ALVEUS ankastre ALMA

ucuz etin yahnisi bekliyordum da bu kadar değil. Fırını ilk çalıştırdım yanları ateş gibi oldu. Komple söktüm gittim hırdavatçıdan TAŞ YÜNÜ adındaki yalıtım levhasından aldım iyice etrafınısardım topladım. Sonra denemelik birkaç malzeme koyup çalıştırdım tekrar el yakacak sıcaklığa gelmesi 45-50 dk yı buldu 1 saat sonunda aynı ateş gibi oldu ama önceki kadar değil. Esas problem pişen malzemenin buharı kapağın kenarından değil montaj yapıldığında arkada kalan bir ek noktasından foşur foşur çıktı. Tahminim ve büyük olasılıkla da öyle içerideki rafı montajlamak için fırın duvarına delik açarak rafın montaj uclarını o deliklere sokarak sabitlemişler. O delikten çıktığını tahmin ediyorum müdahale edebileceğim şekildedir umarım. Ankastre ocağın açma kapama düğmeleri cam yüzeyine açılan yuvarlak deliklere ortalanmamış buda temizlik esnasında sıvı girişini engelleyen yumuşak plastiklerin düzgün oturmamasına neden oluyor. Tamir işi elimden geldiği için onada bakacağım ama bunların hiçbiri olmamalı ucuz bir ürün olsa da. ALVEUS adı dahil aynı ürün 10 farklı isim ile piyasada satılıyor iyi araştırmanı tavsiye ederim.