Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Amazon adrese teslim edilemez

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan taz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

taz

Meraklı
Yeni Üye
Arkadaşlar amazon dan prime ile c845 sipariş edicektim izmirde oturuyorum belirlenen adrese teslim edilemez diyor. Çözümü var mıdır bunun

Arkadaşlar güncelleme yapayım kampanya bitti satıcı yine aynı amazon şimdi siparişe izin veriyor adrese problem çıkarmıyor demekki kampanyalı fiyat olduğu için yapmış hiç hoş bir tutum değil amazon ayıp etti

Arkadaşlar güncelleme yapayım kampanya bitti satıcı yine aynı amazon şimdi siparişe izin veriyor adrese problem çıkarmıyor demekki kampanyalı fiyat olduğu için yapmış hiç hoş bir tutum değil amazon ayıp etti
Herşey gibi amazonuda bozduk diyeceğim amazon fanları doluşacak diye korkuyorum:)

Herşey gibi amazonuda bozduk diyeceğim amazon fanları doluşacak diye korkuyorum:)
Yaklaşık bir ay önce flash disk almıştım 10 gün kadar önce bir mail geldi amazondan. Şu tarihte bizden flash disk almıştınız şuan bu ürün daha uygun fiyata satışta o yüzden aradaki 40 liralık farkı hesabınıza tanımladık diye. Şimdi amazon fanı olmayayım da be olayım. Gerçi henüz ağzım yanmadı onun için bol keseden atıyorum :haha

? Amazon dan anneler gününde Hollanda merkezli bir firmadan eşime hediye aldım kapıma kadar geldi ilginç

? Amazon dan anneler gününde Hollanda merkezli bir firmadan eşime hediye aldım kapıma kadar geldi ilginç
Abi her bölgeye her firma ile sevkiyat yapmıyor Amazon. Ayrıca her zaman diliminde de aynı firmayla yapmıyor. Bugün bana AGT gelmişken iki gün önce Kolay Gelsin geldi. Aynı zamanda farklı depolardan çıkış yapıyorsa ürünler yine farklı kargolarla gelebiliyor. Kampanyalı ürün o bölgeye gelmeyen A kargosu ile teslimat yapacaksa eğer o an sipariş oluşturulamaz. Kampanya bitince B kargosuna geçtiği için sipariş verilebilir.

Fazlaca online alışveriş kullanıyorum :haha

@Beril kargo takipinden gördüğüm kargo Almanya ya Almanya dan lojistik firması ile Tr ye. Tr de mng ile geldi 5 günde geldi bende şaşırdım

Yaklaşık bir ay önce flash disk almıştım 10 gün kadar önce bir mail geldi amazondan. Şu tarihte bizden flash disk almıştınız şuan bu ürün daha uygun fiyata satışta o yüzden aradaki 40 liralık farkı hesabınıza tanımladık diye. Şimdi amazon fanı olmayayım da be olayım. Gerçi henüz ağzım yanmadı onun için bol keseden atıyorum :haha
Hocam umarım yanmaz ama görüyor duyuyoruz bozuluyor . Bunda en büyük suç yine kendini uyanık sanan insanımız.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri