Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Senin Annen ile Yeldoşun bir akrabalık bağı olabilir mi acaba?Ben de senin gibi çiftlik kuralım, ev yapalım diyorum. Annem dağ başı orası, insan yok bir şey yok, ölsek kimsenin haberi olmaz diye taşınmıyor. Boşa kira ödüyoruz Fethiye'de![]()
Vay arkadaş daha az evvel yazdım Hidroelektirik diyeArsa içinden akarsu da geçiyor, mis gibi elektrik üretilir![]()
Tabi benim için önemli ? hastane yakın olmalı, etrafında evler olmalı, çok tepelerde olmamalı.Senin Annen ile Yeldoşun bir akrabalık bağı olabilir mi acaba?
Neden yeldoşun repliklerini annenden duyuyoruz merak ettim![]()
Bize zamanında ''Allah'ın köyünde ne işiniz var?'' dedikleri köy yerinde kiralar 5-6 bin lira olunca bir çıkış yolu aramak şart oldu.Tabi benim için önemli ? hastane yakın olmalı, etrafında evler olmalı, çok tepelerde olmamalı.
Hayalimiz var ama henüz bizim gibi düşünen bir arsa sahibi bulamadık. ? Uyguna verecek olan birini bulursak satın alacağız? arsa diyorsun imarsız Zeytinlik diyorsun onlar dahi olmuş 300 bin.
Apartman dairesine vereceğim kira bedelini, krediye veririm arsa içine prefabrık ev kurarım daha iyi diyoruz. Nasip bu işler.
Abi tüm anneler aynı. Seneler önce babam demiş ki "Gidelim güneyde pansiyonumuz olsun. Çocuklar da mis gibi büyür." Annem demiş ki "Okulları var onların gidemeyiz."Senin Annen ile Yeldoşun bir akrabalık bağı olabilir mi acaba?
Neden yeldoşun repliklerini annenden duyuyoruz merak ettim![]()
Kendimiz için değil de, Bacanakla riçin ev bakarken fiyatları gördük.Bizim de bu sene 5nci yılımız dolacak ve bedel tespiti yapılacak. Bakalım kiramız 15 mi olacak, 20 mi olacak... Şimdiden ne yapacağız diye düşünüyoruz.
Ne demek okul yok.Abi tüm anneler aynı. Seneler önce babam demiş ki "Gidelim güneyde pansiyonumuz olsun. Çocuklar da mis gibi büyür." Annem demiş ki "Okulları var onların gidemeyiz."
Bilmiyorsam uyarın, güneyde okul yok zannımca![]()
Annem haklıymış ya. Kızının taş yontmasını istemediği için gitmemiş oralaraNe demek okul yok.
Okulun en gelişmişi buralarda bir kere. Bak mesela bizim meslek lisesinden bir foto paylaşayım gör.
Çocuklar derste şu an, taş yontmayı öğreniyorlar. Şu sırtı dönük ayakta olan Badi Ekrem
![]()
Beril ben gerçekten büyükşehirlerde olan arkadaşlarıma buraları özendirmek için çok gayret ettim halen de ediyorum.Annem haklıymış ya. Kızının taş yontmasını istemediği için gitmemiş oralara
Canım annem balımdır benimAma işte keşke zamanında gitselermiş buralardan
Biz sadece çalışıyoruz abi. Kalan vaktimize de duş alıp yemek yemeyi sıkıştırıyoruz. Film ne demek? Ona vakit ayırırsak uykumuzdan çalarız. Uykumuzdan çalarsak ertesi güne ya 5 dakika geç çıkarsak evden? Eyvah trafiğe girdik.Beril ben gerçekten büyükşehirlerde olan arkadaşlarıma buraları özendirmek için çok gayret ettim halen de ediyorum.
Ciddi söylüyorum ömür törpüsü oralar.
Mutlaka seven vardır lafım yok, bunun gençlik yaşlılık ile de ilgisi yok inanın, Ben ''bıktım nefret ettim'' dediğimde daha 30 yaşımda değildim.
E ben bunu İzmir için söyledim, ya İstanbulda yaşayanlar?
Delirmemek elde değil.
@İlteriş Yılmaz bana anlatıyor o çok sık gidip geliyor çünkü, Yahu orada sizin ulaşıma harcadığınız zaman diliminde biz günlük film ritüelimize iki yapıt sığdırıyoruz her gün.
Şu an bak canlı canlı şu an çıksam bir foto çeksem atsam sana, gün batımının bulutların havanın güzelliğine bak yaaaa
Ekli dosyayı görüntüle 1970
bizdeki üyelik gönüldenAbi hiç o gözle bakmadım inan, kim olursa olsun gelirse de gelmezse de hepsi dostumuz, isteyen buyurur gelir fakat yazdığın isimlerde Sota zaten diğer forumun sahibi biliyorsun, gelmez o buraya. (Gelirse bizim açımızdan sorun yok o ayrı konu da o gelmez yani o bakımdan yazdım) @By_Trol dostumuz burada üye ancak aslen Tavsiyeforumunda yazar kendisi, kaldı ki zaten ben bu forum kurulduğundan beri tüm dostların iki mecrada da muhabbete devam etmesini istemiş ve söylemişimdir.
Diğer yandan @Tarık @Puzik @sanko86 @Pitbull ve daha birçok dostumuz ile Tavsiyeforumundan, hatta birçoğu ile çok daha öncesinden, Donanımhaberden tanışıyoruz biz
Mesela @Tarık kardeşimiz, Donanımhaberde Hicran kardeşimiz vesilesi ile tanıştığımız gocca betkozludur![]()
Aragorn var yine DH den tanışıırz, daha birçok isim var DH den tanıştığımız, TF ve burada devam ettiğimiz
Ya da şöyle ipucu vereyim daha anlaşılır olur. Önceden tanıdığımız dostları genelde Kadim üye grubuna ekliyoruz. Yani zaten tanıdığımız bildiğimiz dostlarımızda Yeni Üye yzması hoş olmazdı diye düşünmüştük.
Sonra geçen gün bir baktım bizim @aeronics dostumuzda Yeni Üye yazıyor.
Yahu bırak önceden biliyor olmayı, biz sevgili @aeronics Okan kardeşimiz ile oturup birlike yemek yedik, dağlara çıktık
Dikkatimizden kaçan dostlarımız bizi mazur görsün görünce hemen değiştiriyoruz zaten
Ben genelde her mecrada kendi adımla bulunurum, istisnalar hariç hemen her dostumuz da zatn aynı kullanıcı adları ile üye oldukları için az çok kimin kim olduğu da biliniyor![]()
usta sen kahve içmiyin kiKahveyi biz siz içecen yok ben tambur vermiyim![]()
Dönüp okuyunca çok keyifli değil mi ?Vay beeeee, ne sohbetler dönmüş![]()
Sen düşünsene CAFE de dönen muhabbetleri bundan 3-5 sene sonra dönüp okuduğunuDönüp okuyunca çok keyifli değil mi ?
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.