Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Android TV Box'lar Üzerine Genel Sohbet Konusu

Merhaba Toshiba tv im var netflix izlerken donuyor?‍♂️?‍♂️ Tarayıcısı çok kötü mouse da kullanamıyorum sanırım yazı yazmak çok sıkıntısırf bu sorunlar yüzünden yeni tv alacaktım ki tv box olayınj öğrendim iyi bir tv box ike sorunlarımı çözer miyim? Çözersem hangi öarka almalıyım çok sorun yaşadığım için tv box lütfen sorunsuz olanı olsun lütfen fiyatı öenmli değil . Çok teşekkürler şimdiden ?

merhabalar. Kampanyayı yeni gördüm. Next Start 4K TV Box, amazonda prime üyelerine özel 1500TL.
düşünenler kaçırmasın bence.

inceleme videosu isteyenlere:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Merhaba,

TV Box almak istiyorum ama karar veremedim. herkes Mi Box tavsiye ediyor ama ben araştırma yaptığımda Dreamstar I4 dikkatimi çekti. Ram daha yüksek gibi geldi. Tavsiyenizi alabilir miyim?

Ayrıca bu TV Box larda hafıza ne işe yarıyor? Uygulama indirmek için mi kullanılıyor?

Ya da örneğin evde olmayacağınız bir zamanda TV den bir programı kayıt edebiliyor muyuz? (90 larda böyle cihazlar vardı diye hatırlıyorum. hatta televizyonun açık olmasına bile gerek yoktu. kanalı ve saati giriyordunuz o saatte kayıt ediyordu. sanırım video cihazları döneminden kalma. Eveettt... yaşlıyım.... :haha)

Saçma sorularsa kusuruma bakmayın. teknoloji ile aram çok uzak kaldı.

Yardımlarınız lütfen...

Saygılar...

Merhaba,

TV Box almak istiyorum ama karar veremedim. herkes Mi Box tavsiye ediyor ama ben araştırma yaptığımda Dreamstar I4 dikkatimi çekti. Ram daha yüksek gibi geldi. Tavsiyenizi alabilir miyim?

Ayrıca bu TV Box larda hafıza ne işe yarıyor? Uygulama indirmek için mi kullanılıyor?

Ya da örneğin evde olmayacağınız bir zamanda TV den bir programı kayıt edebiliyor muyuz? (90 larda böyle cihazlar vardı diye hatırlıyorum. hatta televizyonun açık olmasına bile gerek yoktu. kanalı ve saati giriyordunuz o saatte kayıt ediyordu. sanırım video cihazları döneminden kalma. Eveettt... yaşlıyım.... :haha)

Yardımlarınız lütfen...

Saygılar...
Hafıza cihazın depolama kapasitesi kapasiteye göre uygulama kurabilirsiniz Program kayıt edemezsiniz öyle bir özellik yok diye biliyorum

TV nin marka modelini paylaşırsanız, tv nin özelliklerine göre öneri yapabiliriz.
Mi Box özelinde konuşursak, Next Start daha iyi bir cihaz. Program kaydını harici bellek takıp yapsanız daha iyi olur. Çünkü kapasiteler kısıtlı. Hatta bazı TVler harici bellek yoksa kayıt yapmıyor. Dahili hafıza, uygulama indirme ve işletim sistemi için kullanılıyor.

Merhaba,

Yardımlarınız lütfen...

Saygılar...
dreamstar i4, allwinner chip sahip. sorunlu bir çip. ayrıca lisanssız bir cihaz. dijital platformlarda sorun yaşarsınız.

inceleme videosu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri