İşte sorun, Amazonda Türk güveni kalmadıŞuan insanlar da ''Amazon Güveni'' diye bir şey oluştu alacağım ürün Amazon da olsun istiyorum sırf bu yüzden ama bizim insanımız iyi niyeti suistimal etmeyi sever umarım bu politikalarını değiştirmezler.

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
İşte sorun, Amazonda Türk güveni kalmadıŞuan insanlar da ''Amazon Güveni'' diye bir şey oluştu alacağım ürün Amazon da olsun istiyorum sırf bu yüzden ama bizim insanımız iyi niyeti suistimal etmeyi sever umarım bu politikalarını değiştirmezler.
Askeriye mantığı 1 kişinin yaptığını herkes ödüyor.İşte sorun, Amazonda Türk güveni kalmadı![]()
Var olsunlarDün mail geldi Amazondan. Ne zaman aldığımı unuttuğum bir siparişim için piyasada daha uyguna satılıyor diye 45 TL ücret iadesi yapmışlar.
AGT için aynısını söyleyemeyeceğim ben, ulaşmak müşteri hizmetleriyle konuşmak bu kadar zor olmamalı. Şubede yok gidip konuşalım.Bazı yerlere Amazon'un kendi lojistik firmaları teslimat yaparken, bazı yerlere MNG veya Kolay Gelsin teslimat yapıyor. Ancak aralarında neredeyse hiç kalite farkı yok. MNG ve Kolay Gelsin firmaları Amazon siparişlerini taşırken bence daha titiz hatta ellerinden gelebilecek en titiz şekilde davranıyor.
AGT de GPS ile harita üzerinde kuryeyi izleme özelliğini Türkiye'de ilk yapan yer. Ayrıca whatsapp destek hattı da varAGT için aynısını söyleyemeyeceğim ben, ulaşmak müşteri hizmetleriyle konuşmak bu kadar zor olmamalı. Şubede yok gidip konuşalım.
Whatsapp destek hattı cevap verince karşılık yazdırmıyor. Mesajlaşmayı sonlandırıyorlar derdimi anlatmam imkansız. Her seferinde teslimat adresi, isim soy isim kargo takip kodu yazıyorum. 24 saatte 3 kere yazdım otomatik cevap yazıp kapatıyorlar.AGT de GPS ile harita üzerinde kuryeyi izleme özelliğini Türkiye'de ilk yapan yer. Ayrıca whatsapp destek hattı da var![]()
İstanbul'da otururken 2-3 kere AGT getirmişti ama Fethiye'deki adresime AGT getirmiyor. İyi ki de getirmiyor o zamanWhatsapp destek hattı cevap verince karşılık yazdırmıyor. Mesajlaşmayı sonlandırıyorlar derdimi anlatmam imkansız. Her seferinde teslimat adresi, isim soy isim kargo takip kodu yazıyorum. 24 saatte 3 kere yazdım otomatik cevap yazıp kapatıyorlar.
Ulaşamadım ama hemen getirdiler ben şimdi bunlara nasıl kızayım ?İstanbul'da otururken 2-3 kere AGT getirmişti ama Fethiye'deki adresime AGT getirmiyor. İyiki de getirmiyor o zaman![]()
Benim de Almanya’dan dün yola çıktı bekliyorum kaç gün sürecek bakalım
5 - 8 gün arasında gelir ürünü aldığım ilk günü kargoya vermişlerdiBenim de Almanya’dan dün yola çıktı bekliyorum kaç gün sürecek bakalım
Aman hocam MNG düşman başına bizim buradaAmazon son siparişlerimi hep AGT ile gönderdi bakalım sorun yaşayacak mıyım? Daha önce mng ile gönderiyordu.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.