- Marka Model Bilgisi
- Airfel LTXM35N
Herkese merhaba bu model klima kullanan var mı varsa AP moduna nasıl alabiliriz? Wi-fi modülü aldım AP moduna almam gerekiyor wifi ile eşleme için alamadım bir türlü bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim 

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Adem bey tekrar merhaba. İlteriş beyden dungle'ı aldım ve sorunu çözdüm. Hepinize çok teşekkür ederimNasıl yani? Sizin olması değil önemli olan o ürüne uyumlu dungle olması, dediğim gibi klima dungle görmezse AP moduna geçmez.
Kumanda görseli yükler misinizHerkese merhaba bu model klima kullanan var mı varsa AP moduna nasıl alabiliriz? Wi-fi modülü aldım AP moduna almam gerekiyor wifi ile eşleme için alamadım bir türlü bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim![]()
Kumanda görseli yükler misiniz![]()
Çok fazla bastım fakat ekranda AP yazısı hiç gelmedi basılı tuttum aynı şeyleri sleep tuşunda da denedim AP gelmedi Adem hocam. Valla sizin videonuz üzerine girdim bu işeEn sağ altta LED yazan tuşa 7 kere bastığınızda (8-9 kere de bassanız sorun değil) ekranda AP modu aktif olur.
Sıkıntı yok çözülür bir şekilde. Aynı klimadan benim Kayınvalidenin evde var biliyorsun, en kötü zaten 1-2 gün içerisinde onlara gideceğiz, orada bir tane takar gösterirrim video çekerekÇok fazla bastım fakat ekranda AP yazısı hiç gelmedi basılı tuttum aynı şeyleri sleep tuşunda da denedim AP gelmedi Adem hocam. Valla sizin videonuz üzerine girdim bu işe![]()
Valla Adem hocam her yerde seni görüyorum. Bu söylediklerinin hepsini yaptım hatta sigortadan kestim elektriği ama sizden gelecek video ile yapacağıma daha fazla inancım varSıkıntı yok çözülür bir şekilde. Aynı klimadan benim Kayınvalidenin evde var biliyorsun, en kötü zaten 1-2 gün içerisinde onlara gideceğiz, orada bir tane takar gösterirrim video çekerek
Sen dilersen bu esnada şunu da deneyebilirsin. Klimanın enerjisini kesip 5 dakika bekle. Daha sonra enerjiyi verip 10 saniye bekleyip LED tuşuna 7 kere basabilirsin.
Ben klima kapalıyken de bunu uyguladım normal şekilde çalışıyor yani açmadan da AP modunu aktif hale getirebilrisin.
LED tuşuna arka arkaya basıyorum 3. Dit sesinden sonra donuyor ve yaklaşık 30 saniye civarı hiç bir işlem yapmıyor kumandaLED tuşuna art arda basınca olması lazım. Kaira ile aynı
Merakımdan soruyorum, tüm bunlar wifi dungle TAKILI şekildeyken oluyor değil mi?LED tuşuna arka arkaya basıyorum 3. Dit sesinden sonra donuyor ve yaklaşık 30 saniye civarı hiç bir işlem yapmıyor kumanda
Dungle takılı da denedim takmadan da denedim fakat dungle kendi dungle'mBakın sizin klimanın aynısı ve aynı üründen alan diğer dostlardan gelen mesajlar.
Sizin konuda atlanan bir kısım var da nedir acaba?
Ekli dosyayı görüntüle 24077
Nasıl yani? Sizin olması değil önemli olan o ürüne uyumlu dungle olması, dediğim gibi klima dungle görmezse AP moduna geçmez.Dungle takılı da denedim takmadan da denedim fakat dungle kendi dungle'm![]()
Nasıl bir dungle kullandınızDungle takılı da denedim takmadan da denedim fakat dungle kendi dungle'm![]()
Zyxel dungle'ı vardı elimde onu taktımNasıl bir dungle kullandınız![]()
Kullanılan dungle uyumsuz klima ile uyumlu olan dungle almanız gerekiyor.Zyxel dungle'ı vardı elimde onu taktım
Tamamdır teşekkür ederim alınca tekrar bilgilendiririmKullanılan dungle uyumsuz klima ile uyumlu olan dungle almanız gerekiyor.
Adem bey tekrar merhaba. İlteriş beyden dungle'ı aldım ve sorunu çözdüm. Hepinize çok teşekkür ederimNasıl yani? Sizin olması değil önemli olan o ürüne uyumlu dungle olması, dediğim gibi klima dungle görmezse AP moduna geçmez.
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanınAdem bey tekrar merhaba. İlteriş beyden dungle'ı aldım ve sorunu çözdüm. Hepinize çok teşekkür ederim![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.