Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Amozon'dan TV Siparişi Verilir mi *Ürün Alındı*

Hayırlı olsun, amazondan aldıgınız TV yi hangi kargo taşayacak, belirtiyor muydu acaba?

Aras kargo Gölcük şubesinin ayıplı hizmetini şikayet etmek için Amazon'u aradım bugün pat bağlandım(detaylara gerek yok kargonun suçu). Dedim ki eğer Amazon bu şube ile çalışmaya devam ederse bilsin ki bizi mağdur etmeye devam edecek. Müşteri hizmetleri sanki kendi hatasıymış gibi özür diledi ve 200 TL'lik hediye kuponu gönderdi hesabıma. Buna hiç gerek yoktu Amazon'un hatası olmadığını, fikrimi belirtmek için aradığımı söylememe rağmen çok ilgilendiler, kargoyu aradılar vs. Demem o ki bundan sonra diğer alışveriş siteleri uygulamaları benim için bitmiştir :) Umarım suistimal edilmez ve Amazon bu kalitede devam eder ki müşteri olarak insan kıymeti görmeye devam edelim.
Amazon'a nasıl bir duygu sömürüsü yapmışsam bana 2 tane TV gönderdiler o_O Her şey doğru sadece TV 2 tane. Arkadaşım bilmediği için almış ikisini de. Sonradan kargocular birisini aldıracaklarını söylemişler ama onlarla alakalı bir durum yok ortada. Öğrendiğimde benim midemi bulandırdı bu davranışları. Neyse aradım Amazon'u dedim ikincisi hediye mi 2 tane geldi.. Zor ikna ettim, bilmedikleri için ne yapacaklarını onlar da çözemedi bana dönüş yapacaklarmış iade edebilmem için :) sesimi çıkarmasam 2 TV olmuştu elimde tabii bir de kargocu faktörü var :) Demem o ki Amazon'dan şaşmayın. Şaka gibi üstteki mesajdan sonraki gün bunlar oldu

Moderatör tarafında düzenlendi:
Amazon’da alacağım tv indirimde sorun olur mu
Hocam teşbihte hata olmaz. Afedersin donumu bile Amazondan alırım. Satıcısı Amazon olduğuna dikkat edin. Sürekli bu siteyi kullanın alışveriş olarak, göreceksiniz her problemi nasılda çözme gayretindeler. Amazon dışındakiler hepsi soru işareti ama Amazon kraldır.

Hocam teşbihte hata olmaz. Afedersin donumu bile Amazondan alırım. Satıcısı Amazon olduğuna dikkat edin. Sürekli bu siteyi kullanın alışveriş olarak, göreceksiniz her problemi nasılda çözme gayretindeler. Amazon dışındakiler hepsi soru işareti ama Amazon kraldır.
Her kelimesine katılıyorum.

Nelere dikkat etmeliyim kargoyu alırken yazarsanız sevinirim
Kargodan teslim alırken kutuda fiziksel olarak kargo taşıması sırasında oluşmuş olabilecek bir hasar var mı bakabilirsiniz, bariz bir sorun varsa kargo elemanı ile rapor tutmak gerekebilir. Eğer yoksa zaten, ürün kapalı kutuda bekleyecek ve montaj için çağıracağınız teknik servis tarafından açılınca sorun olursa zaten onlar rapor tutup aksiyon alacaklardır diye biliyorum.

Kargodan teslim alırken kutuda fiziksel olarak kargo taşıması sırasında oluşmuş olabilecek bir hasar var mı bakabilirsiniz, bariz bir sorun varsa kargo elemanı ile rapor tutmak gerekebilir. Eğer yoksa zaten, ürün kapalı kutuda bekleyecek ve montaj için çağıracağınız teknik servis tarafından açılınca sorun olursa zaten onlar rapor tutup aksiyon alacaklardır diye biliyorum.
Teşekkürler

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri