası olabilir

9 kilo fazla makinelerde ses sorunu olduğunu adem bey söylemişti.bu yüzden almak istemedim.siz hangi modeli önerirsiniz sizin önerdiğiniz model varsa 9 kilo üzeride olabilir
15 bi tl ile 20 bin TL arası olabilir

Yeni nesil üretimlerde ''TAM SORUNSUZ'' diyebilecek ürün artık neredeyse bulamıyoruz.
Eskiden Miele vardı, ulaşamazdık ama DAĞ gibi KAYA gibi olduğunu bilirdik, şimdi Miele bile alt gelir grubuna göre üretim yapıp sahaya vermeye başladı artık bozuldu işler.

Yine BSH grubundan Siemens bakılabilir ve Samsung da yine görece en güvenebileceğimiz ürünlerdendir. Asla kusursuz değiller tekrar edeyim ama görece diğerlerine oranla daha iyiler.

Dilerseniz, sizin dikkatiniziçeken birkaç modeli yazın buraya, onlar üzerinden ilerleyelim fikir laışverişinde bulunalım biz de sizi üretim materyalleri ve genel durumu ile ilgili bilgilendirmiş olalım arkadaşlarımla birlikte.

Yeni nesil üretimlerde ''TAM SORUNSUZ'' diyebilecek ürün artık neredeyse bulamıyoruz.
Eskiden Miele vardı, ulaşamazdık ama DAĞ gibi KAYA gibi olduğunu bilirdik, şimdi Miele bile alt gelir grubuna göre üretim yapıp sahaya vermeye başladı artık bozuldu işler.

Yine BSH grubundan Siemens bakılabilir ve Samsung da yine görece en güvenebileceğimiz ürünlerdendir. Asla kusursuz değiller tekrar edeyim ama görece diğerlerine oranla daha iyiler.

Dilerseniz, sizin dikkatiniziçeken birkaç modeli yazın buraya, onlar üzerinden ilerleyelim fikir laışverişinde bulunalım biz de sizi üretim materyalleri ve genel durumu ile ilgili bilgilendirmiş olalım arkadaşlarımla birlikte.
Altus profilo arçelik markalarından hangileri olabilir

Bence haklılar abim ben neler yaşadım biliyorsun.En son kurutması çalışmamaya başmalıştı siemens kurutma+ çamaşır birlikte almıştım.Sonra anlayan arkadaşla baktım fanın içine karton girmiş nasıl girdiyse termik atmış.Bende kiracıma verdim kullansın diye.

Ayrı bir filtresi olmadıkları için , özellikle su yoğuşmalıları hiç tavsiye etmiyorum.

Bunu zamanında okusaydım 9 kg alırdım çok hafif olsada ufak tefek 1 - 2 ses var ama ses hassasiyeti olmayanlar için sorun olmaz

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri