Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Adı İnceleriz Olan Şiir ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bartu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yeldoş bilir, benim kız çocuk ve kızkardeş anlamında çok ayrı bir sevgim vardır çünkü ikisine de sahip değilim :D

O yüzden bak zayıf yönümden yakaladın beri :kiskis
Olleyyyy @İlteriş Yılmaz sen süpürgeyle kovalandın ama ben kendimi kurtardım bak :love:

Benim de abim yok, erkek kardeşim de yok. Bence bu işi çözdük gibi duruyor hı? :yeah

Kordonda fare ve kedilerden arta kalan balıkları tutmak daha kârlı olabilir :haha
Biz bir gün o Kordondaki Simit Sarayı denen yerde oturuyoruz Yeldoş ile. Bir ara Yeldoştan ''Aman o neee'' diye bir ses geldi, baktım koca fare :D
Hani o Simit sarayı denen yer ile yanındaki yer arasında kanal gibi bir şey var ya, o kuytuluk alanda Fare ava çıkmış garibim :kiskis

Nolcek yaaa oralar da onların Cumhuriyeti işte :D

Biz bir gün o Kordondaki Simit Sarayı denen yerde oturuyoruz Yeldoş ile. Bir ara Yeldoştan ''Aman o neee'' diye bir ses geldi, baktım koca fare :D
Hani o Simit sarayı denen yer ile yanındaki yer arasında kanal gibi bir şey var ya, o kuytuluk alanda Fare ava çıkmış garibim :kiskis

Nolcek yaaa oralar da onların Cumhuriyeti işte :D
Çok ilginç bir yer kordon. Fareler balık avlıyor, kedi kovalıyor. Ben ilk defa gördüm böyle bir yer :haha

Dur gız adamın aklına girme, zaten bizim buralar Alabalık tesisleri ile dolu. Bir de Rüstem ile uğraşmayalım şimdi.

Sonra bakmışsın Alabalıkların hepsi aynı ebatta, meğerse adam yazılım ile hepsini klonlamış, biz de balık niyetine saman yemeye devam :kiskis
Dalgıç pompa patladı elinde desene, neyse fıskiyeli havuz yapalım onunla tamam bu olur bak :haha

Abla aşkolsun.. Biz seninle sohbet edip geziyoruz o sırada. Pişirince tavukları çağırırlar geliriz :love:
Yalnız, @İlteriş Yılmaz ın bana gösterdiği yerler var mantar topluyor oralarda, Beril yani hakikaten öyle Cennetten köşeler ki bir daha istanbul'a dönmek istemezsin.

Gız belki de alabalıkçı sen olursun :D

Yalnız, @İlteriş Yılmaz ın bana gösterdiği yerler var mantar topluyor oralarda, Beril yani hakikaten öyle Cennetten köşeler ki bir daha istanbul'a dönmek istemezsin.

Gız belki de alabalıkçı sen olursun :D
Anneme kart atarım "Anneeaaa ben gelmiyom" diye

Abi alabalıkçı çok var dedin olmaz, başka şey bulalım :LOL:

Anneme kart atarım "Anneeaaa ben gelmiyom" diye

Abi alabalıkçı çok var dedin olmaz, başka şey bulalım :LOL:
Ya sen gelmeye niyetlen yeter ki, Biz alabalıkçı demeyiz. ''baretli Alabalıkçı'' deriz :D

Bu arada @İlteriş Yılmaz çok iyi bilirler bizim buralarda özellikle saklıkent yolu üzerinde hep gözlemeciler kahvaltı mekanları vs vardır.

Mekân isimleri

Öğretmenin yeri
Memeurun yeri
Öğrencinin yeri
Saliha ana
Vuslat baba
Dinle oğul dinlenme tesisleri vs vs şeklind eilerler

Yani şunların içinde bir tane de BARETLİNİN YERİ olmasın mı?

bütün möğendizler teknikerler senin mekanda işte daha ne olsun :D

Fethiye'de ne açarsan aç iş yapar. Sarıyer börekçisi var, Sarıyer böreği diye değişik bir börek satıyor, tıklım tıklım mesela. Pastane var, pastane pidesi yerine fırın pidesi satıyor o da tıklım tıklım. Köfteci var, köfte dışında her şeye benzeyen yemek satıyor tıklım tıklım. İstanbul'dan gelen biri olarak çok şaşırıyorum buraya. Her şeyin en kötüsü var ve millet çok iyi diye övüp duruyor :haha

Annem bir arkadaşıma Sarıyer böreği yaptı. Fethiyeli arkadaşım İstanbullu anneme diyor ki bu Sarıyer böreği değil :haha

Ya sen gelmeye niyetlen yeter ki, Biz alabalıkçı demeyiz. ''baretli Alabalıkçı'' deriz :D

Bu arada @Rüstem @İlteriş Yılmaz çok iyi bilirler bizim buralarda özellikle saklıkent yolu üzerinde hep gözlemeciler kahvaltı mekanları vs vardır.

Mekân isimleri

Öğretmenin yeri
Memeurun yeri
Öğrencinin yeri
Saliha ana
Vuslat baba
Dinle oğul dinlenme tesisleri vs vs şeklind eilerler

Yani şunların içinde bir tane de BARETLİNİN YERİ olmasın mı?

bütün möğendizler teknikerler senin mekanda işte daha ne olsun :D
Yalnız BARETLİNİN YERİ de tutar. Bilinmedik duyulmadık. Sadece ne yapacağımız önemli. @İlteriş Yılmaz artık yapar tavukları ben de masa kurarım en fazla :LOL:

Fethiye'de ne açarsan aç iş yapar. Sarıyer börekçisi var, Sarıyer böreği diye değişik bir börek satıyor, tıklım tıklım mesela. Pastane var, pastane pidesi yerine fırın pidesi satıyor o da tıklım tıklım. Köfteci var, köfte dışında her şeye benzeyen yemek satıyor tıklım tıklım. İstanbul'dan gelen biri olarak çok şaşırıyorum buraya. Her şeyin en kötüsü var ve millet çok iyi diye övüp duruyor :haha

Annem bir arkadaşıma Sarıyer böreği yaptı. Fethiyeli arkadaşım İstanbullu anneme diyor ki bu Sarıyer böreği değil :haha
Ooooo biz Sarıyer böreğini çok güzel test ederiz değil mi @İlteriş Yılmaz :D

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri