Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi akıllı priz-korumalı priz satın alma

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Arveleus

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
5000
Marka Model Bilgisi
TPlink, Şımart, Philips
merhabalar, yeni evime beyaz eşya aldım. Tv ve çeşitli elektronikleri de kuracağım. Bunlar için priz arıyorum herhangi bir dalgalanma, kesinti nedeniyle cihazlara zarar gelmesin diye. Tplink tapo akıllı priz olarak hoşuma gitti ama koruma sağlamıyor sanırım. Bu forumda gördüğüm Şımart Priz bu işlevi görüyor mu? tavsiye eder misiniz?
mesela

PHILIPS SPN7040WA cihazı 50bin Euro'ya kadar cihaz garantisi verdiği yazılmış. Bunları tavsiye eder misiniz​

Şımart priz ile takip yapabilirsiniz ancak koruma kısmında beklentinizi yüksek tutmamanız gerekir.
Ayrıca her ürüne tek tek koruma sağlamaya kalkmanız maliyeti ve kontrolü de güçleştirir.
Panonun monofaz da olsa trefaz da olsa bana göre bu işi panodan direkt çözmek en mantıklısı olur.
Şu an testlerini yaptığımız ve forum üyelerine de kendi sitelerinde özel indirim tanımlayan Tomzn ürünleri ile gerilim akım kontrolü sağlayabilir ve hatta kaçak akım kontolünü de kendiniz değer belirleyerek sağlayabilirsiniz.

Sigorta panonuzun bir fotosunu paylaşırsanız seve seve daha detaylı bilgi paylaşabiliriz.

@İlteriş Yılmaz da bu esnada indirim kodlarını ekler sanırım :ok

Şımart priz ile takip yapabilirsiniz ancak koruma kısmında beklentinizi yüksek tutmamanız gerekir.
Ayrıca her ürüne tek tek koruma sağlamaya kalkmanız maliyeti ve kontrolü de güçleştirir.
Panınun monotfaz da olsa trefaz da olsa bana göre bu işi panodan direkt çözmek en mantıklısı olur.
Şu an testlerini yaptığımız ve forum üyelerine de kendi sitelerinde özel indirim tanımlayan Tomzn ürünleri ile gerilim akım kontrolü sağlayabilir ve hatta kaçak akım kontorlünü de kendiniz değer belirleyerek sağlayabilirisniz.

Sigorta panonuzun bir fotosunu paylaşırsanız seve seve daha detaylı bilgi paylaşabiliriz.

Selam Adem abi, cevabın için çok teşekkür ederim. Böyle bir şey olduğunu bilmiyordum. Yeni eve uğradığımda fotoğrafı paylaşacağım. Çok teşekkür ederim abi iyi günler

Selam Adem abi, cevabın için çok teşekkür ederim. Böyle bir şey olduğunu bilmiyordum. Yeni eve uğradığımda fotoğrafı paylaşacağım. Çok teşekkür ederim abi iyi günler
Tamamdır kardeşim, bütün evi 3 ayrı fazdan koruma altına alabilirsin, yukarıda yazdığımdan çok daha fazla özelliği olan ürünlerdir. Sadece ürünlerini korumakla kalmaz, seni çakal yetkili servis hilelerinden de korur.

''Aaaabicim bu buzdolabı elektrikten patlamış'' diyerek seni (afedersin) tokatlamaya kalkan düzenbaz bir servise denk gelecek olursan ''Hadi birader bak işine, bu evde hem akım hem de gerilim direkt paodan kontrol altında'' diyebilir, olay Tüketici Hakem Heyetine gittiğinde bunu delil olarak sunabilirsin.

Panonun monofaz da olsa trefaz da olsa bana göre bu işi panodan direkt çözmek en mantıklısı olur.
Şu an testlerini yaptığımız ve forum üyelerine de kendi sitelerinde özel indirim tanımlayan Tomzn ürünleri ile gerilim akım kontrolü sağlayabilir ve hatta kaçak akım kontolünü de kendiniz değer belirleyerek sağlayabilirsiniz.

Kupon kodları ve indirim oranları şu şekildedir:

Ürün 500 TL üzerinde ise INCELERIZ75 kupon kodu ile 75 TL,
Ürün 1000 TL üzerinde ise INCELERIZ125 kupon kodu ile 125 TL,
ve ürün 2000 TL üzerinde ise INCELERIZ200 kupon kodu ile 200 TL indirim elde edebilirsiniz.

Kodlar tomzn.com.tr'de de hepsiburada'da da geçerli. Ama kendi sitesinde daha uygun. Bence kendi sitesinden alın. :) @Arveleus

Selamlar abilerim. Eve eşya geldikçe geçtiğim için ancak geçebildim. Apartmandaki pano ve ev içindeki panoyu ekledim abi @Adem Helvacı i. Önerine açığım. Bunu büyük ihtimal bir elektrikçiye taktıracağım. Eğer komplike bir şey değilse kendim de takabilirim

apartman.webp

Ekli dosyalar

• daire.webp
    daire.webp
    164.7 KB · Görüntüleme: 89
Selamlar abilerim. Eve eşya geldikçe geçtiğim için ancak geçebildim. Apartmandaki pano ve ev içindeki panoyu ekledim abi @Adem Helvacı i. Önerine açığım. Bunu büyük ihtimal bir elektrikçiye taktıracağım. Eğer komplike bir şey değilse kendim de takabilirim

Ekli dosyayı görüntüle 23834
Çok değişik bir iç pano. Kaç oda var kaç sigorta koymuşlar. Normalde her odanın priz ve aydınlatmasına ayrı sigorta konur. Mutfaktaki prizlere ayrı sigorta varsa şohben e ayrı sigorta konur. 3 faz var her faza 2 sigorta ile yetinmişler.

Çok değişik bir iç pano. Kaç oda var kaç sigorta koymuşlar. Normalde her odanın priz ve aydınlatmasına ayrı sigorta konur. Mutfaktaki prizlere ayrı sigorta varsa şohben e ayrı sigorta konur. 3 faz var her faza 2 sigorta ile yetinmişler.
valla herkes müteahhite sövüyor. 2+1 ev :D

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri