Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Android 11 NTFS desteği geldi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın
Tüm akşam TV güncelleme uyarısında bulundu. Yapmasına izin verdim. Beni en çok sinir eden şey her güncellemeden sonra görüntü ayarlarının fabrika ayarlarına dönmesi oluyor. Allah'tan şifreleri filan sıfırlamıyor ama görüntü ayarlarını sıfırlıyor. Hop her şey en baştan tekrar ayarlanıyor. Önceki güncellemede NTFS desteği özelliği geldi. Dünkü güncellemeden sonra kontrol etmedim. İnşallah iptal olmamıştır.

Ben online olarak talep ettim sonrasında yazılım güncellemesi geldi. Bir kaç kez yok vs dediler ama ısrar edince gönderdiler. Şimdi NTFS desteği geldi.

Yazılım güncellemesi için televizyonu mu götürdüler? Allah akıl fikir versin. @Fikoloji
Maalesef götürdüler. Genel merkezden uyarı gidecek servise sanırım bu konu hakkında. Yani vestel mağdur ediyorlar o ayrı serviste mağdur ediyor. Servisin elinde güncel yazılım yokmuş Manisa'dan temin edeceklermiş yarın içinde büyük ihtimal olur dediler televizyonum serviste kaldı böylelikle.

Maalesef götürdüler. Genel merkezden uyarı gidecek servise sanırım bu konu hakkında. Yani vestel mağdur ediyorlar o ayrı serviste mağdur ediyor. Servisin elinde güncel yazılım yokmuş Manisa'dan temin edeceklermiş yarın içinde büyük ihtimal olur dediler televizyonum serviste kaldı böylelikle.
İşin açıkçası servis git gel git gel yapacağına git gel ile işi çözmüş olmak istiyorlar

Merhabalar 50Q9700TT televizyonum konuda belirtilen sürümde olmasına rağmen HDD'yi görmüyor. Güncelleştirmeleri denetle yapınca güncel olduğunu söylüyor. Yapabileceğim bir şey var mı?

1718558883392.jpeg
1718558891930.jpeg
1718558922742.png

65QA9700 modelinde bir güncelleme alamadım servise de sorduğumda güncelleme yok dediler. Güncellemeyi nasıl yapabiliriz?(Ürün garanti kapsamında)
merhabalar, bende de 65QA9700 var. bu başlıkta yazılanları okuduktan sonra vestele online olarak talepte bulundum. güncelleme yapılmasına rağmen OTA üzerinden dağıtılmadığı için kullanamadığımı ve güncellemenin yapılmasını talep ettiğimi bildirdim. 3 4 gün sonra yerel teknik servis aradı ve ertesi gün de gelip güncellemeyi yaptı. Şu an tüm harici bellekleri sorunsuz kullanabiliyorum.

merhabalar, bende de 65QA9700 var. bu başlıkta yazılanları okuduktan sonra vestele online olarak talepte bulundum. güncelleme yapılmasına rağmen OTA üzerinden dağıtılmadığı için kullanamadığımı ve güncellemenin yapılmasını talep ettiğimi bildirdim. 3 4 gün sonra yerel teknik servis aradı ve ertesi gün de gelip güncellemeyi yaptı. Şu an tüm harici bellekleri sorunsuz kullanabiliyorum.
Güzel günlerde kullanınız :ok

• Beğen
Tepkiler: MAS
25.22 olarak güncelleme bugün geldi, 50QA9700 kullanıyorum. NTFS desteği haricinde başka düzeltmeler de var, örneğin HDR içerikte takılmalar, kumanda komutlarını çift algılama vardı şu an yok. sadece güncellemeye çalışırken depolama alanı yok diye sürekli uyarı veriyordu ve sistemde yavaşlama vardı zar zor önbellek ve 1-2 uygulama silince güncellemeyi yaptı. o hafıza nasıl doldu onu çözemedim sürekli aynı dosyayı indirmeye çalıştı gibi geldi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri