Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Böyle sıradışı davranışları severiz.Abi bir bakmışsınız sabahın kör saatinde ofisin kapısına kamp kurmuş bir ben! Hayaldi gerçek oldu diye çıkarım ansızın![]()
Adamlar çiçeğin yanında ağaç da sulamanı öngörmüşler işte.Abi başıma geleni sorma. Aliexpress'den mini pompa sipariş etmiştim, damacananın içine koyayım akıllı prize bağlayayım, saksıdaki çiçekleri otomatik sulasın diye. Bayağı normal boyutta dalgıç pompa geldi![]()
E çok mantıklı. Hiç böyle düşünmemiştim. @Rüstem sen kuyu kazıp içine atsana o pompayı. Bir de devamına arıtma bağla. Bak adamlar öngörülü yaaaAdamlar çiçeğin yanında ağaç da sulamanı öngörmüşler işte.![]()
Bahçede kuyu var zaten. Ağaçları onunla suluyoruzE çok mantıklı. Hiç böyle düşünmemiştim. @Rüstem sen kuyu kazıp içine atsana o pompayı. Bir de devamına arıtma bağla. Bak adamlar öngörülü yaaa
Bir kuyu daha aç, elindeki pompayı değerlendirmen lazımBahçede kuyu var zaten. Ağaçları onunla suluyoruz![]()
Sahibindene koyacağım. 1800 TL ama ben 1500 TL'den bırakırımBir kuyu daha aç, elindeki pompayı değerlendirmen lazım![]()
Aaaaa hatalı sevkiyat deseneAbi başıma geleni sorma. Aliexpress'den mini pompa sipariş etmiştim, damacananın içine koyayım akıllı prize bağlayayım, saksıdaki çiçekleri otomatik sulasın diye. Bayağı normal boyutta dalgıç pompa geldi![]()
Gecenin 12 sinde kapı çalıp ''Abi uyumadıysan gel sohbet edelim'' diyen @İlteriş Yılmaz gibi bir kardeşim varken şaşırmam ben böyle şeylere.Abi bir bakmışsınız sabahın kör saatinde ofisin kapısına kamp kurmuş bir ben! Hayaldi gerçek oldu diye çıkarım ansızın![]()
Kardeşim adamlar ne yapsa yaranamıyor beyaaaaAdamlar çiçeğin yanında ağaç da sulamanı öngörmüşler işte.![]()
İktisat maliyet esasları dersin kaçtı senin bacım?Bir kuyu daha aç, elindeki pompayı değerlendirmen lazım![]()
Kardeşim iade etsene adamlaraSahibindene koyacağım. 1800 TL ama ben 1500 TL'den bırakırım![]()
Yok, akvaryum pompası yazınca mini pompalardan zannedip aldım ben. Çinlilerin akvaryum anlayışı farklıymışAaaaa hatalı sevkiyat desene![]()
Heeeee anladım, o zaman yukarıdaki ''İade etsene'' kısmını yoksay mademYok, akvaryum pompası yazınca mini pompalardan zannedip aldım ben. Çinlilerin akvaryum anlayışı farklıymış![]()
$11.1 ödedim benKardeşim iade etsene adamlara![]()
Neyse ki bana kıyamazsın, süpürge değil de belki ufak gırgır ile kovalayabilirsinGecenin 12 sinde kapı çalıp ''Abi uyumadıysan gel sohbet edelim'' diyen @İlteriş Yılmaz gibi bir kardeşim varken şaşırmam ben böyle şeylere.
Tabi en son hatırladığım elimde süpürge ile ben İlterişi kovalıyordum![]()
Abi her şeyi değerlendirmek lazım devir ekonomi devri. Bak adama biraz daha ısrar etsek akvaryumu kurduruyoruz. Bir bakmışsın @Rüstem oraların alabalık tesisini kurmuşİktisat maliyet esasları dersin kaçtı senin bacım?![]()
Yeldoş bilir, benim kız çocuk ve kızkardeş anlamında çok ayrı bir sevgim vardır çünkü ikisine de sahip değilimNeyse ki bana kıyamazsın, süpürge değil de belki ufak gırgır ile kovalayabilirsin![]()
Akvaryum da kurulu bendeAbi her şeyi değerlendirmek lazım devir ekonomi devri. Bak adama biraz daha ısrar etsek akvaryumu kurduruyoruz. Bir bakmışsın @Rüstem oraların alabalık tesisini kurmuş![]()
Dur gız adamın aklına girme, zaten bizim buralar Alabalık tesisleri ile dolu. Bir de Rüstem ile uğraşmayalım şimdi.Abi her şeyi değerlendirmek lazım devir ekonomi devri. Bak adama biraz daha ısrar etsek akvaryumu kurduruyoruz. Bir bakmışsın @Rüstem oraların alabalık tesisini kurmuş![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.