Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Ankastre set

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emir Can
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Emir Can

Meraklı
Yeni Üye
Bütçe
15-25
Marka Model Bilgisi
Öneri
ALTUS ALA 322 W FIRIN
ALTUS 189 DW OCAK
ALTUS 535 W DAVLUMBAZ

Adem ve Murat abi bu ürünler hakkında fikriniz nedir yardımcı olurmusunuz
(NOT:İlla set olacak diye düşüncem yok sizden ricam daha iyisi ile değiştirmek istenirse yorumlarınızı bekliyorum.)
Teşekkürler.

ALTUS ALA 322 W FIRIN
ALTUS 189 DW OCAK
ALTUS 535 W DAVLUMBAZ

(NOT:İlla set olacak diye düşüncem yok sizden ricam daha iyisi ile değiştirmek istenirse yorumlarınızı bekliyorum.)
Teşekkürler.
Bence uygundur güzel ürünler

Set ve ayrı ayrı fiyatlarını araştırın ayrı almak daha ekonomik olabiliyor. Geçenlerde adını bilmediğim Alveus Ankastre aldım set yerine ayrı ayrı aldım 700 TL kadar daha uyguna geldi. Markayı oneremem çünkü deneyimim yok. Ucuz olsun diye aldım
Teşekkürler işin rast gitsin

Abi teşekkür ederim sağolasın
ALVEUS ankastre ALMA :LOL: ucuz etin yahnisi bekliyordum da bu kadar değil. Fırını ilk çalıştırdım yanları ateş gibi oldu. Komple söktüm gittim hırdavatçıdan TAŞ YÜNÜ adındaki yalıtım levhasından aldım iyice etrafınısardım topladım. Sonra denemelik birkaç malzeme koyup çalıştırdım tekrar el yakacak sıcaklığa gelmesi 45-50 dk yı buldu 1 saat sonunda aynı ateş gibi oldu ama önceki kadar değil. Esas problem pişen malzemenin buharı kapağın kenarından değil montaj yapıldığında arkada kalan bir ek noktasından foşur foşur çıktı. Tahminim ve büyük olasılıkla da öyle içerideki rafı montajlamak için fırın duvarına delik açarak rafın montaj uclarını o deliklere sokarak sabitlemişler. O delikten çıktığını tahmin ediyorum müdahale edebileceğim şekildedir umarım. Ankastre ocağın açma kapama düğmeleri cam yüzeyine açılan yuvarlak deliklere ortalanmamış buda temizlik esnasında sıvı girişini engelleyen yumuşak plastiklerin düzgün oturmamasına neden oluyor. Tamir işi elimden geldiği için onada bakacağım ama bunların hiçbiri olmamalı ucuz bir ürün olsa da. ALVEUS adı dahil aynı ürün 10 farklı isim ile piyasada satılıyor iyi araştırmanı tavsiye ederim.

ALTUS ALA 322 W FIRIN
ALTUS 189 DW OCAK
ALTUS 535 W DAVLUMBAZ

Teşekkürler.
Pek ala alınabilir. Ancak Kumtel ankastre satılıyor şuan bimde, hem ürünler güzel hem fiyat uygun, bence bir bak 🙃

ALVEUS ankastre ALMA :LOL: ucuz etin yahnisi bekliyordum da bu kadar değil. Fırını ilk çalıştırdım yanları ateş gibi oldu. Komple söktüm gittim hırdavatçıdan TAŞ YÜNÜ adındaki yalıtım levhasından aldım iyice etrafınısardım topladım. Sonra denemelik birkaç malzeme koyup çalıştırdım tekrar el yakacak sıcaklığa gelmesi 45-50 dk yı buldu 1 saat sonunda aynı ateş gibi oldu ama önceki kadar değil. Esas problem pişen malzemenin buharı kapağın kenarından değil montaj yapıldığında arkada kalan bir ek noktasından foşur foşur çıktı. Tahminim ve büyük olasılıkla da öyle içerideki rafı montajlamak için fırın duvarına delik açarak rafın montaj uclarını o deliklere sokarak sabitlemişler. O delikten çıktığını tahmin ediyorum müdahale edebileceğim şekildedir umarım. Ankastre ocağın açma kapama düğmeleri cam yüzeyine açılan yuvarlak deliklere ortalanmamış buda temizlik esnasında sıvı girişini engelleyen yumuşak plastiklerin düzgün oturmamasına neden oluyor. Tamir işi elimden geldiği için onada bakacağım ama bunların hiçbiri olmamalı ucuz bir ürün olsa da. ALVEUS adı dahil aynı ürün 10 farklı isim ile piyasada satılıyor iyi araştırmanı tavsiye ederim.
Teşekkür ederim detaylı açıklaman için Sılverlıne ürünlerine yöneldim onları araştırıyorum önerilere müteakip hayırlı bi seçime ulaşmak dileğiyle inşallah @Murat ALA @Adem Helvacı

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri