Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Teknik Soru ADEM HOCAM FORUMDA İKEN YORUMUZUNU ALIRIM :))

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Mustaffa

Müdavim
İnceleyen Kulüp
Marka Model Bilgisi
Temizlik
Midea xtram save 18 btu var evimde. Geçen günde temizlik için resimler atmıştım size ve siz bu yoğunlukta temizlik yaptırmayın demiştiniz ama. Bölgemdeki midea yetkili satıcı ile aramız biraz iyi sağolsun yardımcı olurum senin bölgende bir kurulum işi var. Geliriz temizliğini yaparız dedi ücrettee indirim felan'da yaptı sağolsun.

Kısaca sorum şu olacak. Klima temizlikte dikkat etmem gereken nedir?

Midea xtram save 18 btu var evimde. Geçen günde temizlik için resimler atmıştım size ve siz bu yoğunlukta temizlik yaptırmayın demiştiniz ama. Bölgemdeki midea yetkili satıcı ile aramız biraz iyi sağolsun yardımcı olurum senin bölgende bir kurulum işi var. Geliriz temizliğini yaparız dedi ücrettee indirim felan'da yaptı sağolsun.

Düzgün bir temizliği her halinden anlarsınız zaten. Yok iki bezle silip tamam bitti demezler.
İç kondanser temizliği, gerekiyorsa dış ünite kondanser temizliği, filtre bakımları, sökülen kapak vb. parçaların içinde toz yumakları birikmişse onların temizliği, yoğuşma tavasının temizliği gibi şeylerdir. Temel temizlik bunlardan oluşur.

Düzgün bir temizliği her halinden anlarsınız zaten. Yok iki bezle silip tamam bitti demezler.
İç kondanser temizliği, gerekiyorsa dış ünite kondanser temizliği, filtre bakımları, sökülen kapak vb. parçaların içinde toz yumakları birikmişse onların temizliği, yoğuşma tavasının temizliği gibi şeylerdir. Temel temizlik bunlardan oluşur.
Aynen ya tahmin ettiğim gibi ve sizin dediğiniz gibi oldu. İç ünite iyice temizlendi ve temizlik sonra cihazın güçü baya fark etti temizlik güzeldir. Yarım saatte bitti normalde 800 1000 tl ama bugün 500 tl ye yaptırdım fakat bence yine fazla ücret

Aynen ya tahmin ettiğim gibi ve sizin dediğiniz gibi oldu. İç ünite iyice temizlendi ve temizlik sonra cihazın güçü baya fark etti temizlik güzeldir. Yarım saatte bitti normalde 800 1000 tl ama bugün 500 tl ye yaptırdım fakat bence yine fazla ücret
Temizlik öncesi resmini hatırlıyorum sizin klimanın temizlik sonrası nasıl oldu acaba resim ekleme şansınız varsa merak ettim hocam 🙂

Biz fazla ücret gözüyle bakıyoruz fakat, şöyle ki servisin gelip gitmesi bile servis ücretine giriyor. Servis ücreti denen şeyde de X kişinin arabaya binip oraya gelmesiyle bir başlar uzar gider. Hemen her ürün için aynı. Dükkan kirası vergisi vs. derken hiçbir hizmet almadan sade servis ücreti maliyeti bile yüksek çıkar.

Bizim fiyat algımız biraz eskide kaldı bence, bunu ben dahil herkes yaşıyordur. 500 TL dediğiniz şey bir çırpıda gidiveriyor artık. Dün 2 saatlik bir yolculuk yaptım. Ulan 2 yıl önce 25 TL'ye gidiyordum şimdi 250 TL olmuş bilet dedim kendi kendime.

Abi klima temizliği sizlerin de bildiği üzere gelip filtreleri söküp evaparatöre bir tüp parfüm boşatmak olmamalı zira yıllarca insanlardan bu şekilde para sömürdüler. Cross fan pervanesi sökülmeli ve yıkanmalı kesinlikle. Evaparatör de yıkanmalı uygun şekilde. İşin ustası hiç zarar vermeden ve kısa sürede çözer işi zaten :)

Abi klima temizliği sizlerin de bildiği üzere gelip filtreleri söküp evaparatöre bir tüp parfüm boşatmak olmamalı zira yıllarca insanlardan bu şekilde para sömürdüler. Cross fan pervanesi sökülmeli ve yıkanmalı kesinlikle. Evaparatör de yıkanmalı uygun şekilde. İşin ustası hiç zarar vermeden ve kısa sürede çözer işi zaten :)
Cros fanı sökmediler ilaçlı su ile yıkandı Evaparatör yıkandı. Biriken tozlar felan temizlendi gittiler. Ama bidakine dikkate alacam yazdım kenara :))

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri