Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Olleyyyy @İlteriş Yılmaz sen süpürgeyle kovalandın ama ben kendimi kurtardım bakYeldoş bilir, benim kız çocuk ve kızkardeş anlamında çok ayrı bir sevgim vardır çünkü ikisine de sahip değilim
O yüzden bak zayıf yönümden yakaladın beri![]()
Biz bir gün o Kordondaki Simit Sarayı denen yerde oturuyoruz Yeldoş ile. Bir ara Yeldoştan ''Aman o neee'' diye bir ses geldi, baktım koca fareKordonda fare ve kedilerden arta kalan balıkları tutmak daha kârlı olabilir![]()
Çok ilginç bir yer kordon. Fareler balık avlıyor, kedi kovalıyor. Ben ilk defa gördüm böyle bir yerBiz bir gün o Kordondaki Simit Sarayı denen yerde oturuyoruz Yeldoş ile. Bir ara Yeldoştan ''Aman o neee'' diye bir ses geldi, baktım koca fare
Hani o Simit sarayı denen yer ile yanındaki yer arasında kanal gibi bir şey var ya, o kuytuluk alanda Fare ava çıkmış garibim
Nolcek yaaa oralar da onların Cumhuriyeti işte![]()
Dalgıç pompa patladı elinde desene, neyse fıskiyeli havuz yapalım onunla tamam bu olur bakDur gız adamın aklına girme, zaten bizim buralar Alabalık tesisleri ile dolu. Bir de Rüstem ile uğraşmayalım şimdi.
Sonra bakmışsın Alabalıkların hepsi aynı ebatta, meğerse adam yazılım ile hepsini klonlamış, biz de balık niyetine saman yemeye devam![]()
Listede ben nerdeyim
Abla aşkolsun.. Biz seninle sohbet edip geziyoruz o sırada. Pişirince tavukları çağırırlar gelirizListede ben nerdeyim
Gerçi ne hazırlamayı ,ne pişirmeyi severim.Sizler yapın ,ben yerim temiz havada![]()
Fıskiye dğeil o. fişkyeDalgıç pompa patladı elinde desene, neyse fıskiyeli havuz yapalım onunla tamam bu olur bak![]()
Fışkiyeyi kim kırdı???Fıskiye dğeil o. fişkye![]()
Ben seni kalbimde taşırken sen kendini listelerde niye arıyorsun ki?Listede ben nerdeyim
Gerçi ne hazırlamayı ,ne pişirmeyi severim.Sizler yapın ,ben yerim temiz havada![]()
Bak anlayan nasıl anlıyorFışkiyeyi kim kırdı???
Yalnız, @İlteriş Yılmaz ın bana gösterdiği yerler var mantar topluyor oralarda, Beril yani hakikaten öyle Cennetten köşeler ki bir daha istanbul'a dönmek istemezsin.Abla aşkolsun.. Biz seninle sohbet edip geziyoruz o sırada. Pişirince tavukları çağırırlar geliriz![]()
Anneme kart atarım "Anneeaaa ben gelmiyom" diyeYalnız, @İlteriş Yılmaz ın bana gösterdiği yerler var mantar topluyor oralarda, Beril yani hakikaten öyle Cennetten köşeler ki bir daha istanbul'a dönmek istemezsin.
Gız belki de alabalıkçı sen olursun![]()
Ya sen gelmeye niyetlen yeter ki, Biz alabalıkçı demeyiz. ''baretli Alabalıkçı'' derizAnneme kart atarım "Anneeaaa ben gelmiyom" diye
Abi alabalıkçı çok var dedin olmaz, başka şey bulalım![]()
Yalnız BARETLİNİN YERİ de tutar. Bilinmedik duyulmadık. Sadece ne yapacağımız önemli. @İlteriş Yılmaz artık yapar tavukları ben de masa kurarım en fazlaYa sen gelmeye niyetlen yeter ki, Biz alabalıkçı demeyiz. ''baretli Alabalıkçı'' deriz
Bu arada @Rüstem @İlteriş Yılmaz çok iyi bilirler bizim buralarda özellikle saklıkent yolu üzerinde hep gözlemeciler kahvaltı mekanları vs vardır.
Mekân isimleri
Öğretmenin yeri
Memeurun yeri
Öğrencinin yeri
Saliha ana
Vuslat baba
Dinle oğul dinlenme tesisleri vs vs şeklind eilerler
Yani şunların içinde bir tane de BARETLİNİN YERİ olmasın mı?
bütün möğendizler teknikerler senin mekanda işte daha ne olsun![]()
Zaten hep İlteriş ezilsin, hep İlteriş kovalansın. Ben oynamıyorum yeeaaa. ?Olleyyyy @İlteriş Yılmaz sen süpürgeyle kovalandın ama ben kendimi kurtardım bak
Benim de abim yok, erkek kardeşim de yok. Bence bu işi çözdük gibi duruyor hı?![]()
Ooooo biz Sarıyer böreğini çok güzel test ederiz değil mi @İlteriş YılmazFethiye'de ne açarsan aç iş yapar. Sarıyer börekçisi var, Sarıyer böreği diye değişik bir börek satıyor, tıklım tıklım mesela. Pastane var, pastane pidesi yerine fırın pidesi satıyor o da tıklım tıklım. Köfteci var, köfte dışında her şeye benzeyen yemek satıyor tıklım tıklım. İstanbul'dan gelen biri olarak çok şaşırıyorum buraya. Her şeyin en kötüsü var ve millet çok iyi diye övüp duruyor
Annem bir arkadaşıma Sarıyer böreği yaptı. Fethiyeli arkadaşım İstanbullu anneme diyor ki bu Sarıyer böreği değil![]()
@Yelda Helvacı siz ikiniz tehlikelisiniz.Abla aşkolsun.. Biz seninle sohbet edip geziyoruz o sırada. Pişirince tavukları çağırırlar geliriz![]()
Yaaaaa adam iki tavuk pişirdi isyan etti beee, bu iş daha başlamadan bitti.Zaten hep İlteriş ezilsin, hep İlteriş kovalansın. Ben oynamıyorum yeeaaa. ?
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.