Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Acill tavsiye

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

isyancı33

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
16000
Marka Model Bilgisi
Vestel 65QA9700 Grundig 65GGU9760A Toshiba 65UA2263DT toshiba 70ul4c63dt
Merhabalar bu ürünler arasında kaldım tv özelliği yanında pc baglayarakta kullanacağım
Vestel 65QA9700
Grundig 65GGU9760A
Toshiba 65UA2263DT
toshiba 70ul4c63dt

Merhabalar bu ürünler arasında kaldım tv özelliği yanında pc baglayarakta kullanacağım
Vestel 65QA9700
Grundig 65GGU9760A
Toshiba 65UA2263DT
toshiba 70ul4c63dt
Yaklaşık 2 hafta araştirdım bende alırken.Aynı bütçeye sahiptim.Adem abi ve vesteloji de sağolsun onlarada danışarak 65UA9090 ı satın aldım.Bugün kurulumu yapıldı.QA9700 le hemen hemen aynı özelliklere sahip Qled olması ve bı tık daha görüntü lisanslarının iyi olması haricinde.Qled bana göre çok parlak renk sunuyo ve daha yapmacık gösteriyo örneğin beyaz bi duvardaki boya çatlaklarını qledde göremiyosun cünkü duvar beyaz olduğu icin ve rengi çok canlı verdiği için göstermiyo,diger yazdigin tvlerle ilgili bi bilgim yok ama benim tavsiyem 65ua9090 olurdu trendyolda 16.500 dü en son

Ayrıca QA9700 karma panelle geliyo lg,boe,bide yanlış hatirlamıyosam hkc Va panel,sana hangi panel gelcegini bilmiyosun tamamen şansına kalmış yine araştırdığım için bilgili gibi konuşuyorum yanlış anlama ıps panel daha kullanışlı ve lg mi boe mi dersen boe daha üstün bi panel 9090 boe ile geliyo bilgin olsun

Yaklaşık 2 hafta araştirdım bende alırken.Aynı bütçeye sahiptim.Adem abi ve vesteloji de sağolsun onlarada danışarak 65UA9090 ı satın aldım.Bugün kurulumu yapıldı.QA9700 le hemen hemen aynı özelliklere sahip Qled olması ve bı tık daha görüntü lisanslarının iyi olması haricinde.Qled bana göre çok parlak renk sunuyo ve daha yapmacık gösteriyo örneğin beyaz bi duvardaki boya çatlaklarını qledde göremiyosun cünkü duvar beyaz olduğu icin ve rengi çok canlı verdiği için göstermiyo,diger yazdigin tvlerle ilgili bi bilgim yok ama benim tavsiyem 65ua9090 olurdu trendyolda 16.500 dü en son
Benim bu konular hakkında pek bilgim yok ben sadece temel bilgi sahibiyim adem abinin tavsiyeleri ve bir-kac karşılastırma sitesinde bu listeyi olusturdum ama dediginiz gibi 65QA9700 hemen hemen aynı ama karşılaştırmalarda 1 tık üst 9700 o yüzden bu modeli yazmıştım diger 3 cihazda bende soru işareti bırakıyor bana göre hepsi birbirinden güzel ama son sözü bekliyorum tabiki teşekkürler

Benim bu konular hakkında pek bilgim yok ben sadece temel bilgi sahibiyim adem abinin tavsiyeleri ve bir-kac karşılastırma sitesinde bu listeyi olusturdum ama dediginiz gibi 65QA9700 hemen hemen aynı ama karşılaştırmalarda 1 tık üst 9700 o yüzden bu modeli yazmıştım diger 3 cihazda bende soru işareti bırakıyor bana göre hepsi birbirinden güzel ama son sözü bekliyorum tabiki teşekkürler
Hocam dediğim gibi 9700 ün tek farkı qled olması ama inanın çok göz alıyo mağazaya da gidip incelediğim için söylüyorum ve o verdiğim duvar örneginden ötürü eğer oyun da oynucaksanız gerçekçilik için 9090 ı alırdım.Hepsinden öte panel konusunda sürpriz yaşamamak için 9090 ı aldım.Tercih sizin.Rica ederim kolay gelsin

Hocam dediğim gibi 9700 ün tek farkı qled olması ama inanın çok göz alıyo mağazaya da gidip incelediğim için söylüyorum ve o verdiğim duvar örneginden ötürü eğer oyun da oynucaksanız gerçekçilik için 9090 ı alırdım.Hepsinden öte panel konusunda sürpriz yaşamamak için 9090 ı aldım.Tercih sizin.Rica ederim kolay gelsin
O zaman dediniz gibi panel sıkıntısı yaşamamak için 9700 yerine 9090 ama diger seçenekler için fikriniz varmıdır acaba

O zaman dediniz gibi panel sıkıntısı yaşamamak için 9700 yerine 9090 ama diger seçenekler için fikriniz varmıdır acaba
Toshiba da vestelin yan üretimi diye biliyorum vestelle hemen hemen aynıdır model olarak 3 ünü de bilmiyorum 9700 haricinde ama eğer 65 inc yetiyosa 70 e hiç bakmayın inc yükseldikçe kalite düşüyo 65 inç ideal bence

@HasanSeven06 hocam. 9090 nin panel bilgileri nedir acaba. İps mi va mı üretici ve cof sayısı ? Teşekkürler

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri