Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Teknik Soru Android tv beinconnect sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan veli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

veli

Araştırmacı
Araştırmacı
Marka Model Bilgisi
Arcelik vestel
Merhaba vestel 55ua9090 tvde beinconnect uygulamasında mac yayinlarinda görüntü sanki kare kare gidiyor takilarak gidiyor. Ama arcelik smart tvde beinconnect uygulamasinda akıcı bir şekilde izleniyor. Bunun sebebi nedir sizce bir ayari var midir? Tv ile mi alakalidir ya da android uygulama da mi sıkıntı var? Kullanan varsa sizde durumlar nasil? @Adem Helvacı @Fikoloji @İlteriş Yılmaz @Murat ALA

Merhaba

Kardeşimde bu TV'nin 65 inc olanı var. 65UA9090. Beinconnect'ten sürekli maç izler. Futbol, basketbol, vs. Ne bir takılma, ne bir atlama. Hiç bir şey olmuyor. Hareketler gayet doğal. Fakat o Digiturk'un cihazını kullanıyor. Sizin kasdettiğiniz bu değil sanırım.

todd yok mu artık ?
kusura bakmayın maçla aram olmayınca böyle şeylerle hiç işim olmadı
Kutusuz abonelik açanlar TOD TV kullanıyor misal ben. Ama TOD TV'nin uygulaması rezil olduğu için sadece televizyon kullanımlarına has olacak şekilde TOD TV üyeleri Bein Connect uygulamalarını kullanabiliyor.

Benim Arçelik Smart TV'de de başka problemler var maalesef. Youtube, Bein Connect, TOD TV gibi uygulamaları açarken televizyon kilitleniyor sonra kendiliğinden kapanıp açılıyor. Sitesinden en son yazılımı çekip yükledim, fabrika ayarlarına sıfırladım ama nafile. Arçelik efendi erken kesti desteğini televizyona. Ayrıca Bein Connect ve Tod'da MEDIA_ERR_DECODER hatası alıyorum pat diye yayını kesiyor televizyonun fişini çekip takmadan gitmiyor sorun bunu da çözemedim ya televizyonu kıracağım ya da Android Box/Stick alacağım. Gelelim sizin sorununuza sadece Vestel'de oluyorsa televizyonu fabrika ayarlarına sıfırlayın yine olmazsa TOD TV uygulamasını Google Store'dan yükleyin o uygulamayı deneyin yine olmazsa @Tesla @Fikoloji ustaların fikirlerine bakarız.

Merhaba

Kardeşimde bu TV'nin 65 inc olanı var. 65UA9090. Beinconnect'ten sürekli maç izler. Futbol, basketbol, vs. Ne bir takılma, ne bir atlama. Hiç bir şey olmuyor. Hareketler gayet doğal. Fakat o Digiturk'un cihazını kullanıyor. Sizin kasdettiğiniz bu değil sanırım.
Google play üzerinden indirdigim beinconnect uygulamasi üzerinden izliyorum ben. Uydu üzerinden değil dediğim takılmalar oluyor.

Benim Arçelik Smart TV'de de başka problemler var maalesef. Youtube, Bein Connect, TOD TV gibi uygulamaları açarken televizyon kilitleniyor sonra kendiliğinden kapanıp açılıyor. Sitesinden en son yazılımı çekip yükledim, fabrika ayarlarına sıfırladım ama nafile. Arçelik efendi erken kesti desteğini televizyona. Ayrıca Bein Connect ve Tod'da MEDIA_ERR_DECODER hatası alıyorum pat diye yayını kesiyor televizyonun fişini çekip takmadan gitmiyor sorun bunu da çözemedim ya televizyonu kıracağım ya da Android Box/Stick alacağım. Gelelim sizin sorununuza sadece Vestel'de oluyorsa televizyonu fabrika ayarlarına sıfırlayın yine olmazsa TOD TV uygulamasını Google Store'dan yükleyin o uygulamayı deneyin yine olmazsa @Tesla @Fikoloji ustaların fikirlerine bakarız.
Benim arcelik de oncesi kilitlenip kapanip acilma sorunu oluyordu ama su an o sorunu yasamadim. Ilginctir akici bir sekilde izleniyor mac ama vestel androidde resmen takila takila gidiyor. Sıfırlama ise yarar mi ki acikcasi tekrar uygulamalari kurmaya ugrasasim da gelmedi tek tek

Beinconnectte trt sporda mac özeti actim gayet akıcı ama beinsporttaki maci acinca takila takila gidiyor gibi cok ilginç. Çözüm var mıdır bildiğiniz @Fikoloji

Mb170 android anakart lı Vestel tv kullanıyorum bende android box kullanıyorum smart yada android TV almak iş değil benim düşüncem
Mi stick 4k cihazım da var ama denemedim henüz. Söyle ki vestel 55ua9090 tv duvara monte girişlere ulaşmak imkansiz. Arçelik tvye de denemedim ama önce baska platformlardan mac actigimda vestelde takilmayan bunda takiliyordu stick ile.
Vestel diğer uygulamalar da güzel çalışıyor sorunsuz bu uygulamada sorun yaşadım. Sorun mu var herkeste mi böyle anlayamadim. Ya da kimisi hic dikkat bile etmiyor benim akıcı degil dedigime cok güzel diyebiliyor.

Dişi erkek hdmı uzatma kablosu kullanabilirsiniz sabit takılı kalsın tv de başka cihaz bağlamak istediğinizde rahatlık olur

Dişi erkek hdmı uzatma kablosu kullanabilirsiniz sabit takılı kalsın tv de başka cihaz bağlamak istediğinizde rahatlık olur
En iyisi öyle yapmak. Daha ne hdmi ile ne de usb ile tvye birşey baglamadım. Beinconnectteki sorun tv ile mi alakalidir sizce bir cozumu olabilir mi

Bugünkü fb-gs maçında akicilik Görüntü kalitesi gayet iyiydi önceki dedigim takila takila gitme problemi hic yoktu.

Bein Connect ile alakalı bir problem olabilir. Maç boyunca 3-4 kere kilitlendi bizim televizyon.
Ben vestel androidden izledim 1 kere bile takilmadi. Canli yayin sekmesinden degil ana sayfadaki karsilasmaya tıklayıp girdim bu sekilde bir sorun yasamadim. Belki alakasi olmayabilir ama önce canli yayin sekmesinden aciyordum ve kanalda maclarin tekrarlarindayken sorun vardi.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri